עבור לתוכן

מישהוא שיחק כבר ב Delta force extreme?

Featured Replies

פורסם

הכוונה בדימו , כי אני לא בטוח שהמשחק המלא כבר יצא

פורסם

המלא כבר יצא.. זה פשוט אוסף של משימות מהמשחקים הקודמים בתוספת של רכבים וגראפיקה משופרת.

סה"כ נחמד ה-SP נותן יותר הרגשה של MP עם בוטים וה-AI שם פשוט גרוע בצורה לא ייאמנת. בקיצור משחק נחמד להעביר איתו 20 דקות

פורסם

המלא כבר יצא.. זה פשוט אוסף של משימות מהמשחקים הקודמים בתוספת של רכבים וגראפיקה משופרת.

סה"כ נחמד  ה-SP נותן יותר הרגשה של MP עם בוטים וה-AI שם פשוט גרוע בצורה לא ייאמנת. בקיצור משחק נחמד להעביר איתו 20 דקות

וגם זה בלחץ... ורק אם ממש ממש ממש משעמם לך.

הגרפיקה לא מי יודע מה, ניסו לחקות שם רוח, גרוע ביותר.

הסביבה מתה.

האויבים טיפשי ברמות, ומפספסים הרבה.

בקיצור, ממש לא מומלץ, רק אם לא נשאר לך במה לשחק.

חבל, הרסו סידרה כזו יפה.

פורסם

כיוצא לי להתקל באויבים כאלו אני ישר חושב על הגאונים שהמציאו את ה"סוליטייר" (שעדיף בהרבה) :cool2:

פורסם

האויבים פשוט טיפשים ברמות .... רק מי ששיחק במשחק יודע עד כמה .

משחק קל ברמות אבל גרפיקה נחמדה ועם אתה צריך משחק להתרענן לזמן קצר {קצר מאוד } אז זה המשחק .

פורסם

משחק לא משהו....

האויבים באמת טיפשים...אם אתה שוכב אין מצב שהם פוגעים ממך אפילו ממטר :kopfpatsch:

פורסם

בFAR CRY האוייבים שיחקו ממש טוב.

פורסם

בFAR CRY האוייבים שיחקו ממש טוב.

והחומוס ניבחר למאכל הכי ארץ ישראלי !

פורסם

:screwy: ^^^^^^^^^^^^

WTF ?

פורסם

הוא היתכוון שמה שהוא אמר זה לא קשור :screwy:

פורסם

כן כמו המשחק ... :screwy:

פורסם

חבל באמת שככה הרסו סדרת משחקים נפלאה :P

פורסם

אני לא בטוח בהגדרתך

חבל באמת שככה הרסו סדרת משחקים נפלאה :P

מבחינתי רק BHD היה חזק שחוץ ממנו לא שמעתי על משחקים נוספים מאותו לייבל

פורסם

הראשונים היו מעולים שזה אומר הראשון שהיה מעולה ואחד הראשונים שהיו בז'אנר הזה לפחות לפי מה שאני ראיתי... השני גם היה מעולה השלישי לא היה משהו

אבל עדיין בסדר ... BHD אכן היה טוב (הכי אהבתי את הדימיון לסרט כמו סצנות דומות וכו') אך עדיין לא היה ממש חידוש

אני זוכר עוד איך היתי עולה לגבעה עם החייל שלי ומתחיל לחורר את כולם בבסיס עם הבארט שלי :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים