פורסם 2005 ביוני 120 שנים אני רוצה לבנות את המעגל שממש את הווינאמפ בעזרת לדים לפי המדריך הזה:http://www.twistedmods.com/article.php?artid=184&page=1אבל עם כמות גדולה יותר של לדים, הבנתי שLPT לא מספיק חזק אז חשבתי על הגברת הזרם בעזרת טרנזיסטוריםהיום קראתי בסטיקי שבפורום פה על שער NOT וחשבתי שאולי יהיה קל יותר להגביר את הזרם למעגל שאני רוצה לבנות בעזרת השער הזהצדקתי? או שיותר קל בעזרת טרנזיסטורים?
פורסם 2005 ביוני 120 שנים איך שער NOT מסכן יכול לגביר זרם...הוא כולה הופך 1 ל0 ו0 ל1....טרנזיזטור בקונפיגורציה מסויימת (נראה לי COMMON EMMITER)הוא מגבר זרם/ מתח
פורסם 2005 ביוני 120 שנים מחבר הוא יכול להגביר זרם בצורה הבאה: הפיכה של ה+ שמגיע מהLPT ל - ואז כשאתה נותן + אתה נותן את ה+ מהספק ואז יש לך יותר זרם ממה שמספק הLPT אני חושב :
פורסם 2005 ביוני 120 שנים מחבר נגיד ואני מבצע את החיבור בעזרת טרנזיסטור, אז איזה טרנזיסטור אני צריך ומה כמות הלדים המקסימלים שאני אוכל לחבר בעזרת טרנזיסטור?
פורסם 2005 ביוני 120 שנים כמו שאפשר לראות בתארד של RAVIDhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=120398.msg1008910&lastaction=post#msg1008910הוא השתמש בטרנזיסטור NPN מספר BC547תראה איך הוא חיבר את הטרנזיסטור.הוא השתמש ב COLLECTOR של הטרנזיסטור בגלל שההגבר של הזרם שם מקסימליולכן הוא יכול "לדחוץ" את הלדים כמו שצריךאם אני לא טועה הוא אמר שזה מאיר את הלדים כמו שצריך
פורסם 2005 ביוני 220 שנים מחבר לא ממש הבנתי את מה שהוא עשה שם ואיך אני אמור להשתמש בזה למעגל שלי.אני אודה למי שיוכל לשרטט לי מעגל שיגביר את הזרם.
פורסם 2005 ביוני 620 שנים היי כולם יש לי שאלה איזה סוג נגדים יש שם ? הרך הוא משהו קזה אני לא ממש מתמצה האלקטורוניקה אז עם מישהו יכול לעזור לי אשמח תודה מראש Gold shark
פורסם 2005 ביוני 620 שנים המזוגזגים אלו נגדים רגלים.המשולשים אלו מגברי שרת (מגברים...)המשולשים עם הקו (הכחולים בשרטוט) אלו דיודות, ובמקרה שלנו דיודות פולטות אור (LED)הרכיב עם ה3 רגליים ומסומן Q1 הוא טרנזיסטור בתצורת COMMON EMMITER.ה"לוחות" שמסומנים בC1 זה קבל.
פורסם 2005 ביוני 720 שנים סבבה תודה אבל אני מבקש ממך את הארך כיאילו יש איזה 1000000 סוגים של נגדים...... אני רק צריך את ההרך של כל נגד וזהו
פורסם 2005 ביוני 720 שנים מעולם לא בדקתי את הMax Current של הLPT אבל עולה בי החשש שאולי הלוח לא מסוגל לעמוד בהספק (זרם) כפי שהבחור מבקש להשיג.אולי פשוט שישתמש בפסק חיצוני ,חראם על הלוח.למישהו יש אולי את הנתון הזה?
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים עזוב שטויות אני קניתי טרנזיסטורים 2N222 אם אני לא טועה זה עלה לי איזה 8 שקל הכול וזהו נגמרו הבעיות ואני לא מפעיל 20 לדים אם זה אני מפעיל איזה 160+ לדים
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים המחברים הפרללים הם בעייתיים - כמעט אין שתי אימפלמנטציות דומות - כבר ראיתי יציאות שעמדו בעומס של כמעט אמפר וגם כאלה שעמדו רק בכמה עשרות מיליאמפרים.רוב היציאות היום עומדות בכמה עשרות מיליאמפרים אבל בטח שלא הייתי לוקח צ'אנס.טרנזיסטור הוא רכיב כ"כ זול ופשוט לשימוש שזה ממש סיכון מיותר לא להשתמש בו.
פורסם 2005 ביוני 1220 שנים מחבר המחברים הפרללים הם בעייתיים - כמעט אין שתי אימפלמנטציות דומות - כבר ראיתי יציאות שעמדו בעומס של כמעט אמפר וגם כאלה שעמדו רק בכמה עשרות מיליאמפרים. רוב היציאות היום עומדות בכמה עשרות מיליאמפרים אבל בטח שלא הייתי לוקח צ'אנס. טרנזיסטור הוא רכיב כ"כ זול ופשוט לשימוש שזה ממש סיכון מיותר לא להשתמש בו. אתה מוכן להיות המושיע שיסדר לי שירטוט מסודר עם הטרנזיסטורים שאני צריך והכל ככה שאני אבין פעם אחת ולתמיד?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.