פורסם 2002 ביולי 2023 שנים היי, הבעיה כאן היא לא שלי, אלא של אבא של חבר של אחותי.הוא התחבר לאינטרנט בכבלים וכל זה,קיבל כמה וירוסים שגרמו לו לפרמטבא אליו איזה בחור, כנראה טכנאי, ופירמט לו את הכל (הוא טוען שביסודיות)אחרי הפירמוט, הוא פשוט לא מצליח להתקין את הXP, והבחור (טכנאי?) אמר שכנראה הוירוס נשאר בביוס.זה לא נשמע לי כל כך הגיוני- זה בסה"כ וירוס מהאינטרנטהוא מצליח להתקין ME, אבל לא מצליח לשדרג לXP ולא מצליח להתקין XP בהתחלה חדשהאז מה אתם אומרים?
פורסם 2002 ביולי 2023 שנים זה מה שנקרא טכנאי בגרוש... :AR15:הסתבך עם שידרוג ל-XP והוא מאשים וירוס (שלא קיים בטח)נשמע מופלץ אם כי היו דברים מעולם.לעצם הענין, איפוס הביוס כאמור יעזור לוודא שזה לא וירוס. (או שכן)
פורסם 2002 ביולי 2023 שנים מחבר ההגם אני חשבתי על איפוס ביוס וכבר שלחתי אותו להדפיס את כל ההגדרות בביוסבכ"א הוא טוען שהטכנאי ניסה כמה פעמים וההתקנה פשוט נתקעה באמצע
פורסם 2002 ביולי 2023 שנים מחבר mbr= master boot record?חשבתי על זהושאלתי אותו איך הוא עשה פורמטאז האבא אמר שהוא עשה פורמט דרך תוכנה חיצונית והפורמט לקח משהו כמו שעה
פורסם 2002 ביולי 2023 שנים mbr= master boot record?חשבתי על זהושאלתי אותו איך הוא עשה פורמטאז האבא אמר שהוא עשה פורמט דרך תוכנה חיצונית והפורמט לקח משהו כמו שעהאני לא יודע אם זה יעזור אבל שווה לנסות, תמחק את כל המחיצות בפדיסק, ותתקין וינדוס איכס פי בלי ליצור מחיצה ושהוינדוס איכס פי יצור לבד את המחיצה שלו ואולי זה יעבוד בכל מקרה וירוס זה לא נראה לי
פורסם 2002 ביולי 2023 שנים אם תמחק את כל המחיצות, על איזו מחיצה תתקין windows XP?אתה חייב שתהיה לך מחיצה אחת לפחות שפועלת אליה ווינדוס יוכל להעתיק את קבצי ההתקנה.בכל מקרה, מחיקת כל המחיצות ויצירתן מחדש לא יכול להזיק...
פורסם 2002 ביולי 2023 שנים אם תמחק את כל המחיצות, על איזו מחיצה תתקין windows XP?אתה חייב שתהיה לך מחיצה אחת לפחות שפועלת אליה ווינדוס יוכל להעתיק את קבצי ההתקנה.בכל מקרה, מחיקת כל המחיצות ויצירתן מחדש לא יכול להזיק...וינדוס XP יוצר מחיצה לבד
פורסם 2002 ביולי 2023 שנים אם הוירוס בהרד דיסק הוא חייב לעשות PARTITION מחדש (לחלק תכוננים) הכוונה למחוק את החלוקה ואז לעשות אותה מחדש !רק ככה אפשר להפטר מוירוס בהרד דיסק כל תכנאי שמכבד את עצמו יודע אבל כמו שכבר אמרתי וימשיך להגיד חלק קטן מעוד מהתכנאים מבינים משהו ........ואם כבר יכול להיות בכלל הבעיה בזיכרון !
פורסם 2002 ביולי 2023 שנים זה קצת מוזרהרי התקנה עושים מBOOTDISK אחרי פירמוט.אבל אם יש ווירוס שמפריע להתקנה הוא צריל לעלות לזכרון.כלומר, או שהוירוס על הביוס, או שהוירוס על הBOOTDISK (אם הוא על דיסקט ולא על הדיסק של ווינדוס)
פורסם 2002 ביולי 2123 שנים לי זה לא נראה בגלל הוירוס, זה נראה בגלל בעיה אחרת.תגיד, כשהווינדוס אקס פי נתקע באמצע ההתקנה, זה מראה לך מסך כחול שכתוב STOP ERROR וכל מיני שטויות?אם כן אז יש לי לזה פתרון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.