עבור לתוכן

התייעצות אחרונה לפני החלפת ספק (בעיה באימיול, לא מוריד ממשתמשים מחו"ל)

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אני שואל את זה בפורום רשתות מכיוון שאני חושב שיש בעיה עם הספקית שלי.

לאחרונה שמתי לב שיש אצלי בעיה עם הורדה ממשתמשים מחו"ל באימיול. ההורדה מתחילה לכאורה ו"שולחת" על0B/s לכמה דקות וההורדה מפסיקה ללא שליחה.

ניסיתי הכל, בין היתר לנסות גרסת אימיול אחרת וכו', הבעיה נמשכת...

במידה ואני מצליח להוריד זה ממש על מהירויות מצחיקות כגון: 50b/s וכו' ...

האם יכול להיות שהבעיה היא מספקית האינטרנט שלי ? (NetVision) ומה יכול לגרום לבעיה הזאת? :-X

תודה רבה על העזרה. :-\

פורסם

ניסית גרסה אחרת של אותו מוד או מוד אחר לגמרי?(יש הבדל בניהם אם גרסה מסויימת הוחרמה אז כל המשתמשים באותה גרסה יכולים להוריד רק אחד מהשני לפי מה שאני זוכר עשו את זה לגרסה של ליון אבל אני לא זוכר אם סידרו את זה ע םהגרסאות החדשות או לא)תנסה מוד אחר לגמרי www.emulemods.de זה צריך לעבוד

פורסם

לפי דעתי אין הבדל אם משתמשים בפרד ד הרגיל לבין המודים השונים

התוצאה זהה

הבעיה באימיול שכל אחד צריך הגדרות משלו לצרכים שלו

אין הגדרות שמתאימות לכולם גם אם זה אתו מחשב בדיוק....

קבצים גדולים למשל תמיד יהיה קשה להוריד במיוחד נדירים אבל דברים פופולרים חדשים אפשר להוריד די מהר

אימיול זה תוכנה איטית אבל משתמשים בה כי יש לה מאגר מידע גדול מאוד שמתעדכן הרבה מאוד

הדרך כי טובה לראות איזה הגדרות מתאימות זה להוריד מספר דברים כ3-5

פופולריים ולתת לתוכנה לפעול 10 שעות בערך אם אין שיפור אז לעשות הגדרות אחרות

פורסם

יש הבד ל ענק בין מודים שונים כי יש מודים שמוחרמים ואז המתכנתים החו"ל רושמים בקוד שלהם שלא יעביר למוד מסוג מסויים וזה היה המצב עם הגרסא של הליוון במשך הרבה זמן אבל אני לא זוכר אם תיקנו את זה כי אם כן אז זה משהו אחר בכל אופן הדרך היחידה שאני רואה שאפשר לבדוק אם זאת העיה זה להוריד מוד אחר ולנסות

פורסם
  • מחבר

לפי דעתי אין הבדל אם משתמשים בפרד ד הרגיל לבין המודים השונים

התוצאה זהה

הבעיה באימיול שכל אחד צריך הגדרות משלו לצרכים שלו

אין הגדרות שמתאימות לכולם גם אם זה אתו מחשב בדיוק....

קבצים גדולים למשל תמיד יהיה קשה להוריד במיוחד נדירים אבל דברים פופולרים  חדשים אפשר להוריד די מהר

אימיול זה תוכנה איטית אבל משתמשים בה כי יש לה מאגר מידע גדול מאוד שמתעדכן הרבה מאוד

הדרך כי טובה לראות איזה הגדרות מתאימות זה להוריד מספר דברים כ3-5

פופולריים ולתת לתוכנה לפעול 10 שעות בערך אם אין שיפור אז לעשות הגדרות אחרות

נתתי לחבר שלי להוריד את אותו קובץ, מה שאני לא הצלחתי להוריד ביומיים (הגעתי רק ל-5 אחוז ביומיים) הוא הצליח להוריד ב-5 שעות .

עכשיו תגידו לי, "יש לו קריידיט" , אז זהו, שגם לי יש, זה קריידיט של שנה וחצי בערך השאימיול היה פתוח רוב שעות היממה ובעבר זה לא היה לי ככה.

התופעה הזאת התחילה יחד עם בעיה מוזרה של Low ID ללא כל סיבה, הבעיה הזאת לא מפריעה לי כי כאשר אני מתחבר כמה פעמים אז פתאום אני מקבל HIGH ID.

נ.ב

החלפתי eMule ועדיין יש את אותן בעיות ...

פורסם

שוב פעם, אני ממש לא בטוח שזאת הספקית שלך. כדי להיות בטוח {...} תבדוק עם אנשים אחרים שמנויים לספקית.

בדוק מסביב, בטח יש איפהשהו בעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים