פורסם 2005 ביוני 220 שנים If they said to writethe answers on the left side and the drift on the right side..and i did the opposit... can i lose points ? or if the paper is not so organized or neat ... can i lose points for such stupids !?
פורסם 2005 ביוני 220 שנים אתה מדבר על הבגרות במתמטיקה? אני לא שמעתי על כלל כזה, וזה נשמע לי ממש טיפשי. אני קיבלתי 100 בשני טפסים שנה שעברה ולא הקפדתי על המיקום של הטיוטות. בקשר לסדר וניקיון, אם הבוחן מצליח לקרוא את התשובה אז זה טוב, אם לא אתה מפסיד נקודות.
פורסם 2005 ביוני 220 שנים בקשר לשאלה הראשונה, נתתי לך את העובדות. אני לא בטוח.בקשר לשאלה השניה, זה תלוי אם הכתב שלך קריא ואם לבודק יש סבלנות. תמיד יש שני בודקים, לפי מה שאני זוכר.
פורסם 2005 ביוני 220 שנים לנו אמרו שמותר לכתוב רק בצד אחד..ושלא בודקים את הצד השני...אבל אני לא באמת חושב שזה נכון..
פורסם 2005 ביוני 320 שנים מחבר I wrote just two answers on the left side of the pages which supose to use for the drift.what do you think ? I screw ?! :-\
פורסם 2005 ביוני 320 שנים מהההההההההההמהמהמםהמהמהמהמהמהמהההההההה אתם רצינים?!?!!? אם כתבתי שאלות בצד ימין לא יבדקו לי????? :kopfpatsch: אוי לא!! גם במדעי המחשב ב' ואלקטרוניקה ג' כתבתי בצד ימין!!
פורסם 2005 ביוני 320 שנים עשיתי 003 לא השתמשתי בכלל בצד ימיןאבל מה שכן קרה לי זה כזה כתבתי תרגיל ואז כתבתי עוד תרגיל אבל שני דפים נצמדו לי אז דילגתי על דף אז כתבתי בגדול שהתרגיל בעמוד הבא אבל מה זה קרה לי שוב רק באמצע התרגיל!! חח אני מקווה שיהיה בסדר
פורסם 2005 ביוני 320 שנים מהההההההההההמהמהמםהמהמהמהמהמהמהההההההה אתם רצינים?!?!!? אם כתבתי שאלות בצד ימין לא יבדקו לי????? :kopfpatsch: בוקר טוב, חלק מתהליך קבלת תעודת הבגרות הוא להראות יכולת מינימלית של הבנת הנקרא...
פורסם 2005 ביוני 320 שנים בוקר טוב, חלק מתהליך קבלת תעודת הבגרות הוא להראות יכולת מינימלית של הבנת הנקרא...אבוי....מה אני יכול לעשות?ב3 בגרויות עשיתי את זהאיפה היה כתוב את זה בכלל?
פורסם 2005 ביוני 320 שנים מחבר It doesnt make sense... i hope they will check it...Where can i connact and ask the "Misrad hinooh" ?
פורסם 2005 ביוני 320 שנים איזה בולשיט אני פשוט לא מאמין שהם יהיו עד כדי כך מניאקים ולא יבדקו מבחן של מישהו רק בגלל שהבן-אדם כתב בדף הימני.זה פשוט נשמע כ"כ בולשיט. לדעתי אתם יכולים להרגע.
פורסם 2005 ביוני 320 שנים זה לא כזה משהו נורא אתה אמור לכתוב בכל דף טיוטה שהוא טיוטה בראש הדף והוא לא כתב את זה אז הבוחן יבין שזה לא טיוטה וגם אם תהיה בעיה אפשר לערער המחברת מגיעה לבית צפר ואז עולים על הטעות והכל יהיה בסדר
פורסם 2005 ביוני 320 שנים מחבר Yep, i agree ! It doesnt really matter... lots of kids did it.. they cant just reject all of the tests.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.