פורסם 2005 ביוני 420 שנים עיקמתי את הברזל כך שהמאוורר ישב מול הכרטיס מסך ולא מתחתיו[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביוני 420 שנים אני מאמין שזה מהמדריך שלי עבודה יפה, על הרעיון הזה באמת חשבתי אבל אצלי במארז זה יסתום את הסגירה. שמח לדעת שאנשים משתמשים בזה
פורסם 2005 ביוני 420 שנים מחבר יש לי רווח בין הדלת למאוורר בערך 5 ס"מ אז זה לא בעיה, וזה גם מכוון חצי חצי יאנו משני צידי הכרטיס שיש לי עליו טריוליון סינקים + OC גבוהה הקיצר יצא שימושי ונחמד, לקח 5 דקות עבודה גם תפסתי את זה עם חוט למאוורר למעלה שבמקרה וירצה ללכת למטה לא יוכל..: [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביוני 420 שנים יפה!rvid זה רעיון יפה ומקורי! אני עשתי אותו אבל הורדתי כי אני לא עשה oc לכ.מסך
פורסם 2005 ביוני 520 שנים חחחחח גם לי היה את זה רק שלי זה היה כמו שהיה במדריך כאן(מתחת לכרטיס) חבל שהמאוורר נשרף לי לפני שבועיים
פורסם 2005 ביוני 520 שנים מכיר את ההרגשה, לי נשרף מאוורר של 120mm שעלה לי 60 שקל :'(, זה מה שקורה בני דודים קטנים משגעים לך את השכל ואתה פותח את המארז ללא זהירות. נשמח לראות את העבודה שעשית לכרטיס (הסינקים וכ...) ולכלל המחשב. zipoo,Ro[M]aN יש לכם אותה תמונה זה גורם לי להתבלבל כל הזמן .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.