פורסם 2002 ביולי 2523 שנים צודק, זה מה שאנטי הביא פשוט.אנטי, צודק בקשר לקטע עם בקרי רייד.חוצמזה, מה הסיכוי שהוא יצטרך רייד?
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים מה פתאום..ההיי-פינט הרב היותר טוב, עובד גם עם התקני IDE רגילים ללא בעייה ועובד בסדר גמור תחת לינוקס (ה374 וה372 לפחות, עליהם ביררתי).אוקי. אז אני נתקלתי בישן. ולא, הם לא יותר טובים מפרומיס. פרומיס הם שם דבר, כמו אדפטקאני נתקלתי בחדישם שמשולבים בלוחות, והם טובים מפרומיס בזה, בקשר לאחרים..את זה אני משאיר לך ;Dבקשר להודעה- אמרתי שב90 ש"ח ההפרש תוכל לקנות כרטיס רשת, ולקבל לוח טוב יותר.DXT, לא חובה להשתמש בזה דווקא כרייד- אלא גם כחיבור IDE רגיל.
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים אנשים... הסוס לא רק מת, נשאר רק עור, וגם זה בקושינראה לי עם המחשב החדש אני אלך על האפוקס, למרות שהבנדל של הצ'יינטק איכותי ביותר... אם רק היו מוכרים אותו בפנדה
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים מה פתאום..ההיי-פינט הרב היותר טוב, עובד גם עם התקני IDE רגילים ללא בעייה ועובד בסדר גמור תחת לינוקס (ה374 וה372 לפחות, עליהם ביררתי).אוקי. אז אני נתקלתי בישן. ולא, הם לא יותר טובים מפרומיס. פרומיס הם שם דבר, כמו אדפטקאני נתקלתי בחדישם שמשולבים בלוחות, והם טובים מפרומיס בזה, בקשר לאחרים..את זה אני משאיר לך ;Dהם יותר נוחים כי הם על הלוחות. פרומיס פשוט יותר טובים בזה.ואגב, לדעתי זה שימושי לא רק לראיד, אלא סתם לחיבור כמה מתקנים באותו זמן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.