עבור לתוכן

כמה בעיות OC ב Gforce 2.....

Featured Replies

פורסם

היום ניסיתי לעשות OC לכ. מסך ( Gforce mx 32mb hercules ) .

אז ככה, הורדתי את התוכנה Riva Tuner וגם את GeForceTweakUtility ו 3dmark .

עכשיו... כשנכנסתי להגדרות Low Level ב RivaTuner, זה רשם לי: You have enabled mutually exclusive settings in the driver level and low level overclocking modules

. it will cause settings interference . ( נגיד... :\ ) .

העלתי קצת את ה Core clock וה Memory Clock ... ואישרתי .

בכל מקרה, נכנסתי ל 3dmark, מתוך 17 מבחנים, 4 מהם התוכנה לא הצליחה להפעיל, קיבלתי הודעת שגיאה כזאת בתוכנה: No hardware support.... skip . מוזר מאוד...

ו... בנוסף יש לי כמה שאלות, אם אפשר:

1. מה ההבדל בין Low system level tweaks לבין Detonator XP system tweaks .

2. מהי ההודעת שגיאה הראשונה הנ"ל ב RivaTuner ?

3. מהי הודעה השגיאה השנייה הנ"ל ב 3Dmark ?

התוצאות שלי ב 3dmark היו די מביישות ( לא יותר מ 2000 ( ??? )... איך אני משפר אותם ע"י OC ? מה שניסיתי לא עזר הרבה :-\ ) .

פורסם

איזה כותרת.

:nono: :nono:

פורסם
  • מחבר

איזה כותרת.

:nono: :nono:

ממ... מצטער.. אני אערוך .

פורסם

no hardware suport זה בגלל שהכרטיס מסך שלך לא תומך בזה

ללא קשר לoc

פורסם

נכון מאוד. לי יש GEFORCE 2 MX 400 ושאני מפעיל את 3DMARK אז חלק מהמבחנים הוא לא מפעיל כי הכרטיס לא מצוייד בטכנולוגיות האלה (ישן מידי). ועדיף לך לעשות OC דרך הדרייברים של הכרטיס מסך, זה פשוט יותר קל ;)

פורסם

נכון מאוד. לי יש GEFORCE 2 MX 400 ושאני מפעיל את 3DMARK אז חלק מהמבחנים הוא לא מפעיל כי הכרטיס לא מצוייד בטכנולוגיות האלה (ישן מידי). ועדיף לך לעשות OC דרך הדרייברים של הכרטיס מסך, זה פשוט יותר קל ;)

וגם יותר בטוח...

פורסם

יותר בטוח ..............

הזכיר לי איזה יום בשבוע ..........

שמנו לGTS ביוס עם הגדרות של R97 , הכרטיס עבד 15 דקות , הראה כאלה דברים שלא רואים אפילו אם אתה על סמים , ואז מת .

:asthanos:

פורסם

זה היה דווקא אחלה, הראה צבעים וגראפיקה ממש יפה...

פורסם
  • מחבר

כמה נקודות קיבלת בתוכנה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים