עבור לתוכן

פחות או יותר GAMER....האם 8 MS מספיק טוב?

Featured Replies

פורסם

אני קונה מסך חדש (יחד עם מחשב) ועדיין מאוד מתלבט...

האם מסכי 8 MS של LG יספיקו לי או עדיין עדיף CRT?

ושמתי לב שהרבה פעמים המסכים האלה מאוד בהירים...בעיקר כשיש תמונה כהה....

אז האם כדאי לי לקנות LCD?

פורסם

מהנסיון שלי (גיימר) LCD, כל עוד יש לו פחות מ12MS, הוא תומך בDVI, לא יהיה לו שום בעיה בשום משחק.

למרות שמסכים לפעמים זה לא הכול נתונים על הנייר, יש דברים שקצת שונים, בד"א רצוי מסך עם 12MS או פחות, חשוב שיהיה DVI.

CRT זה נחשב עדיין יותר טוב לגיימינג מאשר LCD, אני השתמשתי גם וגם, אני מאוד נהנה ולא מוצא חיסרון בLCD.

פורסם
  • מחבר

ומה עם איכות התמונה של LCD? היא יותר או פחות טובה?

פורסם

תחליט בעצמך רק תידע שזמן התגובה של CRT הוא משהו פחות מ1 אז תחשוב ותבין את ההבדלים

פורסם

מסך עם 8MS מעולה למשחקים, אתה לא תבחין בשום בעיה.

פורסם

תחליט בעצמך רק תידע שזמן התגובה של CRT הוא משהו פחות מ1 אז תחשוב ותבין את ההבדלים

אז מה אם הוא אחד? העין בקושי מצליחה להבדיל מתחת ל10 וגם יותר קשה להבחין

פורסם

זיבולי שכל...אני גיימר כבד מאוד ו16 MS מספק אותי בהחלט....שום מריחות שום בננה.

פורסם

מניסיון לי יש מסך LCD עם 12MS במשחקים רואים חבל על הזמן .עשינו בדיקה עם מסך CRT כאשר לי יש כרטיס 5200 ולחבר שלי יש 5700 (אני יודע לא משהו)

אצלי ראו הרבה יותר טוב יותר פרטים וצבעים הרבה יותר חיים אין מה להשוות. :xyxthumbs:

אבל...

לגבי סרטים באיכות DVD RIP יש הבדל שמים וארץ שרואים מקרוב CRT משאיר אבק ל-LCD . בLCD יש חופשי מריחות וב CRT רואים חלק שחבל"ז.

וכן לגבי כל האיכיות פחות מDVD . אבל DVD רואים מצויין אין הבדל.

פורסם
  • מחבר

מניסיון לי יש מסך LCD עם 12MS במשחקים רואים חבל על הזמן .עשינו בדיקה עם מסך CRT כאשר לי יש כרטיס 5200 ולחבר שלי יש 5700 (אני יודע לא משהו)

אצלי ראו הרבה יותר טוב יותר פרטים  וצבעים הרבה יותר חיים אין מה להשוות.  :xyxthumbs:

אבל...

לגבי סרטים באיכות DVD RIP  יש הבדל שמים וארץ שרואים מקרוב CRT משאיר אבק ל-LCD  . בLCD יש חופשי מריחות וב CRT  רואים חלק שחבל"ז.

וכן לגבי כל האיכיות פחות מDVD      . אבל DVD  רואים מצויין אין הבדל.

אני לא מבין את ההגיון...הרי במשחקים יש קצב רענון גבוה הרבה יותר ו-FPS יותר כבוה...זה יקרה גם ב-8 MS?

פורסם

אצלי ראו הרבה יותר טוב יותר פרטים וצבעים הרבה יותר חיים אין מה להשוות. :xyxthumbs:

אבל...

לגבי סרטים באיכות DVD RIP יש הבדל שמים וארץ שרואים מקרוב CRT משאיר אבק ל-LCD . בLCD יש חופשי מריחות וב CRT רואים חלק שחבל"ז.

וכן לגבי כל האיכיות פחות מDVD . אבל DVD רואים מצויין אין הבדל.

גם לך וגם לפותח הת'ארד

הסיבה האמיתית שלא רואים סרטים טוב לLCD כמו CRT היא שהרזולוציה של הסרט הרבה יותר קטנה מהמסך משהו כמו 640*480 לסרט יחסית עם רזולוציה גדולה, זה כמו שתראה מסך LCD בשולחן עבודה עם רזולוציה כזאת, הכל נראה ממש לא טוב. דווקא DVDRIP פועל אצלי דיי טוב אבל כמובן שלא כמו בCRT.

במשחקים אתה יכול להגדיר את הרזולוציה ל1024*768 או לחדות מקסימלית - 1024*1280, ובגלל זה רואים מצויין.

מה שאני בא להגיד זה שהסיבה שלא רואים טוב סרטים בLCD זה לא זמן התגובה.

פורסם
  • מחבר

אם אני אקטין את הרזולוציה בזמן סרטים זה יעזור?

פורסם

אם אני אקטין את הרזולוציה בזמן סרטים זה יעזור?

לא. הרי כשהשולחן עבודה בLCD על 600*800 רואים לא טוב. זה לא ממש יעזור.

התמונה דווקא דיי טובה בDVDRIP אבל לא כמו CRT.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים