עבור לתוכן

WAREZ- לא מה שחשבתם..או שכן.

Featured Replies

פורסם

i repeat, P2P != scene

all this xdcc and torrent and emule crap should beannihilated from the world

מה רע בטורנטים? לדעתי כל עוד אתה גם מעלה אי אפשר לטעון נגדך... מי שלא מעלה צריך להעיף אותו... בגלל זה ET (למישהו יש אתר דומה במקומו להביא לי?) למשל היה מוצלח...

אבל עדיין FTP שולט... ההורדה הכי מהירה ומגיע לשם הכי מהר הדברים החדשים...

אבל נכון ביטורנט וקאזה ומיול זה ממש לא הסצינה... אין מה לעשות... אבל יש להם מקום חשוב מאוד בהתפתחות של הסצינה...

לא שאני חלק מהסצינה... הלוואי והייתי אבל אני לא... סך הכל יש לי משתמש בFileList.org ואני מנהל באיזה פורום (שאני לא יזכיר את שמו... מנהל פורום אקטואליה דרך אגב...) שיש בו לינקים לFTP מהירים (הלינקים המהירים נמצאים בפורום סגור שרק בגלל שאני מנהל יש לי גישה אליהם...)... זהו... משם אני מביא את כל ההורדות שלי...

• תגובות 77
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מוזר שאף אחד לא הזכיר את המכשיר שנוצר בגלל הווראז-divX :silly:

פורסם

מישה מותק, אתה שם לב על מה אתה מתעצבן ?

שפעם לגנבים היה "כבוד" ו"הרגשת סיפוק" כשהם הצליחו לגנוב, אבל עכשיו כל אחד יכול לגנוב ללא מאמץ וזה "פוגע לך בכבוד ומעצבן אותך"... :screwy:

כנראה ....

אז יותר קל להוריד היום קבצים מפעם , צריך להתרגז? , צריך להגיד תודה ....

חוץ מהטיעון הנ"ל לא קיבלתי שום סיבה הגיונית שאתה נגד שיתוף קבצים ( חוץ מהסיבה הנ"ל ) .

אפילו שהרבה יותר כיף להוריד משחק בשעה במקום ב4 שעות ;)

פורסם

RK בוא נסכם שזה לא עניינך

Deddy מה רע בטורנטים?

אם לא היה בכלל P2P אז מי היה בכלל חושב על הסצינה?

למי היה אכפת אם כמה עשרות אלפים היו מורידים משחק מסוים? אחרי הכל הם אפילו לא אחוז ממדינת ישראל הקטנה אז מה הם ביחס לעולם?

מהרגע שה Warez הפך להורדה בקליק הכל נהרס

פתאום חצי עולם משתף קבצים, פתאום חצי עולם ידע מי אלה DEViANCE בגלל כל ה P2P

ומהרגע הזה התחיל להיות אכפת למפתחי התוכנה, כי מאית אחוז של אנשים זה כלום בשבילם, אבל כשפתאום 30% 40% מהקונים הפוטנציאליים שלהם מורידים את התוכנות שלהם זה התחיל להציק להם, הכיסים שלהם התייבשו

ואם ה Warez יישאר עולם כזה שבו מאית אחוז עובדים וקורעים את התחת ומשקיעים זמן כסף וכוח

ובינתיים שאר ה 30% 40% מורידים בלי לתרום שום דבר אז הסצינה תתחיל להיות יותר ויותר פרטית

ותאמינו לי שהאיום הגדול ביותר על אתרי ה Torrent / Emule / P2P אלה לא המשטרה או תביעות

פורסם

RK בוא נסכם שזה לא עניינך

בוא נגיד שהשאלות לא היו אינפורמטיביות... אלא רק כדי להבהיר נקודה, לא באמת מעניין אותי מה הוא עושה...

Lior, תגיד ת'אמת,

אתה הייתי קונה PHOTOSHOP לדוגמא? לא!

אז אתה לא קונה פוטנציאלי שלהם, נכון?

הקונים שבאמת צריכים את התוכנה לעבודה יקנו אותה.

וככה יש עוד הרבה מאוד תוכנות.

פורסם
  • מחבר

מוזר שאף אחד לא הזכיר את המכשיר שנוצר בגלל הווראז-divX  :silly:

זה כמו נגני הMP3, אותו סיפור, חברות מדיה עושות מיליונים על גבי ההצלחה של הווארז.

פורסם

זה כמו נגני הMP3, אותו סיפור, חברות מדיה עושות מיליונים על גבי ההצלחה של הווארז.

אז אתה עקרונית מאשר את הטענה העקרונית שבכתבה שחברות חומרה מרוויחות מווראז....... ככה זה תמיד, שמשהו אחד מפסיד, השני מרוויח.......
פורסם

Lior, תגיד ת'אמת,

אתה הייתי קונה PHOTOSHOP לדוגמא? לא!

אז אתה לא קונה פוטנציאלי שלהם, נכון?

הקונים שבאמת צריכים את התוכנה לעבודה יקנו אותה.

וככה יש עוד הרבה מאוד תוכנות.

את כל האמת אני לא קונה Photoshop ואני גם לא מוריד Photoshop

אני עובד כמעט לגמרי עם תוכנות חינמיות (עד כמה שאפשר)

FireFox OpenOffice

כל מה שיש אלטרנטיבה של קוד פתוח תמצא אצלי

פורסם

עם פיירפוקס גם אני עובד... (ויש לי מלא תוכנות חינמיות, וזה ממש לא קשור)

אני מדבר על מקום שאין עדיין תחליף ראוי לתוכנות הקינייניות, כמו פוטוושופ (ולא Gimp לא נחשבת תחרות)

ואין כסף, או לא היית חושב לכיוונה, בשום מצב אחר.

הדבר לא מסב נזק לADOBE, כי מי שצריך אותה לעבודה, קונה.

מי שצריך אותה פה ושם, מוריד.

לא לכל דבר יש תחליף ראוי חינמי, ואם היה כזה, ברור שהייתי משתמש בו...

פורסם

אתה רוצה אולי טפיחה על השכם שאתה מוריד Photoshop?

אני לא מוריד תוכנות כאלה מהסיבה הפשוטה שאין לי מה לעשות איתן, אני מבין בהן בערך כמו שאני מבין בניתוחי לב פתוחים

תוכנות שאני צריך לעבודה השוטפת שלי הן ברשיון

מ Windows, Office ועד לתוכנת GPS שהרשיון שלה עולה 2500$ למחשב אחד

ואני עובד על 2

פורסם

ליאור, לא תודה, אני אסתדר בלעדיה.

כל הכבוד שאתה קונה את התוכנות שאתה משתמש בהם שוטף.

אם היה לי כסף, וOFFICE נורמלי לא היה עולה 2000 שקל, אז יודע מה? הייתי קונה.

אבל כל עוד אני סטודנט שבקושי סוגר את החודש, איך אני יכול להרשות לעצמי לקנות כזאת מפלצת כספית?

אני צריך את WORD, צריך EXCEL וצריך PP, אז אני לא אשתמש בהם?

אה, וגם את VISUAL STUDIO.NET אני צריך בתור סטודנט, ולא אין לי ממש את הכסף הגדול שצריך בשביל החבילות הענקיות ותאבות הבצע של מיקרוסופט.

אם היו חבילות לסטודנטים, שעולות נגיד איזה 100 שקל, (חבילות בסיסיות, לא מדבר על PRO) תהיה בטוח שהייתי קונה.

פורסם

עזוב אותך... word ו windows זה כסף קטן לעומת תוכנות כמו פוטושופ.

מסכנים אלו שחייבים לקנות את הדברים האלו...

פורסם

ליאור, לא תודה, אני אסתדר בלעדיה.

כל הכבוד שאתה קונה את התוכנות שאתה משתמש בהם שוטף.

אם היה לי כסף, וOFFICE נורמלי לא היה עולה 2000 שקל, אז יודע מה? הייתי קונה.

אבל כל עוד אני סטודנט שבקושי סוגר את החודש, איך אני יכול להרשות לעצמי לקנות כזאת מפלצת כספית?

אני צריך את WORD, צריך EXCEL וצריך PP, אז אני לא אשתמש בהם?

אה, וגם את VISUAL STUDIO.NET אני צריך בתור סטודנט, ולא אין לי ממש את הכסף הגדול שצריך בשביל החבילות הענקיות ותאבות הבצע של מיקרוסופט.

אם היו חבילות לסטודנטים, שעולות נגיד איזה 100 שקל, (חבילות בסיסיות, לא מדבר על PRO) תהיה בטוח שהייתי קונה.

אין תירוץ לגניבה. גם אני יכול להגיד שאני צריך אוטו צמוד בשבילי אז אני אלך לגנוב לעצמי אחד. זה לא עובד ככה ועל מה שאתה עושה תהיה מוכן לשלם את המחיר, מבחינת כסף וגם מבחינת בית סוהר.

פורסם

דוגמא רעה, הוא לא גונב ממישהו את הרכב.

יותר בכיוון של "מעתיק" אותו.

עכשיו רק תאמר לי מה אכפת לך שהוא לא עוזר לחברה מחו"ל להרוויח כסף שאתה רוצה שהוא ישלם את הדין?! ???

פורסם

זאת ממש לא דוגמא רעה

העתקה=גניבה

ממש אין הבדל בין השניים והסיבה שיש לגיטימציה לוארז היא ההבדלה הלא נכונה שאנשים עושים

הדוגמא עם האוטו בהחלט מתאימה ונכונה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים