עבור לתוכן

בעיה עם Direct3D ו-Nvidia GeForce 6600 GT על לוח אם ASUS P4S800D-E

Featured Replies

פורסם

בתחילת השבוע נשרף לי לוח אם (ABIT IS7) ומכוון שהיה לי אחריות לא היה אכפת לי לשים אותו יום-יומיים בתיקון.

כמובן, קיבלתי מחשב חצי מפורק והיייתי צריך לעבוד יומיים בכדי לדאוג שהלוח האם החדש (ASUS P4S800D-E) יתפקד ביחד עם כל הכוננים, וכמובן להתקין Windows. היום בערב סוף-סוף סיימתי לעדכן ולהתקין כל מה שיכלתי.

אז אחרי כל העבודה הקשה אני מתחיל את המשחק שלי (Pro Evolotion Soccer 4), הכל רץ חלק ואני מתחיל לשחק. אחרי 30-60 שניות משחק המסך מתחשך, הנורית הופכת לכתומה וכל נסיון לגרום למחשב להגיב נכשל. בהתחלה חשבתי שאולי השריפה של הלוח אם תרמה משהו לביצועים של הכרטיס, אבל רציתי לנסות משחקים שונים. ניסיתי Warcraft 3 ו- World of Warcraft וגם בשנייהם אותה הבעיה. אחרי זה התחלתי את הdxdiag.

DirectDraw - עבד מצוין.

Direct3D - הקובייה הסתובבה במהירות שהעין לא רואה, ובניסוי השני הופיעה אותה בעיה כמו שהופיעה במשחקים.

ניסיתי לחפש באינטרנט תשובה, אך יש שם כל כך הרבה השערות ופתרונות שאני לא יודע מה אני צריך לעשות.

כרגע אני מנשה להוציא מהאתר של ASUS חיים ולהוריד עידכון ל-AGP.

למישהו קרתה הבעיה או למישהו יש איזשהו פתרון לבעיה ?

תודה מראש,

אדם.

פורסם

עדכנת את ה-BIOS?

פורסם
  • מחבר

היום סוף סוף הצלחתי לעדכן את הביוס (האתר של ASUS סוף סוף עבד כמו שצריך) וזה פתר את הבעיה שקרתה בdxdiag עם הDirect3d אבל הבעיה עדיין ממשיכה.

אני קראתי אפשהו שייתכן שהבעיה היא בכמות החשמל שמקבל הכרטיס, ומכוון שיש אחריות ואני מעדיף שהתיקון ישאר בתקן האחריות, מחר בבוקר אני אלך למעבדה לבדוק...

עדיין, אם מישהו מכיר את הבעיה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים