עבור לתוכן

מאיפה אני משיג חוברת ללימוד תיאוריה

Featured Replies

פורסם

מה העניינים?

תגידו.. מאיפה אני משיג חוברת ללימוד תיאוריה?

יש חנות שמוכרת? אמרו לי דרך מורי נהיגה ובסניפי מ.מ.ס.י זה נכון? איך אני משיג דרך מורי נהיגה איך מחלקים יעני בחינם?

פורסם

אתה מודע לעובדה שבשביל להוציא רישיון צריך חוץ מתיאוריה לעשות גם מבחן מעשי, נכון ?

ואתה מודע לעובדה שבשביל לעשות מבחן מעשי, אתה צריך קודם לעבור שיעורי נהיגה עם מורה מוסמך, נכון ?

אז אם אתה במילא צריך ללכת למורה נהיגה, למה שלא תלך אליו ופשוט תשאל אותו ?

פורסם

שתתחיל ללמוד נהיגה המורה נהיגה שלך ייתן לך ספר,

או שתקנה בממסי.

זה הכל.

פורסם
  • מחבר

חשבתי זה מסובך אני יודע.... עזוב לא משנה

אני יכול להתחיל שיעורי נהיגה לפני המבחן תיאוריה?

פורסם

כן, אבל זאת תהיה שטות ואני כבר עשיתי תשטות הזאת!! אחרי זה רק עשיתי תיאוריה

עזוב תעשה את זה בשלבים כמו שצריך תלמד לתיאוריה > תיגש > תעבור > תתחיל ללמוד נהיגה > תסיים 28 שיעורים > אם אתה לפני 86 כאילו שנת לידה אתה צריך שני מבחנים מעשיים אם אני לא טועה... טסט אצל המורה נהיגה ועוד אחד כמובן זה שקובע בסופו של דבר...

פורסם

כן, אבל זאת תהיה שטות ואני כבר עשיתי תשטות הזאת!! אחרי זה רק עשיתי תיאוריה

עזוב תעשה את זה בשלבים כמו שצריך תלמד לתיאוריה > תיגש > תעבור > תתחיל ללמוד נהיגה > תסיים 28 שיעורים > אם אתה לפני 86 כאילו שנת לידה אתה צריך שני מבחנים מעשיים אם אני לא טועה... טסט אצל המורה נהיגה ועוד אחד כמובן זה שקובע בסופו של דבר...

איזה בולשיט.

אפילו בחוברת תיאוריה ממליצים ללמוד נהיגה תוך כדיי למידה לתיאוריה.

אני עשיתי את זה ועברתי תיאוריה ראשונה בלי בעיות. כשלומדים לתיאוריה ותוך כדיי לוקחים כמה שיעורים (לקחתי 4 שיעורים עד שהיה לי תיאוריה) רואים גם את התיאוריה במעשי. רואים שאחרי כל צומת יש תמרור הגבלת מהירות חדש, רואים איך עוקפים דברים, איך פונים (הכי מסובך!), אפשר לבקש מהמורה שיסביר דברים יותר טוב (יש מורים שיודעים להסביר בצורה כל כך טובה שמבינים את הדבר הזה בשניות במקום בשעה של ניסיונות לשחזר את זה בראש. וכול זה מניסיון.

בכל מקרה, תתקשר למורה נהיגה שאתה רוצה ללמוד אצלו, הוא יסביר לך איך הכול הולך, איפה להוציא טופס, איפה לעשות בדיקות עניים, חתימות וכו'.

הוא גם יביא לך את הערכת תיאוריה (30 ש"ח במקום 50 או 75 במקומות מסויימים) שכוללת ספר לימוד, "פוסטר" מדהים של תמרורים, 2 חוברות שאלות (חוברת אחת של שאלות לפי נושאים וחוברת אחת של מבחנים) ולפעמים תוכנה למחשב, שאני ממליץ מאוד להשתמש בה. להעזר בה ללמידה של פניות (יש הכול באנימציות פלאש וזה עוזר מאוד) וגם לעשות בה שאלות ומבחנים.

בהצלחה! :xyxthumbs:

נ.ב

יש תמיד את האפשרות של לבקש מחברים שעשו כבר תיאוריה ואין להם צורך בספר (אם יש כאלה, אבל תקח רק ספר שנת 2005).

פורסם
  • מחבר

אני ידבר עם איזה מורה נראה כבר מה אני יעשה..

למישהו יש מורה להביא לי מאיזור הקריות?

פורסם

אני ידבר עם איזה מורה נראה כבר מה אני יעשה..

למישהו יש מורה להביא לי מאיזור הקריות?

יש לי מורה מעולה מנהריה.. לא עוזר לך הא? =\

אני אשאל אותו אם הוא ממליץ על מישהו בקריות.

אגב, אל תתפתה למורים שנותנים לך מחירים זולים של 65-75 ש"ח. הם כל כך יזיינו אותך בכמות שיעורים, יימשכו אותך בטירוף, לא יכינו אותך כמו שצריך לטסטים.. רק בשביל למשוך ממך עוד כסף. כי במחירים כאלה אף מורה נהיגה לא מרוויח, אז הוא צריך למצוא איך להרוויח.

פורסם
  • מחבר

אני יתן לך ת'איסיקיו שלי אם הוא ימליץ לך על מישהו שתוכל לדבר איתי

תודה אח שלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים