עבור לתוכן

WAREZ- לא מה שחשבתם..או שכן.

Featured Replies

פורסם

[ltr]yup... topsites and leet boards. LOL :-)[/ltr]

• תגובות 77
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש רק פגם בולט אחד בכל הקונספירציה הזאת

אם אינטל מרוויחה מכל הפירטיות, למה שהיא תירצה לשלב הגנה חומרתית במעבדים שלה כנגד פירטיות?(וכן היא הולכת לעשות את זה)

פורסם

למה שלאינטל יהיה אכפת.

אף אחד לא מוריד מעבדים מהאינטרנט.

פורסם

(וכן היא הולכת לעשות את זה)

ברור, ואני עכשיו ראיתי את יצחק רבין משחק פוקר עם לנין שאלביס שר ברקע.

פורסם

יש רק פגם בולט אחד בכל הקונספירציה הזאת

אם אינטל מרוויחה מכל הפירטיות, למה שהיא תירצה לשלב הגנה חומרתית במעבדים שלה כנגד פירטיות?(וכן היא הולכת לעשות את זה)

[ltr]it's none of consiparcy; the main idea individually equals to how things work (ignoring the bullshit added by the writer). The Scene presents much better how things are done - www.welcometothescene.com[/ltr]

פורסם
  • מחבר

הוא צודק. אומנם הוא מטומטם אחושרמוטה, אבל בתכל'ס הוא צודק.

החברות האלה לא עומדות מאחורי הסצינה, אבל הסצינה בהחלט עושה להם טוב. זה למה אין לחץ רב עליה ולא מורידים אותה במכה (דבר שאפשר לעשות ללא כול בעיה).

אם אתה היתה מרוויח מהסצנה כמויות ענקיות של כסף וכל החברה שלך היתה תלויה בזה, לא היתיה תורם לסצנה רק כד להרוויח יותר ולדאוג שהיא לא תעלם?...

עריכה:

נו מה? הוא מפגר?

לקבוצות האלה אין שום בסיס כלכלי ושום אמצעים כלכליים ושום עזרה מבעלי אינטרסים.

יש להם את הכסף שלהם שהם מרוויחים בכבוד מעבודתם, ואותו הם מבזבזים.

איך אתה יודע את זה? למה אתה חושב שקבוצה של אנשים תוציא 50$ (כל כמה ימים ) בלי רווח מזה?

תסביר אל תיזרוק עובדות

WTF?

יכולת טכנולוגית? מחשב ביתי כולה.. הוא עושה את זה כיאילו לכל איש בסצינה יש שרת עם החומרה הכי חדשה כיום.

מה הקשר למנועי החיפוש ואתרי אינטרנט לסצינה קיבינימאט? מה?

הו דיבר על האינטרנט המהיר שהתפתח עם השנים. וזה מגדיל את התפוצה של חומר ברשת (מנועי חיפוש, אתרי אינטרנט ומהירות הורדה שרק גדלה)....קיבינימאט!!  :)

עכשיו הכל מובן לי.

ילד מטומטם ומפגר שמפיץ את כל הדברים האלה לכל העולם. מי ייתן ותדרוס אותו מחר משאית.

הסצינה לא נועדה לאפשר לכל העולם להנות מהדברים האלה! רק לאנשים בסצינה עצמה!

זה שעכשיו הכל דולף בגלל אנשים מסריחים כמוהו זה כבר לא בעיה של אנשי הסצינה, זה בעיה של הילד המטומטם הזה שחושב שהוא מבין, ובעצם לא יודע כלום.

מה הוא עשה לך שאת כל כך מעוצבן ?

נו באמת תקרא את התגובה שלך שוב ותגיד לי אם יש לה משמעות?

כל דבר שהוא אמר בכתבה ונתן הסבר הגיוני לגמרי אתה אומר לא נכון זה בכלל לא כך וקובע עובדה אחרת בלי לתת הסבר (ומקלל קצת פה ושם).

כל מה שנאמר בכתבה הגיוני לגמרי (לא יודע אבל כמה זה נכון)  אתם סתם אומרים זה שטויות ולא מסבירים למה אתם חושבים שזה לא כך, יכל להיות שאתם רק רוצים לחשוב שזה לא כך?...

פורסם

למה שלאינטל יהיה אכפת.

אף אחד לא מוריד מעבדים מהאינטרנט.

:kopfpatsch::lol::screwy:(אני לא יודע אם לצחוק או לבכות)

הכוונה שלו הייתה שיצרניות החומרה מרוויחות מהורדת משחקים כי זה אומר שנשאר לגיימרים כסף לקנות מחשבים חדשים ויותר טובים כל שנה ככה שכביכול יוצא שאינטל מרוויחה מזה שמורידים משחקים מהאינטרנט.

ברור, ואני עכשיו ראיתי את יצחק רבין משחק פוקר עם לנין שאלביס שר ברקע.

טוב נו מה אתה רוצה שאני אתערב איתך

http://www.extremetech.com/article2/0,3973,531006,00.asp

שאני ימשיך לחפש בגוגל או שאתה רוצה להצטרף למשחק הפוקר ::)אדיוט

פורסם

סתם שאלה למה אתה כל כך שונא תוכנות שיתוף?

למה באמת ?

פורסם

למה הוא שונא תוכנות שיתוף?

כי זה נהיה עניין של כולם. הפריטיות עברה גלובליזציה נוראית וכיום אפילו המשתמש הכי דביל יכול להפעיל eMule ולהוריד סרט/מוזיקה.. לכל הרוחות אפילו בת דודה שלי שהיא בורה כמעט מוחלטת במחשבים מסוגלת לעשות את זה.

זה מגעיל עד כמה הפירטיות נהיתה קלה. והעובדה שאנשים לא צריכים אפילו לחשוב פעמיים.

אין בזה שום מאמץ.

אין בזה שום כבוד שאתה זכאי לו.

מבחינת האיכות, אפשר להשוות את זה ל-take away בנסיעה של אוכל מהיר לעומת ישיבה מתמשכת במסעדת יוקרה (למרות שמבחינת זמנים הסצנה היא דווקא המהירה עם חיבור ישיר למקור בעוד תוכנות השיתוף יתנו לך לחכות במשך ימים/שבועות עד שתקבל את הקובץ המבוקש).

הסצנה היא ממש לא תוכנות השיתוף. כמו שמישה אמר, תוכנות אלו הן הזבל של הזבל, שכה רבים מאיתנו לוקחים בו חלק.

להרבה יצרניות בעולם המחשבים יש סיבה לתמוך בתוכנות השיתוף, מכיוון שזה כה מקל על המשתמשים הפשוטים. אתם מאמינים שאפל היתה מוכרת כל כך הרבה אייפודים אם Mp3ים לא היו נפוצים כמו שהם היום? ובהחלט ניתן לראות שאפל תומכת ברעיון של להפיץ שירים באינטרנט (היא שיחררה שירות שבו ניתן להוריד שירים בודדים תמורת סכומים סימליים יחסית).

אבל אני בספק שהיצרניות הגדולות תומכות ישירות בסצינה.

פורסם

מה הבעיה שיש נובים שמשתמשים באימול? אתה רוצה שרק מי שיודע מה זה IRC יוריד קבצים(חוקיים כמובן)?

פורסם
  • מחבר

למה הוא שונא תוכנות שיתוף?

כי זה נהיה עניין של כולם. הפריטיות עברה גלובליזציה נוראית וכיום אפילו המשתמש הכי דביל יכול להפעיל eMule ולהוריד סרט/מוזיקה.. לכל הרוחות אפילו בת דודה שלי שהיא בורה כמעט מוחלטת במחשבים מסוגלת לעשות את זה.

זה מגעיל עד כמה הפירטיות נהיתה קלה. והעובדה שאנשים לא צריכים אפילו לחשוב פעמיים.

אין בזה שום מאמץ.

אין בזה שום כבוד שאתה זכאי לו.

זה נכון לגמרי, השאלה מה זה מפריע לך?

מה, לפני זה הרגשת  כבוד גדול כי הורדת קבצים לא חוקיים? ועכשיו בגלל שכולם גונבים אתה נפגע כי אתה לא "מיוחד" ?

אני בטוח 100% שהים בגלל שכולם מורידים יש הרבה יותר דברים להוריד ודברים מגיעים מהר יותר, אז אפילו אתה מרוויח מזה.

ד"א אני מוריד דרך MIRC בגלל שאני שונא את האימיול וכל א אלה, סתם בגלל שהם תוכנות גרועות לא בגלל האנשים.

פורסם

אני מבין למה הוא התכוון, פעם זה היה נחלת הרציניים בלבד, שמכירים לעומק את רשת האינטרנט

היה מן הרגשת ניצחון כשמצאת דברים והגעת למקורות

היום זה ביזה את העניין

זה נשמע מוזר אבל גם לגנבים יש כבוד...

פורסם

אני מבין למה הוא התכוון, פעם זה היה נחלת הרציניים בלבד, שמכירים לעומק את רשת האינטרנט

היה מן הרגשת ניצחון כשמצאת דברים והגעת למקורות

היום זה ביזה את העניין

זה נשמע מוזר אבל גם לגנבים יש כבוד...

כן... מעלה נשכחות... "הימים הטובים" של ה56K

אבל תאכלס זה נכון... באותה תקופה באמת היה לי יותר מידי זמן פנוי וניהלתי אתר ווארז עם כמה חברים...

וזה היה עוד בתקופה שהיינו מעלים את הקבצים על שרתים (למי שזוכר את תקופת הסרפריי)

והיינו ממש גאים בעבודה שלנו! נכון שקצב ההפצה היה הרבה יותר איטי אבל להפיץ איזה 3 משחקים ו2 3 סרטים בשבוע היה אז ממש מכובד

ומה שמפליא זה שלמרות שזה היה אתר לא חוקי בעליל עדיין הרווחנו כסף מפרסומות...

היום אנשים כבר לא מעריכים את זה... :'(

פורסם

SURFREE היה רעיון גאוני, חבל שהוא נפל.

פורסם

סרפרי, זה היה באמת גאוני,

ואני בטוח שהוא לא "נפל" סתם, אלא חברות האינטרנט "הפילו" אותו.

בקשר לכתבה... ברור שיש אנשים בתעשייה שמדליפים, זה לא חידוש,

אבל הקבוצות שפורצות משחקים... הם באמת ילדים שאין להם מה לעשות, ולא אנשים מכובדים מהתעשייה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים