פורסם 2005 ביוני 120 שנים יש לי שני מחשבים באחד יש אינטרנט של 1.5 אני רוצה לעשות גם בשני ..בבית יש לי switch (עם זה עוזר) אני רוצה לקנות אולי ראוטר או שאני יכול רק עם הסוויצ אני לא יודע מה לשעות ואיזה ראוטק לקנות בשביל המחשבים.אני ואח שלי משחקים cs אני מאמין נשחק ביחד..זה יעשה לנו פינג ומה לקנות 1?!??!
פורסם 2005 ביוני 120 שנים אם יש לך מודם של הכבלים אתה יכול לעשות לעצמך בכל מחשב חיבור של 1.5 עצמאי עם i.p שונה אבל הבעיה תהיה כשתרצה לשחק נגד המחשב השני תצתרך להכנס כאילו אתה משחק נגד מישהו במקום אחר לגמרי(אני מתכוון דרך השרת הרגיל והכל)ואתה אפילו לא צריך שום כלי קישור באמצע כי המודם מתפקד כראוטר קטן
פורסם 2005 ביוני 320 שנים צטער אחי נדפק הבעיה שלך היא עוד מהתשתית מאחר ובadsl חייב חייגן אז אי אפשר אני גם בכבלים וגם בבינלאומי אז אין לי חייגן בכלל אז אני עוד יכול לעשות את זה עם שני מחשבים שונים(בעיקרון יכולתי לעשות את זה עם אותו מחשב ואז הייתי מקבל פס של שלוש מגה אבל הספק חסם את האפשרות הזאת מהצד שלו אז המקסימום שאני יכול לעשות זה לעשות פעמיים קו של אחד וחצי אחד עמצאי ונפרד לכל מחשב
פורסם 2005 ביוני 320 שנים זה מודם USB לא ככה?אם כן יהיה לך קצת קשה למצוא נתב שתומך בוהאפשרות הכי נורמלית שאני יכול להציע שמחשב אחד ישתף את ההתקשרות האינטרנט, רצוי שזה יהיה המחשב שדולק יותר זמן בבית
פורסם 2005 ביוני 320 שנים יש לך שתי אופציות:1. חיבור שני המחשבים בכבל מוצלב (כרטיסי רשת) והגדרת שיתוף על החייגן של ה- ADSL2. לקנות ראוטר שכולל מודם ADSL ולחבר את שני המחשבים אליו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.