פורסם 2005 במאי 3120 שנים הדריברים הבאים של ATI...המכונים Catalyst יתנו שיפור ביצועים של עד 20 אחוז במשחקים.לידיעה :http://www.theinquirer.net/?article=23594
פורסם 2005 במאי 3120 שנים מחבר ואני כבר חשבתי שהם מכניסים לדרייברים שלהם את אופציית ה-DIGITAL VIBRANCEמה זה? :-[
פורסם 2005 במאי 3120 שנים מה זה? :-[ל-NVIDIA יש את זה, זה נותן פונטים הרבה יותר חדים ויפים לעין וצבעים הרבה יותר חדים ואמיתיים, בקיצור חדות ממש גבוהה.
פורסם 2005 במאי 3120 שנים מחבר ל-NVIDIA יש את זה, זה נותן פונטים הרבה יותר חדים ויפים לעין וצבעים הרבה יותר חדים ואמיתיים, בקיצור חדות ממש גבוהה. אז למה לכל הרו*ות הם לא מוסיפים את זה :'( :-[
פורסם 2005 ביוני 120 שנים עד ש ATI יזיזו את התחת אני כבר אהיה זקן, הדרוורים האחרונים שלהם לא שווים הרבה.
פורסם 2005 ביוני 120 שנים הבנתי איך הולכת השיטה של ATI. שימו לב, כבר כמה גרסאות דרייברים הביצועים כל פעם יורדים במעט בבנצ'ים והכל ואחרי כמה גרסאות פתאום יוצא "דרייברי הפלא" שכאילו משפר את הביצועים אבל מה, כנראה שהוא בעצם מחזיר אותם למצב ההתחלתי שלפני הורדת הביצועים בדרייברים הקודמים. ATI, אתם ממזרים בני ממזרים
פורסם 2005 ביוני 120 שנים עכשיו הבנתי את הרעיון, אתה מוריד דרוויר גרוע, פתאום אתה מוריד אחת טוב, וזה גורם לאנשים לחשוב איזה יופי הכול סבבה,בעצם מחזיר אותך לפעם ואתה כבר שוכח מה הייה בעצם קודם, אותו הדבר.ATI אתם לא עושים כלום CCC זה זבל.
פורסם 2005 ביוני 120 שנים עכשיו הבנתי את הרעיון, אתה מוריד דרוויר גרוע, פתאום אתה מוריד אחת טוב, וזה גורם לאנשים לחשוב איזה יופי הכול סבבה,בעצם מחזיר אותך לפעם ואתה כבר שוכח מה הייה בעצם קודם, אותו הדבר. ATI אתם לא עושים כלום CCC זה זבל. הלו.. תהיה מקורי.. זה החירטוט שלי
פורסם 2005 ביוני 120 שנים איפה אפשר להוריד את זה לא מצאתי אפשרות, לא יודע מה איתכם אבל אם זה נותן שיפור בביצועים אני משתמש..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.