עבור לתוכן

צריכת חשמל/פליטת חום של האתלון 64 4800+ X2 דומה לזו של האתלון 64 4000+

Featured Replies

פורסם

צריכת חשמל/פליטת החום של האתלון 64 4800+ X2 (כפול ליבות ב 2.4 גיגה הרץ) דומה לצריכת חשמל/פליטת החום של האתלון 64 4000+ (חד ליבה ב 2.4 גיגה הרץ), הבדיקה בוצעה על לוח NF4 SLI עם שני כרטיסי מסך מותקנים.

מקור:

http://www.hkepc.com/hwdb/athlon64x2-4800-3.htm

[attachment deleted by admin]

פורסם

כנראה שהוא לא הפיסת סיליקון הכי רעבה בעולם הה? :smile1:

פורסם
  • מחבר

אולי מדובר בתהליך ייצור עוד יותר טוב מ 90 ננו מטר דור ב של הווניס והסאן דייגו, או שהמדידה פשוט לא אמינה, אולי היא לא מאמצת את שתי הליבות אלא רק ליבה אחת ולכן צריכת החשמל/פליטת החום דומה. יהיו עוד סקירות רבות על האתלון 64 X2.

פורסם

השאלה היא אם זו השוואה מול ה-Clawhammer או ה-San Diego

לפי המספרים נראה שזה ה-Clawhammer

פורסם
  • מחבר

עלפי הצילום של המעבד בתחילת הסקירה זה אכן מעבד של 130 ננומטר/Clawhammer.

פורסם

160W במאמץ? זה ממש הרבה...

פורסם

זה מתכון לרצח ע"י תפוחים :silly:

באמת 160W זה דיי הרבה במיוחד אם יש מערכת חזקה בנוסף צריך ספק 520W POWERSTREM

אני מאמין שבעוד שנה יהיה לי איזה +4400 בסוקט M יחד אם R520

פורסם
  • מחבר

זאת הצריכה של כלל המערכת מן הסתם, לא של המעבד בלבד, המדידה של ההספק מיתבצעת על כבל אספקת החשמל לספק הכוח:

temptest.jpg

בכל מקרה, זאת סקירה ביפנית, קצת קשה לי להבין מה הולך שם לכן אני מתייחס להשוואה בין המעבדים, האמת שהנתונים האלה לא חדשים לי אבל עדיין ידיעה ראויה וחשובה, נושא צריכת החשמל/פליטת החום הוא מרכזי בעולם המעבדים, זה מה שקובע את מהירות השעון בסופו של דבר של המעבדים השונים, זאת הסיבה מצד אחד שהאתלון 64 X2 יכול לפעול ב 2.4 גיגה הרץ, הפרסקוט הכפול רק ב 3.2 גיגה הרץ ואת אי הקיום של זיאון כפול ליבות.

פורסם

ממממממ זה 160 עם מערך SLI?

אני הייתי רוצה לדעת את הצריכה של המעבד לבד

פורסם

ממממממ זה 160 עם מערך SLI?

אני הייתי רוצה לדעת את הצריכה של המעבד לבד

פורסם
  • מחבר

יהיו עוד סקירות רבות, שוב, מהידיעה הזאת צריך לקחת רק את היחס בין המעבדים, אני לא בטוח ש 3DMARK הוא מבחן מאמץ טוב לכפול ליבות.

פורסם

160W, כפול ליבה, SLI ביחד? נראה לי מופרך..

אולי באמת זה לא מאמץ רציני בשבילו.

פורסם
  • מחבר

160W, כפול ליבה, SLI ביחד? נראה לי מופרך..

אולי באמת זה לא מאמץ רציני בשבילו.

מספרים דומים מסקירה אחרת:

IMG0012991.gif

* יעילות הספק כח היא 70-80 אחוז, כלומר הצריכה אפילו קטנה יותר מהנ"ל - הערת הסוקר.

מקור:

http://www.behardware.com/art/imprimer/571/

פורסם

לא מוגזם בכלל ... יצרניות הספקי כוח מעלות כל הזמן את העוצמה של הספקים אפילו שאף אחד לא צריך את כל העוצמה הזאת - אם לא איך היה אפשר לגרום לאנשים להפטר מהספק כוח הישן שלהם ולהוציא סכומים דמיוניים על ספק חדש?

המערכות הכי כבדות היום (840EE ו2 6800U) צורכות פחות מ350 W , אבל החברות התחילו לדחוף ספקים של 600 700 800 גדי שאנשים ישדרגו את ספק ה480W שלהם שהרבה יותר ממספיק לכל מערכת , תהיה אשר תהיה.

פורסם

אני תמיד אמרתי בפורום מפרטים שגם למערכות הכי גדולות מספיק אנרמקס 420W.

אנשים מפחד נוטים להגזים אם העניין של הספקי כוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים