עבור לתוכן

כיצד לבנות בעצמי מארז ALX ALIENWARE

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מודה שאין לי הרבה מושג במודינג אבל רציתי לשאול עד כמה מסובך לבניה עצמית המארז בקישור המצורף http://www.alienware.com/ALX_pages/area51_alx.aspx

מכיוון שאין לי 5000 דולר מיותרים לדבר עצמו

אני משוכנע שalienware קונים מארז ממוצר מדף כלשהו ומשנים אותו רק שאין לי מושג מה השלד שהם קונים וכיצד אני מלביש עליו את התוספות .

תודה מראש לכל המומחים והמייעצים.

פורסם

מדי פעם אפשר למצוא מארזים של Alienware יד שנייה מeBay,

וגם כרגע מוצע שם מוצע שם מארז דומה.

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחח ניראה לך שהמארז הזה עולה 5000$?!?!?!?!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מה שאתה רואה בדף הזה זה מחשב שלם עם רכיבים יקרים מאד בפנים!!!

חחח באמת חשבת שיש אנשים שיקנו חתיכת פח ב 5000$?

ואיך הגעת למסקנה שהם לוקחים מארז פשוט ומשפצים אותו?! הם פשוט מיצרים אותו ככה

פורסם

הוא התכוון לזה שהוא רוצה לקנות\לבנות מארז כזה, אבל אין לו 5000$ כדי לקנות אותו (שכן, Alienware לא מוכרת את המארזים שלה בנפרד).

פורסם

מדי פעם אפשר למצוא מארזים של Alienware יד שנייה מeBay,

וגם כרגע מוצע שם מוצע שם מארז דומה.

רוב המוכרים של כאלה דברים שולחים רק בתוך ארה"ב. (כמו במקרה הזה)

פורסם

אפשר לדבר עם המוכר ורוב הסיכויים שיסכים לשלוח לארץ, זה במקרה והקונה שולט באנגלית לא רע..

פורסם
  • מחבר

תודה לכל העונים רק כמה הבהרות, אני יודע ש5000 דולר עולה כל המחשב עצמו ולא המארז (תודה למגיב שזילזל לי באינטלגנציה...)אבל אין להשיג את המארזים של alienware בנפרד זו לא רק מדיניות החברה אלא גם הגיוני מבחינת מכירת המוצר. כמו כן אני מבין שניתן מדי פעם להשיג בEBAY משומשים אבל אני באמת אשמח להכין מארז בעצמי ,ואני יודע כמעט בודאות שalienware משתמשים במארזים מוכנים של חברה אחרת (שאת שמה ואת הדגמים שלה אני לא יודע) ופשוט מוסיפים להם איכשהו את היחודיות שלהם. דרך אגב פעם ראשונה שאני מבקש עזרה בפורום כלשהו אבל אתם ממש זריזים!!!

פורסם

השלדה של ה-alianware היא שלדה מאד נפוצה

זו השלדה שמשתמשים בה ב-chiftec supertalent antec ועוד

לא בעיה להשיג שלדה כזאת

אבל פלסטיק כזה אתה פשוט לא מסוגל לבנות לבד;

פורסם

להכין את הפלסטיק אפשר ישנם אנשים שמסוגלים לזה (לא אני אבל מודרים שכאלה לא חסר) הקטע הוא לפברק פלסטיקה ברמה כזאת תעלה המון כסף

למשהו שהוא אינו מקורי ויחודי שזה דיי... מטופש (זאת דעתי) אתה יכול לנסות ללכת על המוטיב אבל לפברק פלסטיקה ברמה גבוה זה לא רק קשה אלה גם יקר !

פורסם

טוב- עם רצון וכסף (לא 5K $.. :silly:;) )

אפשר להכין הכל..

לגבי השלד- כבר אמרו, ציפטק, אנטק TT וכו'..

הכל מיוצר במפעל אחד..

עכשיו, לגבי הפלסטיקה- צריך מישהו שיודע לעבוד ממש טוב עם בונדו - ותוכל ליצור דבר דומה

אפילו את הזימים בצדדים ;)

לגבי הצביעהה-באמת חבל להרוס השקעה כזו בצבע של 10 שקל

לכן אפילו לא לא הייתי צובע את זה בבית, אלא בעזרת אקדח אוויר, לצביעה עבה ואיכותית ( בתנור - גם אופציה)

ראיתי תוצאות של צביעה כזו, והיא לא נופלת מהצביעה של החברה.

אני מאוד מקווה שתקח את הפרוייקט על עצמך!

פורסם

את בקימורים הרבים שיש במארז לא מומלץ להכין עם שלוש קילו בונדו (כי זה הכמות הדרושה בערך).

לפי לדעתי להגיעה לקימורים הרבים ולעיצוב של הalianware, הכי טוב לבנות בפיברגלס, אבל זה חומר שיחסית קשה לעבוד איתו.

לקרא קצת מדריכים ופרוייקטים שעובדים עם פיברגלס, רק שתדע שזה חומר מאוד רעיל, וצריך לדעת לעבוד איתו.

הנה כמה דוגמאות:

http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=91022&page=4&highlight=fiberglass

http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=63357&page=3&pp=20&highlight=fiberglass

ויש עוד למלא דוגמאות..

פשוט צריך לחפס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים