עבור לתוכן

צריך עזרה בנוגע לפתיחת פורטים של אימיולeci 312

Featured Replies

פורסם

איזה פורטים אני צריך לפתוח ואיך אני עושה זאת?

תודה.

פורסם

תעדכן אותנו איך עובד לך.

אני למשל לא מצליח להפעיל חוק שהוא זהה מבחינת הפורטים שהוא פותח על שני מחשבים שונים , הראוטר אמנם מאפשר אבל בפועל זה נפתח רק במחשב אחד. נאלצתי לשנות את הפורטים של האימיול באחד המחשבים ויצרתי חוק שונה ורק ככה שני המחשבים מקבלים פורטים פתוחים לאימיול. אני לא יודע אם זה אמור להיות ככה שאי אפשר לפתוח פורטים זהים על יותר ממחשב אחר.

הפורטים של האימיול אם לא שינית לרוב זה : 4661 ו 4662 TCP

4672 4665 UDP.

פורסם
  • מחבר

הלינק לא עובד..

וice2k האימיול אצלי רק על מחשב אחד..

פורסם

מחשב אחד ? אתה בכלל מחובר על מצב ראוטר ? או שחיברת את המודם למחשב איך שקיבלת אותו מבזק ?

כי אם לא הפכת אותו לראוטר אין שום קשר בין המודם לפתיחת הפורטים , ואז בהחלט תצתרך לשנות את השאלה לך..

תעדכן אותנו בפרטים הנ"ל ...

פורסם

תעדכן אותנו איך עובד לך.

אני למשל לא מצליח להפעיל חוק שהוא זהה מבחינת הפורטים שהוא פותח על שני מחשבים שונים , הראוטר אמנם מאפשר אבל בפועל זה נפתח רק במחשב אחד. נאלצתי לשנות את הפורטים של האימיול באחד המחשבים ויצרתי חוק שונה ורק ככה שני המחשבים מקבלים פורטים פתוחים לאימיול. אני לא יודע אם זה אמור להיות ככה שאי אפשר לפתוח פורטים זהים על יותר ממחשב אחר.

הפורטים של האימיול אם לא שינית לרוב זה : 4661 ו 4662 TCP

4672 4665 UDP.

אתה לא יכול "לפתוח" את אותו הפורט לשני מחשבים כי זה לא פתיחה של פורט זה הפניה שלו זה אומר שאם הוא מקבל תקשורת בפורט הזה שהוא לא יודע לאיפה היא שיכת אז הוא ישלח את המידע שמגיע לשם לכתובת שאתה הגדרת לו (במצב רגיל אם אין sesion בין המחשב שלך למחשב אחר בפורט הזה אז הוא זורק את החבילה)- בגלל זה אתה לא יכול להגדיר את אותו החוק לשני מחשבים חוק אחד אומר לך לפה וחוק אחד לך לשם אז הוא פשוט בוחר לאיפה הוא מפנה את זה (לא יודע אם לאחרון שהוגדר או לקודם שהיה כבר)

פורסם

אז מה בעצם כן הפתרון אם יש לי על מספר מחשבים תוכנה ספציפית שדורשת פורט מסוים פתוח ואני רוצה שהתוכנה תפעל על כל המחשבים ?

פורסם
  • מחבר

מחשב אחד ? אתה בכלל מחובר על מצב ראוטר ? או שחיברת את המודם למחשב איך שקיבלת אותו מבזק ?

כי אם לא הפכת אותו לראוטר אין שום קשר בין המודם לפתיחת הפורטים , ואז בהחלט תצתרך לשנות את השאלה לך..

תעדכן אותנו בפרטים הנ"ל ...

אני משתמש בו כראוטר והאינטרנט הוא על מס' מחשבים אבל האימיול רק על אחד מהם..

פורסם

במקרה זה עליך להכנס לראוטר בכתובת 10.0.0.138 , הסיסמה והPASS אם לא שינית זה Admin בשניהם.

ללכת ל ADVANCED , ול PORT FORWARDING מצד ימין.

שם הכי למטה יש אפשרות ליצור חוק חדש , ושם פשוט תוסיף לחוק שיצרת פורט פורט לפי מה שרשמתי רק אל תשכח לבחור UDP או TCP.

כמובן שבהתחלה אתה צריך לבחור למעלה לאיזה מחשב ברשת אתה רוצה להוסיף חוקים.

פורסם
  • מחבר

ואיך אני יודע איזה מהאייפי שלי?

פורסם

במאאפייני הרשת במחשב שלך (אפשר לגשת דרך לוח הבקרה - NETWORK CONNECTIONS) יהיה רשום האייפי של המחשב שלך.

פורסם
  • מחבר

אבל יש לו קבלת אייפי אוטומטית ואני לא יכול לדעת במה הוא משתמש..

פורסם

מה הקשר ? ברור שאתה יכול - איך שאמרתי לך ... (או IPCONIG בחלון CMS).

בכל מיקרה דרך הראוטר אתה יכול להגדיר את הIP כלא דינמי אלא סטטי (לבטל את ה V ליד דינמי) , לא זוכר בדיוק באיזה תפריט - תעבור על החוברת לא מסובך..

בכל מיקרה אצלי עוד לא ניתקלתי במישחקים של IP , בשלב מסויים בכל מיקרה הפכתי את ה IPים לסטאטים.

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בין סטטי לדינאמי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים