פורסם 2005 במאי 3120 שנים לחר התקנה של משחק ו direct x 9.3c אם אני לא טועה, הפעלתי את המשחק ועל המסך קפצה ההודעהsync out of range - יצאתי מהמשחק והכל עבדההודעה היתה הודעה של המסך - כמו ההודעה שמקבלים אם מנתקים את הכבל של המסך מהמחשב אבל משאירים אותו פועל, אז אני חושב שזה משהו אם המסך עצמו,ניסיתי למצוא דריבריים חדשים, אבל מסתבר שסמסונג כבר לא תומכים בדגם הנ"ל syncMaster 757 DFX.י מה יכולה להיות הבעייה? איפה אני יכול למצא דריבריים? anything?thx
פורסם 2005 במאי 3120 שנים יש בעיה בהגדרות של הרזולוציה בתוך המשחק אולי יש לך איז SETUP שאתה צריך להריץ לפני המשחק שבו תקבע את הרזולוציות שהמשחק ירוץ בהן, כנראה ברירת המחדל לא נתמכת ע"י המסך שלך.
פורסם 2005 במאי 3120 שנים מחבר אכן....אבל אין שום setupיש אפשרות להריץ את המשחק ב safe mode - עשיתי את זה - זה רק טוב הגיע לחלק של ה nVidia the it was ment to be played ונפל שוב ל sync out of raange אירוני במיוחד - כרטיס מסך 660GT...
פורסם 2005 במאי 3120 שנים איזה קטע... תעדקן דריוור לכרטיס מסך עם לא עובד תנסה להחזיר את המחשב כמה ימים אחורה לפני התקנת ה DX..
פורסם 2005 במאי 3120 שנים מחבר דריבר של הכרטיס מעודכן... דרייבר של המסך עצמו לא מעודכן...ואין גירסאות חדשות
פורסם 2005 במאי 3120 שנים תשנה בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום כך שתכיל את נושא הדיון בקצרה. על מנת לשנות את הכותרת תשתמש בכפתור להודעה הראשונה שלך.
פורסם 2005 ביוני 120 שנים עשיתה במקרה אוברקלוק לכרטיס מסך?אם כן לך על נמוך יותר! עם לא אז כמו שאמרו למעלה עדכן דרייבר לכרטיס !בהצלחה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.