עבור לתוכן

איך אני מוציא גימלים?

Featured Replies

• תגובות 70
  • צפיות 21.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חפש פה משהו

http://giml.coconia.net/

חולני בהחלט.

האתר הזה משתמש בטיעון של מניעת התאבדות חיילים כמסווה להשתמטות.

סה"כ הבסיס זה לא כלא, אם הבנאדם מרגיש כ"כ רע בצבא עד שהוא חושב על התאבדות אז שיקח את הרגליים וילך, אף אחד לא יירה בו על ניסיון בריחה, אח"כ אפשר לדבר בטלפון עם המפקד ולהסביר לו את העניין ומשם ללכת לקב"ן.

גם לי היו מיקרים לא קלים בכלל במהלך השירות שלי, ולא מצאתי סיבה להשתמט, הלכתי לקרבי מתוך איזו תפיסת עולם מסויימת, אמונה מסויימת, ואם רציתי להקל על עצמי הייתי נושר מקרבי, לא מוציא גימלים.

אם כולם ישתמטו מי ישאר לשמור שהחיזבאלונים לא יגיעו לתל-אביב?

פורסם

אבינו שבמילואים, איזו שאלה זו?...

פורסם

אם כבר מדברים תגידו יש לי 97 איך אני מוריד את זה רוצים אותי לקרבי ואני לא רוצה!! והסברתי להם אבל הם עדיין לא שואלים אותך!! מזה החרא הזה?!

איזה עצבים :P

אני הולך מחר לרופא שלי כנראה להתחיל לזיין לו את המול שיעזור לי והוא יעזור לי בלי בעיה רופא שלי כבר כמה שנים :)

שיורידו לי תפרופיל לפחות ל-64 ככה

פורסם

.

פורסם

איזה פחדים פה אחד אחד!

יאללה תדפוק נפקדות של שבועיים

שב בכלא 28 יום וזהו

אחרי 8-5 יום תכתוב מכתב המתקה שאתה מצטער

ופשוט היית מותש וכל מיני שטויות

ויורידו לך את זה לחצי

וכלא זאת חוויה , :xyxthumbs:

אני פעם דפקתי נפדקות בכוונה רק כדי להיכנס לכלא

אבל הזונות לא הכניסו דווקא דפקו אותי ריתוק בבסיס אבל היה סבבה לא עשיתי כלום

עשיתי שם בית זונות

:lol:

הייתי מוכן ללכת לכלא אם כל הדברים באתי להם ,

אז לא הזיז להם שלא עשיתי כלום :smile1:

פורסם
  • מחבר

בכיף הייתי הולך לכלא, הבעיה היא שנפתח קורס חובשים ב 26 ואני עלול לפספס אותו אם אני בכלא 14 או 28...

פורסם

או חבל... לי כבר הייתה דרך דיי פשוטה לקבל חצי שנה גימלים (ליתר דיוק פרופיל 24 לחצי שנה)

אבל... טוב נו אם אתה לא רוצה... ::)

פורסם

איך גם אני רוצה 24 :-\

פורסם

פאק, האתר הזה ממש לחולי נפש...

פורסם

פשוט נוראי, מעניין כמה ערסים וארורים אחרים כבר הפיצו אותו ביניהם, בשביל לדפוק את חבריהם במחלקות השונות.

פורסם

בשבילי זה נורא פשוט, אתם רוצים לחיות במדינה הזאת, תעשו שירות מלא בלי להתחמק, אם אתם מתחמקים משירות וכו' תארזו את החפצים שלכם ותעזבו.

מה לעשות, קיומה של המדינה הזו מושתת על צעירים שעושים צבא, בלעדיהם לא היתה מדינה, פשוטו כמשמעו, אז אם אנשים מעוניינים לחיות על חשבון החופש שאני ואחרים מספקים להם, שיעשו את זה במדינה אחרת.

פורסם

איך גם אני רוצה 24 :-\

24 יש בערוץ 10 ;)

פורסם

^^

מעריץ של באוור..חחח

בכל מקרה ,דפוק נפקדות של שבועיים לא תקבל כלא על זה נראה לי{מדבר מניסיון :smile1:}.

פורסם

damm, אח שלי סיפר לי מלא שיטות שחברים שלו עושים כדי להוציא גימלים...

לקחת שיני שום ולשים אותם בנעליים, כל היום ללכת איתם, ואז גודלים מלא פצעים ושלפוחיות עם מוגלה...

ובשביל חום גבוה, תגרדו גיר (לוח) ותאכלו...

לההה אני מעדיף לצלול בירקון הכי סבבה :xyxthumbs: (ומסרטן אני לא מפחד, בשבילי הוא ג' אחד גדול !!)

*גיר מסרטן*, לא סתם העיפו אותו מכל בתי הספר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים