פורסם 2005 ביוני 220 שנים יופי עומר בוגר מצדך.. בכל מקרה, מה שאתה יכול לעשות זה פשוט לקחת כזה 90 מעלות |_ שמחברים לעץ ושטויות, ופשוט להשתמש בזה כתמיכה להדפקה.. או שפשוט לקחת איזה ריבוע מעץ או משהו בסגנון ולחבר בעזרתו
פורסם 2005 ביוני 220 שנים מחבר לא.. אני משתמש רק בדבק אפוקסי מיוחד, אחד שאני מכיר מגרמניה, שעשה את זה הוא אומר שזה דבק בן זונה זה כאילו מחבר את הלוחות פרספקס בצורה שכמעט לא אפשרי להפריד בינהם בלי לשבור אותם קיצר הוא שולח לי תדבק הוא אמר לי למצוא כלי שישמור עליהם ב90 מעלות ל5 דקות עד שהדבק מתייבש...
פורסם 2005 ביוני 220 שנים תבדוק אם הקיר ישר (כלומר שהוא ב90 מעלות מהריצפה), ותשים את המחשב בצמוד לקיר.לרוב הקירות יש משהו ששכחתי את שמו. כמו מרצפה על הריצפה, רק חתיכה קטנה שתקועה על הקיר ב90 מעלות עם הריצפה.תסתכל על קיר, אני מניח שתבין.
פורסם 2005 ביוני 220 שנים אחלה פרוייקט, לוג נחמד ביותר יש לו שם בביט טק אפשר דבק אפוקסי (למראה אסתטי) זוויות (לחוזק) בכל מקרה תעדכן מה אתה עושה.. כמה תמונות, יהיה נחמד!
פורסם 2005 ביוני 220 שנים מחבר יש לו באמת אחלה של פרוייקט... ממש אהבתי אותו בגלל זה התחלתי לדבר איתו..תקבלו תמונות שהמשלוח יגיע..יש למישהו בנתיים המלצה איפה קונים לוחות פרספקס בזול ?ואלומיניום ?
פורסם 2005 ביוני 320 שנים פרספקס - תוכל להשיג אצל זגגים לוחות אלומיניום- בכל מסגריה, פחחיה וכו' ד"א טיפ - מי שרוצה פרספקס בזול - שיקנה אצל החרדים הם מוכרים את זה ממש בזול בגלל שהם עובדים עם זה ממש הרבה :
פורסם 2005 ביוני 320 שנים פרספקס - אני ממליץ על אקרילית בת"א (קיבוץ גלויות 45) הם מוכרים מטר*מטר ב- 160 ש"ח~ אבל אם תקנה את זה בכמה חלקים(מה שאני עשיתי) זה יכול לצאת לך ב-1/3 מחיר.לגבי דבק- אני יודע שיש דבק מיוחד לפרסקס ,( אני קונה אותו שבוע הבא ואז אני יוכל לתת עליו פרטים).
פורסם 2005 ביוני 320 שנים מחבר אני צריך במידות באמת..גג, תחית ושניים לצדדים זה לא צריך להיות גדול יותר מדיי.
פורסם 2005 ביוני 320 שנים :lol: חחח קרעת אותי.. בני ברק.. תראה - הם שורצים בכל מקום.. לא קשה למצוא אותם.. קניתי חתיכה של 60X20 ב20 שקל .. (3MM ) תעשה את החישוב
פורסם 2005 ביוני 320 שנים אני צריך במידות באמת..גג, תחית ושניים לצדדים זה לא צריך להיות גדול יותר מדיי.תבוא אלהם עם מידות, הם יחתחו לך במקום ויכול לצאת לך גג 80 ש"חאני קניתי פרספקס בגודל כללי של 40*80 (עובי 5 ממ) + 45*22 (עובי 15 ממ) יצא לי 110 ש"ח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.