פורסם 2005 במאי 3120 שנים שלום רכשתי את הכרטיס הנ"ל ושהסתכלתי במהירות שעון ראיתי שהמהירות היא 300 על 900למה??עריכה:הוספתי תמונה[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 במאי 3120 שנים מחבר המהירות שעון הייתה ככה עוד לפני שהתקנתי את התוכנה של לידטקאת התוכנה התקנתי אחרי שראיתי את המהירות שעון
פורסם 2005 במאי 3120 שנים המהירות שעון הייתה ככה עוד לפני שהתקנתי את התוכנה של לידטק את התוכנה התקנתי אחרי שראיתי את המהירות שעון זה בסדר גמור, כמו שאמרו פה הוא במצב של 2D. בעבודה בחלונות, הכרטיס במצב הזה על מנת לחסוך חשמל, לא להתחמם ובלה בלה... אבל ברגע שאתה מפעיל משחק, או יישום עם גראפיקה הוא יחזור למצב 3D (עם המהירויות הרגילות)
פורסם 2005 במאי 3120 שנים אופה חזרתי.. ובגדול! לא טעיתי הפעם כמו בת'רד ההוא.. חחחחחח... לקחת את הת'ארד ההוא קשה אה? :evil_laughterperple: לא נורא, כולם טועים לפעמים (חוץ מזאת שבחתימה/avatar שלי :gorgeous: ).
פורסם 2005 במאי 3120 שנים מחבר תודה חברה....וראול עכשיו אני מבין אך ב- 3dmark יצאה לי אותה התוצאה כאשר שינתי את זה ל-3D
פורסם 2005 במאי 3120 שנים חח בוא אני יסביר לך משהו אחי ... לא צריך לגעת בזה .. ה 2D זה מצב אך ורק שאתה לא מפעיל שום יישום גרפי ! , ה 3D זה שאתה מפעילטזבמן שאתה מפעיל בינצ'מארק זה הופך ישר להיות 3D ... וזה לא משנה אם בתוכנה רשום 2Dעכשיו מה התוצאה שלך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.