עבור לתוכן

איך אני מוציא גימלים?

Featured Replies

פורסם

וואו, שבוע שטח, אפשר לחשוב ::)

ואם כולם יהנו בקרייה מי ישמור על המדינה?

התותחנים, אלא מי? :P

( :'( )

• תגובות 70
  • צפיות 21.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

וואו, שבוע שטח, אפשר לחשוב ::)

כן, אה...אנשים מפונקים...

שבוע שטח :kopfpatsch:

במשך 3 שנים היה לי "שבוע שטח" בלבנון...

אני זוכר עוד שניסיתי לשכנע את הטייס של היסעור שירשה לנו להעלות טלוויזיה ישנה למסוק בשביל שנוכל לפחות לראות את אל-ג'זירה... (הגזרה המערבית לא ממש נחשבת בתור אזורי הקליטה של ערוץ 2).

אז אחרי שיכנועים מסיביים שמנו את הטלווזיה בבגאז' של המסוק רק בשביל שאחרי שהיא הגיע למוצב היא התפוצצה בגלל גנרטור לא תקין...

התותחנים, אלא מי? :P

( :'( )

כל הזין בשיבטה...

פורסם

תגיד להם שאתה דולפין ותזחל על הריצפה ... זה יעבוד. :smile1:

ROFL... את זה עוד אף פעם לא שמעתי

יש עוד כמה :

כשהתקירן בצו ראשון שואל אותך שאלות אפשר להגיד לו שהיית מת לצאת איתו ושהוא מזה חתיך..

או להגיד שאתה אוהב להכאיב לעכבישים ולקרוע להם את הרגליים מהמקום

או שאתה אוהב לראות גופות וחולם להרוג ערבי ולהתעלל בגופה שלו.. 21 בטוח !

פורסם

או שאתה אוהב לראות גופות וחולם להרוג ערבי ולהתעלל בגופה שלו.. 21 בטוח !

אם הוא יגיד כזה דבר משחררים אותו מהצבא, דוד שלי עשה את זה (לפני הרבה מאוד זמן, אבל זה לא משנה).

אבל עכשיו ברצינות, אתה לא רוצה קרבי, תבקש לצאת... אתה תקח גימלים, מה יצא לך מזה? תשב קצת בבית ואחרי זה עוד פעם תחזור. אם קרבי זה לא בשבילך, תעזוב. חבל סתם להלחם בזה ... :-\

פורסם

אם קרבי זה לא בשבילך, תעזוב. חבל סתם להלחם בזה ... :-\

חלאס, אנשים, איפה אתם חיים? (לצערי) זה לא עובד ככה...

להיפך - בשביל לעזוב צריך להלחם ולא להיפך.

פורסם

מהכרות אישית מהגדוד שאתה משרת בו, להיות גובניק בגדוד הזה זה לא להיט בלשון המעטה...

פלוגת המפקדה תוחנים שמירות/תורנויות מטבח עד שאתה ל"א/מ"א, ובנוסף לטחון את העבודה המסריחה באפסנאות/מטבח/קשר וכוו..

חוץ מצוות מגד/סמגד סמבצים ותאגד שיושבים כל היום בחמ"ל , גם אם תהייה חופ"ל של אחת הפלוגות יפתחו לך את התחת גם כי אתה צעיר וגם כי אתה "לא מהפלוגה".

זה אחת הסיבות שהורידו לי את הפרופיל באמצע השירות בגלל פציעה, עשיתי הכול רק לא ללכת למפקדה, ולעשות תפקיד מנהלתי בפלוגה, רק לא להיות בפלוגת המיפקדה.

חבורת ערבים ששומעים כל היום מזרחית בפול ווליום, פשוט חרא אנשים יש במפקדה במיוחד הקצינים והנגדים.

עם כבר למפקדה אז רק לחובשים, גם קורס בית זונות עם מלא אפטרים, וחמשושים קבועים, וגם כשמגיעים למפקדה החובשים לא שומרים (רק באימונים, ושאין סד"ק), ומקבלים תעודת לוחם (אפילו שיש לך 64).

אבל אם אתה מחליט לנצנץ כבר עכשיו על חברים שלך ובני מחזור, תדע שזה יחזור לך בפנים, סתם יצא לך שם של נצנצן, ושתגיע לפלוגות, תעשה תורוניות מטבח, שמירות, חפ"ק.

גם ככה לא תצליח להוציא סתם שבועיים גימלים.

פורסם

למה כולם מסיקים שהוא רוצה לצאת מהשירות בכללי?

כולה אמר שמסיבות אישיות הוא שבועיים לא רוצה להיות נוכח.

פורסם

יש לך כמה בברות.....

קודם כול תסבול קצת בצבא קורה... אין מה לעשות!

אבל אם אתה רוצה גימלים לשבוע ככה, יש לך שתי בררות:

1. לוקח דלי ריק מכניס לתוכו את הרגל ממלא אותו בחול ואומר לחבר שלך שיתן בעיתה אחת בדלי

ואני מדגיש אחת!!!!! (לא חזקה מדי ולא חלשה מדי) בגלל החול נוצר לחץ על הרגל שלך יותר

נכון על העצם שלך והיא נסדקת ויכולה גם להישבר! אתה לא תרגיש כלום כול עוד הרגל בתוך החול!

בגלל זה רק בעיתה אחת!!! איך שאתה מוציא אותה תרגיש כאב לא חזק מדי לך לרופא ואתה בחוץ לכמה זמן

אם זה סדק אתה תספיק לקורס שלך אם לא אז זה סיכון שלך!!!

2. אתה אומר לרופא שכואב לך בצד ימין של הבטן כול היום הוא יתחיל ללחוץ לך שם, ברגע שהוא לוחוץ ממש חזק

תגיד שכואב לך..... ובום חשד לאפנדיציט 7 ימי גימלים על המקום!!!!

כול מה שכבתי למעלה לא על אחריותי כמובן.... אה והכול נוסה על ידי כמה חברים וזה כן עובד!!!!

נ.ב

יש לך סמל מחלקה שקוראים לו סאשה שטינרוד????

פורסם

יש לך כמה בברות.....

קודם כול תסבול קצת בצבא קורה... אין מה לעשות!

אבל אם אתה רוצה גימלים לשבוע ככה, יש לך שתי בררות:

1. לוקח דלי ריק מכניס לתוכו את הרגל ממלא אותו בחול ואומר לחבר שלך שיתן בעיתה אחת בדלי

ואני מדגיש אחת!!!!! (לא חזקה מדי ולא חלשה מדי) בגלל החול נוצר לחץ על הרגל שלך יותר

נכון על העצם שלך והיא נסדקת ויכולה גם להישבר! אתה לא תרגיש כלום כול עוד הרגל בתוך החול!

בגלל זה רק בעיתה אחת!!! איך שאתה מוציא אותה תרגיש כאב לא חזק מדי לך לרופא ואתה בחוץ לכמה זמן

אם זה סדק אתה תספיק לקורס שלך אם לא אז זה סיכון שלך!!!

2. אתה אומר לרופא שכואב לך בצד ימין של הבטן כול היום הוא יתחיל ללחוץ לך שם, ברגע שהוא לוחוץ ממש חזק

תגיד שכואב לך..... ובום חשד לאפנדיציט 7 ימי גימלים על המקום!!!!

כול מה שכבתי למעלה לא על אחריותי כמובן.... אה והכול נוסה על ידי כמה חברים וזה כן עובד!!!!

נ.ב

יש לך סמל מחלקה שקוראים לו סאשה שטינרוד????

ואווווווווו איזה דפירות הראשון מכונים לסדוק את הרגל בשביל גימלים..

פורסם

לך לחרפ הקרוב לביתך תגיד שאתה משתין כואב/שורף ב....

ישאלו אותך כול מיני שאלות ואז תלך לעשות בדיקת שתן בבדיקה תשתין בכוס ואז תוסיף לזה טיפת דם שלך

(קח סיכה או משהו זה לא כואב ) ולא דם מה ז... אצבע או כול מקום שנראה לך לא מכאיב להוציא ממנו דם

זה דלקת בשתן ותאמין לי הרבה גימילים אם אתה יודע לשחק על זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים