פורסם 2002 ביולי 2023 שנים האם ניתן להתקין Win98 בנוסף ל- WinXP שכבר מותקנת במחשב? אם כן, כיצד ניתן לעשות זאת? תודה רבה!
פורסם 2002 ביולי 2023 שנים כשאתה מתקין את הווינדוס 98 תבחר ב New Location זה יפצל לך את הכונןאז תבחר את הכונן החדש שהוא יצרלא נראה לי שיש דרך אחרת כי XP פועל בשיטת קבצים אחרת מ98מקסימום תמיד בהתקנת ווינדוס אתה יכול ללחוץ על L כשהסמן הוא על הכונן שאתה רוצה לאחד
פורסם 2002 ביולי 2023 שנים מחבר תודה רבה לכם! האם ישנו חסרון כלשהו בהתקנת Win98 אחרי התקנת WinXP (איטיות מערכת, חוסר יציבות וכו'?)? האם קיים סיכון? תודה רבה!
פורסם 2002 ביולי 2123 שנים לדעתי כן קיים הסיכון כי לשלב את המערכת הישנה בחדשה זה מסוגל לגרום לבעיות !! אבל ההפך ( יעני להתקין מערכת חדשה על הישנה בנפרד ) לא עושה בעיות בכלל !!
פורסם 2002 ביולי 2123 שנים אם אתה מתקין שני מערכות שונות הם עובדות לחלוטין בנפרד אחת מהשניה ! וזה אומר שהם שומרות קבצים והגדרות בלי קשר בין מערכת אחת לשניה לכן אין שום סיכון בהפעלת שתי המערכות בו זמנית והסיכון היחיד הוא בעיה עם אתחול במידה ולא תעשה אותו כמו שצריך. כמובן שזה גם קצת מבזבז מקום להתקין עוד מערכת אבל זה כבר שיקול שלך.
פורסם 2002 ביולי 2123 שנים יש פה חיסרון קטן אבל אל דאגה ניתן לתקן זאתיש לך קובץ קטן וחשוב boot.ini שתפקידו בעצם לזהות איזה מערכת הפעלה להעלותהיא נוצרה כשמתקינים מערכת NTכשאתה הולך להתקין את 98 הקובץ החשוב הזה עובר שינוי קטן,אבל אל דאגה ניתן לתקן זאתאחרי שתסיים התקנה מלאה של 98 בנוסף ל XP המערכת לא תזהה שמותקן אצלך בעצם XPמה שחשוב אל תיכנס ללחץ!דרך 98 או נורטון קומנדר או דוס איך שבא לך,פתח את קובץ ה BOOT והוסף את השורות הבאותdefault=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS[operating systems]multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetectC:\="Microsoft Windows" בשורה הראשונה אתה יכול לשנות איזו מערכת הפעלה תיהיה בברירת המחדלהשורה השנייה זו מערכת ה XP שלךבשורה השלישית זה מערכת ה98 שלךלא לישכוח לפני כל השינויים האלה לעשות גיבוייש לך שורה נוספת של זמן התגובה לפני הבוט,זה ניראה ככה[boot loader]timeout=30גם את זה ניתן לשנותלא לישכוח שקובץ ה boot.ini מוסתר!ועוד משהו חשוב:שים לב שני השורות מיתייחסות ל C שלךזה מיכווןן שלא משנה באיזו מחיצה התקנת,קיבצי ה SYSTEM שלך מותקנים ב Cאלה אם הגדרת אחרת
פורסם 2002 ביולי 2123 שנים RaveHawk, אתה בטוח שאין בעיה נוספת בהתקנת מערכת 98 אחרי XP ? למיטב ידיעתי הבעיה היא ש98 דורס את הMBR וכותב אותו מחדש לצרכיו.. מה שבעצם אומר שכל האפשרות הmulti boot לא קיימת בכלל ! מה ש98 כותב בMBR זה להעלות את המערכת (98) דרך הbootsector של מחיצת C ומשם הדרך כבר ידועה.. קבצי is.sys ו msdos.sys המוכרים, לעומת זאת XP מעלה את המערכת דרך הbootloader שלו ודרך קובץ הntldr. אני מציע שתבדוק שוב את הענין כי נראה לי שאתה טועה, אני די בטוח שלאחר התקנה של 98 על XP אתה חייב לשחזר את הMBR בעזרת כלים שיש בXP ויש תהליכים שמפורטים איפושהו ברשת קצת יותר מסובכים ממה שאמרת.
פורסם 2002 ביולי 2123 שנים תיראה בני זה לאחר ניסיון שליגם לי היתה את אותה בעייהאבל יודע מה?אולי כדאי שלפני שהוא מתחיל להתקין את 98 כדאי שיעשה גיבוי לקבצים
פורסם 2002 ביולי 2123 שנים אתה בטוח שאתה התקנת את 98 לאחר שהתקנת את XP ? והאם זה היה כאשר המחיצה של XP היתה באותו כונן שבו הותקן 98 ?
פורסם 2002 ביולי 2123 שנים כונן?אתה מיתכוון דיסק נוסף? היתכוונת באותה מחיצה? לא 98 הותקנה ב E XP הותקנה בC בכדי לא לצאת המנייק שדפק לו את המחשב ;D אני הולך להתקין שוב בעצמי בני אני בטוח,אבל למען השקט הנפשי של כולנו אני עושה ניסיון נוסף :
פורסם 2002 ביולי 2123 שנים כונן?אתה מיתכוון דיסק נוסף? היתכוונת באותה מחיצה? האמת שהתכונתי לכונן=דיסק מכיוון שלכל דיסק יש MBR שונה יתכן וזאת הסיבה שזה עבד אצלך אבל אני רק משער.. בכל אופן נחכה לבדיקה ונראה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.