עבור לתוכן

צריך עזרה בבחירת מסך "19 CRT

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני בהתלבטות קשה בין LG F900P לבין LG F900B לבין Philips 109B6.

השימושים העיקריים:

הילדות (קטנטנות) רואות בזה את הסרטים שלהן שעה (מקסימום) ביום ואנוכי גולש באינטרנט+קצת משחקים - שעה~שעתיים ביום וקצת יותר בסופי שבוע.

שיקולים בעד ונגד:

פיליפס:

הפיליפס מעט קטן יותר (הכוונה היא למידות חיצוניות) מה-LG, צורך פחות חשמל (משמע פחות מחמם), האמינות הידועה של פיליפס(?) ומפרט טכני טוב במעט מה-LG.

מאידך - הספק חומרה שלי לא ממש בקשרים עם היבואן ונותן השירות של פיליפס (מה שאומר שהשירות, במידה ואזדקק לו, יהיה בהתאם...) ואין לו נסיון עם מסכים חדשים (מ-3 השנים האחרונות) של פיליפס.

LG:

יקרים במעט (150 ש"ח) מהפיליפס, ב-ZAP יש הרבה תלונות על עיוותים בתצוגה שלא ניתן לתקן (מאידך-הכותבים ב-ZAP לא ממש רציניים...), לא מצאתי בכל האתרים הגדולים סיקור רציני ואובייקטיבי של המסכים האלו ו...

זה - LG קוריאני... אסיאתי...

מאידך - השירות תיקונים שלהם (במידה ואזדקק לו) הוא טוב יותר מבחינתי...

זהו!

מישהו עם נסיון יוכל לעזור לי? לייעץ? ???

כל עזרה מוערכת.

תודה,

אני.

:nixweiss:

פורסם

אחי יש לי את ה900P ואני נהנה מכל רגע! :yelclap:

פשוט תותח! קח אותו...

אין שום עיוותים סתם שטויות לדעתי הכל רץ חלק !

פורסם
  • מחבר

אחי???

ואני חשבתי שיש לי רק אחיות...

נו, תמיד טוב להגדיל את המשפחה.

בכל זאת?

תגובה קצת יותר רצינית ממישהו?

פורסם

אחי???

ואני חשבתי שיש לי רק אחיות...

נו, תמיד טוב להגדיל את המשפחה.

בכל זאת?

תגובה קצת יותר רצינית ממישהו?

אפשר להבין מפה שאני לא רציני? :xyxthumbs:

פורסם

ה-900P הינו אכן אחד ממסכי ה-19" הטובים ביותר הקיימים בארץ. מסך נוסף שהייתי ממליץ לבדוק הוא ה-959NF של SAMSUNG.

מכיוון שככל הנראה יש לך תקציב הייתי שוקל לרכוש מסך LCD שכן אינו פולט קרינה בניגוד למסכי ה-CRT.

פורסם
  • מחבר

הסמסונג 959NF הוא אכן מסך מוצלח למדי - זה המסך שלי בעבודה ואני נמצא מולו לפחות 10 שעות ביום. רק 2 בעיות יש איתו - המחיר שלו (סביב ה-2000 שקל) והשירות של המעבדה (ניתן על ידי ממציאי המונח "שירות נוראי" - קבוצת חיון מחשבים...).

לגבי LCD - נראה לי קצת שביר, בהתחשב בעובדה שיש לי 2 חבלניות בבית (הצעירה בת שנה והגדולה בת 4).

OK, לאור התגובות ולאור העובדה שאני מפחד להתחיל עם אקזוטיקה והרפתקאות לא ידועות, נראה לי שהפיליפס נפסל ואני אלך על ה-LG900P.

עוד תגובות?

פורסם

ה900P אחלה מסך, צבעים יפים ומפרט טכני טוב (רוחב פס טוב.. רזולוציות גבוהות, מסך איכותי)

יש אותו לחבר שלי והוא עושה עבודה טובה מאוד, הדסקטופ נראה טוב ובמשחקים הוא עושה עבודה מעולה ב1600X1200

אני אישית השבוע הולך לקנות את הסמסונג 959NF (רק אני נוגע במחשב, שום ילדים קטנים) אז אין לי בעיה שהוא ישבר או משהו שאני יצתרך ללכת לאחריות

ובקשר לאחריות אם משהו קורה אני מביא את המסך לחנות שקניתי אותו ממנה.. לא ליבואן ישירות. שלהם יהיה את הכאב ראש עם היבואן ולא לי, שאני קונה מחנות עם אחריות טובה אני לא מפחד יותר מדי מיבואן לא טוב..

פורסם

ה900P אחלה מסך, צבעים יפים ומפרט טכני טוב (רוחב פס טוב.. רזולוציות גבוהות, מסך איכותי)

יש אותו לחבר שלי והוא עושה עבודה טובה מאוד, הדסקטופ נראה טוב ובמשחקים הוא עושה עבודה מעולה ב1600X1200

אני אישית השבוע הולך לקנות את הסמסונג 959NF (רק אני נוגע במחשב, שום ילדים קטנים) אז אין לי בעיה שהוא ישבר או משהו שאני יצתרך ללכת לאחריות

ובקשר לאחריות אם משהו קורה אני מביא את המסך לחנות שקניתי אותו ממנה.. לא ליבואן ישירות. שלהם יהיה את הכאב ראש עם היבואן ולא לי, שאני קונה מחנות עם אחריות טובה אני לא מפחד יותר מדי מיבואן לא טוב..

איזו חנות זו?

פורסם

איזו חנות זו?

ציטוט מחוקי הפורום:

פרסום חנויות:

חל איסור על פרסום הודעות הדנות בחנות זו או אחרת! אין להביע דעה על חנויות, לפרסם סיפורים הקשורים לחנות כלשהי, או לדון בכל צורה שהיא בחנות מסויימת. מותר לנקוב בשמות של חנויות רק לצורך השוואת מחירים של מוצר מסויים, ולא לשום מטרה אחרת.

שימו לב: כל אזכור של חנות בהודעתכם שלא לצורך השוואת מחירים יגרור למחיקת ההודעה או הדיון במלואו!

(אם ברצונכם לפרסם את עצמכם או את החנות שלכם באתר בתשלום, ראו דף זה.)

תודה.

פורסם
  • מחבר

טוב,

להגיד משהו כמו "ובקשר לאחריות אם משהו קורה אני מביא את המסך לחנות שקניתי אותו ממנה. לא ליבואן ישירות. שלהם יהיה את הכאב ראש עם היבואן ולא לי..."

זה לא ממש חכם...

לא משנה עם איזה חנות אתה עובד, משנה מי נותן לך שירות תיקונים בסופו של דבר.

ה-"חנות" שלך, לא עושה כלום. שום דבר, מעבר לטיפול במשלוח של המסך ליבואן ובחזרה. אם המסך נתקע להרבה זמן במעבדה ("יבואן" לצורך העניין), החנות שאתה עובד איתה לא תוכל לעשות כלום...

אם יש לך תקלה ולא ניתן למצוא חלפים מכיוון שהיבואן כבר לא מייבא חלקים לאותו מסך - "אכלת אותה". גם אם אתה עדיין בתוך תחום האחריות וגם אם התקלה מכוסה במסגרת האחריות. בהתחלה ישחקו איתך במשחק הידוע של "הזמנו חלקים ואנחנו מחכים שהם יגיעו" ובשלב מאוחר יותר (נאמר אחרי 3 שבועות?) יגיע המשחק של "אי אפשר להשיג חלקים, תזמין מסך חדש, אנחנו מוכנים לעשות לך הנחה (מצחיקה) ברכישה של מסך חדש".

זהו! פה עומד למבחן היבואן והיכולות שלו.

אגב - את מבחן בית המשפט (תביעה נגד היבואן/מעבדה בגין הפרת תנאי אחריות) היבואן עובר בדילוגים קלילים. הוא מכוסה עד הסוף. בדוק!

זאת אגב הסיבה שעדיף לקנות מוצרים שכיחים ונפוצים ולא לחפש הרפתקאות (פיליפס CRT?) נדירות, גם אם המפרט הטכני נראה טוב יותר והשם של היצרן נשמע אמין יותר.

ולסיום - לא מזמן רכשנו 12 מסכים חדשים לחברה שלנו. המסכים היו מיועדים למתכנתים - אנשים שיושבים מול המסך 12~14 שעות ביום ולרוב 3~4 שעות בלי הפסקה.

קנינו 10 מסכים "21 ו-2 מסכים "19. הלכנו וחרשנו את האינטרנט במשך שבוע שלם בחיפושים אחרי המסך הטוב ביותר לצרכינו והאמינו לי - חרשנו! קראנו ביקורות מקצועיות של אתרים רציניים, קראנו ביקורות של משתמשים רגילים, קראנו אינספור מפרטים טכניים ובסוף קיבלנו החלטות. בעיקר מקצועיות.

http://graphics.tomshardware.com/display/20020319/

איך זה נגמר?

מסכי ה-"19 הם של סמסונג (SyncMaster 959NF) והם עושים את שלהם בלי תלונות.

2 מסכי Viewsonic שהגיעו - אחד לא היה תקין מההתחלה והוחלף מיד (לקח שבוע לשלוח אותו חזרה ליבואן, לקבל אישור שהוא אכן לא תקין ולשלוח לנו אחד חדש במקומו). המסך שהגיע, הגיע עם עיוותי צבעים רציניים במסגרת והוחלף גם הוא. לקח חודש להחליף אותו. לטענת היבואן - 2 המסכים ניזוקו בהובלה...

המסך Viewsonic השני, החזיק מעמד 5 חודשים לפני שהוא איבד את הצבעים מסביב (נראה כאילו מישהו עבר עליו עם מגנט מסביב). הבטיחו לנו שתוך 3 שבועות הוא יחזור מהתיקון... נשארו להם עוד יומיים...

אגב - לפי המבחנים המקצועיים, ה-Viewsonic קיבלו ציונים גבוהים מאוד על איכות התמונה.

הלאה - מסך LG אחד שהגיע מחזיק יפה כבר 3 חודשים, למעט טישטוש מסויים של התמונה בהיקף...

מתוך 3 מסכי סמסונג "21 שהגיעו, אחד לא היה תקין - שוב (לטענת היבואן) ניזוק בהובלה והוחלף על ידי מי שסיפק לנו אותו. היבואן לא הסכים לפצות את הספק בגין הנזק...

2 מסכי פיליפס "21 - שניהם תקינים ועובדים כמו שציפינו מהם... היבואן ונותן השירות של פיליפס יושב באיזה חור ליד לטרון. די רחוק מבחינתנו. אם נזדקק לשירות - סביר להניח שאכלנו אותה. דרך אגב - פיליפס עברו לייצר בסין (כמו כולם). חסל סדר פיליפס האמינים וארוכי החיים.

מסך אחד של סוני - בינתיים עובד טוב, איכות תמונה סבירה (קצת פחות ממה שציפינו) אבל צריך לקוות שלא יהיו איתו תקלות כי סוני הפסיקו לייצר מסכי CRT ואין יותר חלפים...

מסך אחד של Iiayama - איכות תמונה מ-ד-ה-י-מ-ה. לא פחות. ממה ששמענו, בישראל האמינות שלהם "סבירה מינוס".

ומה כל זה בא ללמד אותנו - היות ואנחנו חברה, יש לנו מלאי של מסכים חלופיים למי שהמסך שלו לא תקין אבל אדם פרטי שאין לו מסך חלופי, עלול למצוא את עצמו מספר שבועות בלי מסך - לא נעים.

מסקנה - בישראל, כדאי לעיתים להתפשר על איכות למען שירות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים