פורסם 2002 ביולי 2723 שנים מחבר עד עכשיו לא ברור לי מאיפה לקחת את המספר הזה !נסה לציין עובדות - כי מעט מאוד נביאים ראיתי פה .זה שזה הרבה - נכון .יחסית ל - CHAINTECH - זה PINUTS.אבל שוב - אתה משער......אולי...נגיד ש.......הלוח כרגע נראה יותר כמו SOYO מאשר ECS,זה לפי ההלחמות-עובדה.
פורסם 2002 ביולי 2923 שנים מחבר יש עוד משתמשים שקנו את הלוח ?אם כן אז דווחו.אצלי בינתיים אין בעיות ( 3 דפיקות על עץ).......
פורסם 2002 בספטמבר 3023 שנים הרגשתי רצון עז להקפיץ את הויכוח המקצועי הכי ארוך אי פעם בתולדות האתר, כי קרו כמה דברים. הלוח החדש של איפוקס יצא, עברו חודשים, ויש קצת יותר מושג על הלוח (ופגישה אישית שלו, שאגב כבלי הIDE מתפוררים והאזניות חרא) יש יותר ביקורות, ויש יותר דיעות עליו ממשתמשים בחו"ל. אז הבה. היום לאפוקס יש לוח מתחרה, עם RAID, LAN, AUDIO וUSB2, והם לא יותר יקרים מה אפוג'י, אבל לאפוג'י אין אחריות בארץ כמעט, ויש לו רקורד של לוחות שנשרפו מנסיבות מסתוריות. אז הבה נמשיך את הדיון, עם דגש על מה שקורה היום. לדעתי, היום, האפוג'י הוא טעות. זול יותר? לא. אמין? לא ולא. יציב? אולי. "מהפכני"?
פורסם 2002 בספטמבר 3023 שנים עוד סוגייה מעניינת..ללוח אין את דיווידר ה1\5..מה שימנע אופציית שידרוג עתידית ויקשה על האוברקלוקרים.
פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים תראו מה , פנדה התחילו למכור אותו ..וממש בלי שום קשר בא לי לקנות אותו...הכבלים מתפוררים ...? אולי לך תדע באיזה חום הם עבדורגע ומה יש רק בן אדם אחד בארץ שקנה אותו ?בדקתי את הלוח החדש של EPOX ועדיין הוא לא נראה לי יותר טוב ..במקרה הטוב אותו הדברלעניין : אני צריך לוח ללא ראיד ( אני עובד רק סקזי ) , ללא Firewire ( כי אין לי כלום וגם אני לא אקנה כי אין לי כסף מיותר )לוח יפה ( Chaintech נראה ממש חמוד לדעתי )תנסו לשכנע אותי אחרת ( AV ) ...אולי תצליחו ..אבל אל תזכירו לי את המילה Gigabyte ..כי אני יברחביי
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים תה רוהצ לקנות אותו? תקנה.יש לך כאן 21 עמודים עם מספיק סיבות למה לא לקונת אותו.
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים כל הסיבות שאתה הזכרת ממש שוליות לגבי...אז בנתיים אין לי כסף אולי עוד חודש חודשיים ...אם לא יצא משהו ממש טוב אז אני קונה אותו וזהו
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים משום מה לא נראה לי שישקיעו כל-כך הרבה כסףבפרסום העובדה שנפתח פס ייצור חדשואז ישתמשו ברכיבים סוג ז'.חוץ מזה עלויות הרכיבים אפסית - אני יודע, אלקטרוניקה זה התחום שלי.רוב העלות כרוכה בהרכבה ובציוד ההרכבהשמשקיעים במפעל.אחד הגורמים החשובים ביותר למשל הוא : איכות סינון האויר במפעלאו במילים אחרות כמות האבק.תשאל באינטל קרית-גת !אתה מדבר על יצור של שבבים. שכמובן שאיכות הווקום והאוויר משפיעה כי אתה בונה שבב כמה ננומטרים כל פעם בצורה של פירוק והקרנת חומרים (כמה ננומטרים כל פעם!) אז כדאי שהאוויר לא יהיה מלוכלך אחרת דפקת את הציפ. פה מדובר בדרך הכל בהדפסה די פשוטה של PCB חיוט הלוח ולשים עליו את הרכיבים. התכנון של הלוח והרכיבים בו משפיעים יותר מהיצור. היצור פשוט. ואלקטרוניקה זה לא התחום שלך אחרת היית יודע את זה.
פורסם 2002 בדצמבר 3022 שנים על מה אתם כבר מדברים?! יש את הלוח הזה לחבר שלי. קנינו אותו ביחד לפני שבועיים מPCH.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.