פורסם 2005 ביוני 120 שנים אני לא מאמין שמישהו משחק במשחק הגרוע הזה ! הנשקים לא פרופורציונליים, הגרפיקה מסריחה והמשחקיות עוד יותר.. בקיצור פלופ
פורסם 2005 ביוני 120 שנים מחבר אז ככה אני כבר אחרי שחרזרתי מהקוסם אמינדור ועשתי כבר מה שהוא ביקש ממני והוא אמר לי לחזור לעיר פראגוב משהו כזה חזרתי למלך דונמור ושחררתי אותווהוא אמר לי להחזיר אותה אבל אין לי מושג איפה?
פורסם 2005 ביוני 220 שנים יש כמה דברים שאתה צריך לעשות ללכת BOLEN FIELDS לדבר עם אבא של Valdaneללכת לHarrow Ruins לאחות של Valdane היא תגיד לך ללכת לVartugg שנמצא ב- Skuldoonהוא יפתח לך את השער הדרומי ויבקש ממך לתת לו דגימה מהדם של Valdane ועוד משהו...אחרי שהוא יפתח לך את השער תלך ל-Staroxia's tower כמו שאימנדור אמר לךתלך Naga Temple תסיים את Naga Temple שחרר את Valdane ותמצא את הראליקתחזור ל Skuldoon תלך ל Vartugg אתה תגיד לו שנכשלת במשימה השנייה הוא יגיד לך ללכת ל- Unholy Arc שנמצא ב -Vale of Ruins אבל לפני זה אתה תצתרך ללכת Grymlock's Tower שנמצא לייד Lake Dire הוא יתן לך ספר שילמד אותך להשתמש ב- Moongate משם תלך ל- Fargrove לדבר עם Aleister הוא יסביר לך אך להשיג MoonStone משם תלך ל- Lost Lake תעלה על האי שם תראה moonbeasts תהרוג אותם את שיפול מאחד מהם MoonSotne אז תוכל ללכת Vale of Ruins ושתסיים את זה אם תתקע תגיד לי ואני יגיד לך מה לעשות....בהצלחה!
פורסם 2005 ביוני 220 שנים מחבר אימלה .... איזה סיפור וזה רק רליק אחד מתוך 5 ויש עוד שלוש. תודה רבה אחי איך עליתה על זה בבולינד פילנד לא מצאתי אותה אני יחפש שוב וינסה תודה רבה אתה גדול :yelclap:
פורסם 2005 ביוני 220 שנים מחבר איפה בדיוק נמצא אבא של ולדן חרשתי את המקום בולדן פילד. בבקשה תן לי לפחות מיקום איזור משהו
פורסם 2005 ביוני 220 שנים מחבר מצאתי כבר. אבל תודה רבה על המפה ועל הפרטים גדווווווווווווללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל :
פורסם 2005 ביולי 1220 שנים מחבר שלום שוב תיראה הגעתי לSGTHIN MOOR נכסתי למקדש הצואתי את וולדן עכשיו הגעתי למלכה של הנגה הרגתי אותה חיפשתי שם בכל המקום מצאתי רק שריוון אבל איפה הריליק אני מתחרפן . תגיד אולי השריון זה הרליק?! ואם לא אז איפה הוא? בקשה עזרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.