פורסם 2005 ביוני 120 שנים תודה חברים!!1. האם אפשר פשוט ל"זרוק" שירים לכונן של הנגן? ללא תוכנה..2. איך ניתן להבדיל בין הגירסה האמריקאית לארופאית? מה להגיד להם בחנות?3. תמונות נגיד של 3 מ"פ.. איך הן נראות על המסך? מעוותות? רזולוציה שונה?תודה!! (אולי תהינה עוד שאלות..)****עדכון**** בתגובה אחרונה!
פורסם 2005 ביוני 120 שנים 1. כן2. ב H10 לא ידוע לי על הבדלים אבל בארץ גם ככה זאת הגירסה האירופאית3. התמונות נראות טוב , לפחות לפי מה שאני יודע , אני ראיתי איך תמונות נראה על ה H320 , ואיכות מסך של 2 המכשירים דומה , אבל הגודל גודל המסך של הH10 הרבה יותר קטןנראה לי 1.5 אינץאני יבדוק ויחזור אליך אם תשובה מדויקת יותר.http://www.iriveramerica.com/prod/hd/h10_char.aspxצדקתי ,
פורסם 2005 ביוני 120 שנים מחבר תודה אחי!!תמונה של הH10 מציג תמונה תעזור מאוד מאוד!!תגיד .. איך הרדיו שלו?ואיך הווליום? אפשר להגביר ממש עד שזה מפוצץ תאוזניים?
פורסם 2005 ביוני 120 שנים יש לי אותו, אני יענה לך על השאלות.התמונות נראות בסדר, אבל תחשוב כמה מפורט אפשר להיות במך של 1.5 אינטש...הרדיו מעולה האכות שלו מדהימה.הווליום ממש חזק, אם לא בוחרים להתקין את הפירמוור האירופאי אלא הקוראני כי יש הגבלות ווליום של הצרפתים.בגרסא האמריקאית אי אפשר לעשות זריקה של שירים לנגן בגלל תקנות אירופאיות.ה-H10 שלי למכירה למי שרוצה אני יתו 3 חודשים ללא שום בעיות בכלל!הוא נמכר כי אני עובר ל-H10 של 20 גיגה, התמכרתי אל הנגן הוא כזה מלך!
פורסם 2005 ביוני 120 שנים יש לי אותו, אני יענה לך על השאלות. התמונות נראות בסדר, אבל תחשוב כמה מפורט אפשר להיות במך של 1.5 אינטש... הרדיו מעולה האכות שלו מדהימה. הווליום ממש חזק, אם לא בוחרים להתקין את הפירמוור האירופאי אלא הקוראני כי יש הגבלות ווליום של הצרפתים. בגרסא האמריקאית אי אפשר לעשות זריקה של שירים לנגן בגלל תקנות אירופאיות. ה-H10 שלי למכירה למי שרוצה אני יתו 3 חודשים ללא שום בעיות בכלל! הוא נמכר כי אני עובר ל-H10 של 20 גיגה, התמכרתי אל הנגן הוא כזה מלך! תענה בפרטי
פורסם 2005 ביוני 120 שנים מחבר ptyahoo..אתה קנית בארץ נכון? אז יש לך אירופאי?האוזניות שקיבלת הן של סנהייזר? איך יודעים?תודה!!
פורסם 2005 ביוני 120 שנים כן, קניתי בארץ.... קיבלתי את הסנהייזר איתם נראה לי שמקבלים אותם גם אם קונים בחו"ל.ויש לי אירופאי כי הוא עובד כדיסק און קי מה שהאמריקאי לא עושה.
פורסם 2005 ביוני 120 שנים מחבר איך יודעים אם האזניות של סנהייזר?ראיתי שיש שם גם תפריט משחקים.. מה יש שם?
פורסם 2005 ביוני 120 שנים יש לו... תחפש ב-www. misticriver.netותמצא שם... השלט הוא פשוט ביותר לא משהו רציני...
פורסם 2005 ביוני 220 שנים אני יעשה שאני יחזור מהבגרות.אם התמונות זה דבר שמאוד חשוב לך ובין הדברים שבגללם אתה רוצה לקנות אותו עדיף לך לקנות משהו אחר... אתה תראה לבד...
פורסם 2005 ביוני 220 שנים מחבר טוב אני הולך עליו!!!!אבל תעזרו לי מהר!!!!איזה צבע???http://www.saturn.de/files/special_upload/mp3/index.cfm?fa=hero1
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.