פורסם 2005 ביוני 220 שנים שלום, קודם כל אני חדש עכשיו, אני מעוניין שתמליצו לי, איזה לוח אם מהבאים מומלץ יותר: תודה מראש
פורסם 2005 ביוני 220 שנים מחבר רק לא PC PARTNERתודה אחי, אבל הסבר לא יזיק, וגם אם אתה יכול, בבקשה תגיד לי איזה לוח אם מהרשימה מומלץ...
פורסם 2005 ביוני 220 שנים כעיקרון אף אחד מהלוחות,א'.איזה מעבד יש לך? ב'.כמה אתה מוכן להוציא על לוח אם?ג'. מה אתה מחפש בלוח אם?
פורסם 2005 ביוני 220 שנים מחבר כעיקרון אף אחד מהלוחות,א'.איזה מעבד יש לך? ב'.כמה אתה מוכן להוציא על לוח אם?ג'. מה אתה מחפש בלוח אם?זה לא בדיוק בשבילי, כרגע הלוחות אם שברשימה זה מה שהציגו לי, והמעבד הוא פנטיום 4 1.7 ואני רוצה שתגידו לי איזה מהרשימה שהבאתי הוא לוח אם טוב...
פורסם 2005 ביוני 220 שנים בעיקרון כולם לא משו בלשון המעטה.אם אתה מתעקש תיקח את ה Rocklake (הרביעי) תחת הכותרת Intel Original.
פורסם 2005 ביוני 220 שנים באופן כללי לא כדאי להתקרב לחנויות שמוכרות מבחר כה צר של לוחות גרועים, זה מתכון לטכנאי קבר, חוסר אמינות ובאלגן.
פורסם 2005 ביוני 220 שנים מחבר באופן כללי לא כדאי להתקרב לחנויות שמוכרות מבחר כה צר של לוחות גרועים, זה מתכון לטכנאי קבר, חוסר אמינות ובאלגן.זה כמובן לא המבחר היחיד אלה מה שאני בוחר... וזה לא מטכנאי אלה ממפעל...כלומר קונה כל דבר בזול, ולא כמו בחנויות...
פורסם 2005 ביוני 220 שנים זה לא בדיוק בשבילי, כרגע הלוחות אם שברשימה זה מה שהציגו לי, והמעבד הוא פנטיום 4 1.7 ואני רוצה שתגידו לי איזה מהרשימה שהבאתי הוא לוח אם טוב...איזה ליבה?אם שמה הוא Williamette (בדוק בתוכנה CPU-Z באזור ההורדות באתר)אני משתתף בצערך... אם זה המעבד שבבעלותך ולא איזה Northwood - להחליף את המעבד וגם את הלוח אם לא יזיקמניסיון ליבת Williamette משהו גרוע פשוט לא יאומןתבדוק גם איזו תושבתmPGA-423אוmPGA-478
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.