פורסם 2005 ביוני 120 שנים מה עם יפול אסטרואיד על העולם בזמן שאני מגיב? סתם חחח.... למה B&W לוקח לו כול כך הרבה זמן לצאת? הוא בטח יצא כולם ישמחו אבל בעצם זה יהיה כישלון עצום,בדיוק כמו עם DOOM3... עריכה: הינה התעריכים הרשמיים מאת VGAMES Grand Theft Auto: San Andreas פעולה/נהיגה, תאריך יציאה 10/6. Juiced מירוצים, תאריך יציאה 17/6. נ.ב: מה זה יפרץ ? זה כאילו שהמישחק מגיע לרשת לפני שהוא מגיע לחנויות עקב דליפה או מה שהוא בסיגנון
פורסם 2005 ביוני 120 שנים כל ה-n00b warzers חשים עצמם Reloaded מספיק טוב בשבילך? אני יברר על Juiced VGAMES Tתר חרא כנס ל Gamespot
פורסם 2005 ביוני 120 שנים כל ה-n00b warzers חשים עצמם חחח זה מושג חדש overload, זה לא ווארז,זה גם התאריך שזה יוצא לחנויות. ומה באמת אכפת לך? אתה מנהל?? כנראה שהמנהלים החדירו לך חזק שאסור ווארז.ועכשיו כל משחק אתה תקנה. די לשחק אותה שוטר,זה באמת לא מתאים,ובטח לא לך וגם אני מחכה ל-GTA SA מכל משחק אחר. אני הולך לחרוש עליו טוב בחופש. אני הולך לסיים אותו,ולשחק בו מלא זמן. וואי זה נראה משחק כזה חזק!! אני מקווה שאני יכול לעשות קצת הפסקה וללכת לאכול מקווה שזה לא יאכזב,כי לפי מה שראיתי מאד התרשמתי מהמשחק
פורסם 2005 ביוני 120 שנים החדירו לו חזק שאסור וארז בפורום, וגם אסור להזכיר שטויות כאלהאתם מורידים אותו? לאף אחד פה לא איכפת אז אל תציינו את זה
פורסם 2005 ביוני 120 שנים הגיעה אלי ידיעה ש- GTA:SA ישוחרר ב- 4/6 ב........ : גם עליי הגיעה השמועה הזאת.. אבל זאת שמועה לדעתי לא נראה אותו לפני התאריך שחרור רשמי שלו בחנויות. והגיעה עליי עוד שמועה שחלק מהחנויות כבר קיבלו עותקים והתחילו למכור אותו , אבל שוב זאת רק שמועה אני אישית לא מאמין לה.
פורסם 2005 ביוני 120 שנים או שאתם תמימים או שאתם #$%@%.הוא עדיין לא הזדהב בכלל, מה שאומר שאין בכלל עותקים של המשחקאם אני לא טועה 'הזדהב' זה להישלח לחנויות. (תקנו אותי)ואם זה כך אני השגתי את EE2 שבוע לפני שהוא יצא לחניות.
פורסם 2005 ביוני 120 שנים הזדהב זה נכנס ליצור, יכול לעבור אפילו חודש מרגע ההזדהבות ועד שהוא ממש יוצא לחנויותושוב מספיק עם "השגתי" את המחשב, לא רק שזה לא מעניין אף אחד, זה גם ימחק בפעם הבאהלחזור לנושא (או מה שנשאר ממנו...)
פורסם 2005 ביוני 120 שנים גם אני לא שמעתי על ההזדהבות שלו אבל לפי מה שהבנתי לא תמיד יוצאת הודעה על משחק כשהוא מזדהב.
פורסם 2005 ביוני 120 שנים על משחק בסדר גודל כזה יוצאת הודעהבעיקרון זה חסר משמעות, הרי מה איכפת לך שהמשחק נשלח ליצור אם אתה עדיין לא יכול לקנות אותו, אבל זה תורם ליצירת ההייפ סביבו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.