עבור לתוכן

Audio Technica ath-a1000

Featured Replies

פורסם

אני כבר למעלה מחודשיים מחפש אוזניות, ולפני שבוע, תוך כדי הסתכלות באתר audiocubes, ראיתי את האוזניות האלה, שהן שיפור של הA900, שנחשבות למעולות לשימוש בנגנים ללא מגבר, אבל האוזניות האלה נמצאות באתר במלאי מוגבל, אודיו-טכניקה ייצרו רק 3000 כאלה, מה שתורם למחיר הגבוה.

חיפשתי סיקורים של האוזניות, ומצאתי רק ביפנית.

השאלה שלי אליכם היא אם שווה להשקיע מעל הA900 לאוזניות האלה? אני יודע שרוב הסיכויים שאף אחד פה לא שמע בהם, אבל אם מישהו יודע על אוזניות שיתנו לי תמורה מעולה בטווח המחירים של עד 370$, ושלא ידרשו מגבר?

קישור לאוזניות:

http://www.audiocubes.com/category/Headphones_Audiophile/product/Audio-Technica_ATH-A1000_Limited_Edition_Art_Headphone.html

פורסם

שמעתי את הA900 אצל חבר שהביא אותם מארה"ב אוזניות מעולות

דרך אגב אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ מאד אשמח אם ישתף מידע זה (למרות שאני יודע שאין סיכוי למצוא אותן בארץ)

לא שמעתי את הA1000 ועד שלא יטוס לחו"ל סביר להניח שלא אשמע גם

בקשר לשאלה שלך של כדאיות אני בטוח ב 100% שהA1000 מעולות אבל ההבדל איכות לא בהכרך שווה את ה 170 דולר הפרש

פורסם

ב370 דולר עדיף לך לקנות את ה900 ומגבר מאשר את ה1000 בלי מגבר, יהיה הרבה יותר טוב.

אני אישית הייתי לוקח סנהייזר ומגבר אבל כל אחד והטעם שלו.

פורסם

לא יודע בקשר ל1000 אבל לי יש את הATH-A900 ומגבר עושה להם הרבה טוב, לדעתי 900 עם מגבר טוב יתנו איכות יותר טובה מאשר 1000 בלי מגבר בכלל.

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה, אבל אני לא רוצה לפתוח דיון חדש באותו נושא.

נגיד שאני אקנה את הA900, יש איזושהי המלצה למגבר טוב עם יחס תמורה-מחיר טוב? בניית מגבר לבד לא בא בחשבון, כי אין לי ניסיון בזה.

עדיף שהמגבר יהיה קטן ונייד, בשביל אוזניות שאני אולי אחליט לקנות בעתיד, כי את הA900 אני קונה לשימוש ביתי בלבד, אז אני אקציב בערך 150$ למגבר, נראה לכם מספיק או שעדיף לחסוך קצת ולקנות מגבר מאוחר יותר?

פורסם

אני לא חושב שיש מגבר במחיר שפוי שהוא טוב

תאלץ לבנות אחד לבד

אני בהתחלה רציתי לקחת את הTAMP כדי להשתמש ככה באוזניות אבל אנטולי אמר שהוא מעביר יותר מדי זרם

פורסם

הוא לא מעביר יותר מדיי זרם, הוא פשוט אמור לעבוד עם התנגדות של 4-8אוהם, אוזניות כמו הטכניקה שהן עם התנגדות נמוכה יחסית, מתעלות פי5 על מה שהמגבר הזה אמור לעבוד איתו. לא מומלץ במיוחד, כי הוא לא מותאם בזה, אבל במחיר שלו הוא בסדר.

אני אישית ממש לא ממליץ על האוזניות האילו עם מגבר (יש לי אותן) שהוא לא שפורפרתי. מגבר טרנזיזטורי לא עושה הרבה מעבר ללתת את העוצמה הנדרשת בכדי להניע אותן. כל כרטיס קול סביר/ נגן CD טוב יכול להניע אותן בקלות (מניסיון). שמעתי אותן עם מגבר aqua, מחירו הוא 350$ למגבר דואל-מונו. אני חייב לציין, האוזינות לא הרוויחו מזה שום דבר ששווה אפילו חצי מהמחיר הזה (שלא כמו ה-HD600 שבלי המגבר לא יתקרבו לרמה שלהן יחד איתו. גם הרמקולים של אסף נשמעו מדהים עם המגבר הזה :)). המלצה שלי היא מגבר שפורפרות. אמת שבתקציב הזה משהו קנוי לא תמצא, אולי רק משהו פשוט ביותר. אם אתה מכיר מישהו שמבין באלקטרוניקה תוכל לבקש ממנו שיבנה לך העתק של מגבר אוזניות מוכר כלשהו. תוכל למצוא הרבה סכימות ברשת.

האוזניות האילו צריכות מקור כמה שיותר טוב, ומגבר מאוד פשוט. החלק החשוב יותר הוא המקור ולא המגבר. מגבר שפורפרות מעבר לעובדה שיוכל לספק את העוצמה הנדרשת לאוזניות, גם נותן גוון משלו לצליל (מגבר שמתוכנן נכון כמובן. מגבר שמתוכנן לא טוב ובנוי לא כמו שצריך לא יישמע טוב לעולם).

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

אני כנראה אקנה את האוזניות, נראות לי אחלה ויש להן אחלה ביקורות! אני רק מקווה שלא יתפסו אותן במכס...

פורסם

אפשר למצוא פיתרון לכל דבר.

אם אתה מעוניין בעצה שלי (מניסיון אישי שלי מהעבר) אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי, או באייסי 123472891.

Anatoli.

פורסם

טוב תתחדש

תגיד איך הם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים