עבור לתוכן

אני צריך עזרה בעיצוב מסך Welcome של Windows XP עבור Windows 2000

Featured Replies

פורסם

אני משתמש ב-Windows 2000 Professional.

כאשר ה-Windows עולה, יש מסך עם רקע בצבע ירוק-כחול (אני לא יודע איך קוראים לצבע הזה) שבו כתוב בחלון קטן ש-Windows מגדיר הגדרות שונות של אתחול ואבטחת רשת ומחבר את המשתמש למערכת באופן אוטומאטי.

אני רוצה לשנות את הרקע של המסך הזה לרקע של Welcome ב-Windows XP.

צירפתי את הקובץ Bitmap של המסך Welcome.

אני לא מתמצא בעיצוב, ואודה מאוד למישהו בעל יכולות עיצוב שיוסיף לי ל-Bitmap כיתוב Welcome כמו ב-Windows XP.

[attachment deleted by admin]

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אם אני מבין נכון, אתה לא מחפש עזרה טכנית אלא עזרה בעיצוב גרפי?

אם אני צודק, תגיד ואני אעביר את הדיון לפורום תצוגה וגרפיקה, שם הוא יזכה (אני מקווה) לפתרון הולם.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאני יודע איך לקבוע תמונה במסך של ההגדרות של ה-Windows במקום הרקע הירוק-כחול (איך קוראים לצבע הזה בכלל?), באמצעות מפתח ב-Registry.

חילצתי את ה-Bitmap של ה-Welcome מהקובץ logonui.exe של Windows XP. אבל, אני צריך עזרה בגרפיקה של מישהו שמבין בעיצוב לצורך הוספת הכיתוב "Welcome" ל-Bitmap, כך שהוא יראה כמו המסך Welcome של Windows XP.

בתגובה למעלה, צירפתי את הקובץ Welcome.bmp בתוך הקובץ Zip ברזולוציה של 1024X768.

פתחתי את הנושא מלכתחילה בפורום תצוגה וגרפיקה. אולם, אחד המודרים העביר לי אותו לפורום Windows. :-\

[attachment deleted by admin]

פורסם

האמת שנראה לי שהדיון בסטיקי על שינוי המראה של windows מכיל מספיק קישורים שיעזרו לך למצוא את מה שאתה רוצה...

פורסם
  • מחבר

קראתי את כל הסטיקי מתחילתו ועד סופו, ולא מצאתי שם משהו מתאים.

לצורך העניין הזה, אני לא צריך ולא מעוניין בתוכנה.

אני יודע איך לשנות את הרקע באמצעות ה-Registry ויש לי את ה-Bitmap המתאים של Windows XP.

כל מה שאני צריך זה שמישהו יכתוב לי על ה-Bitmap שמצורף בקובץ Zip כיתוב יפה של "Welcome", כך שהוא יראה בדיוק כמו מסך ה-Welcome המקורי של Windows XP.

אני לא יודע אם הנושא שייך לשם, אבל ייתכן ובפורום תצוגה וגרפיקה ימצא מישהו שיוכל לעזור לי בעניין, במידה ולמודרים של הפורום לא תהיה התנגדות שהנושא יחזור לשם.

פורסם

זה לא ל-Windows ולא לתצוגה וגרפיקה. תצוגה וגרפיקה זה פורום על חומרה של תצוגה וגרפיקה.

אתה מבקש עזרה בעיצוב עם תוכנות עיצוב למיניהן. בינתיים זה פורום תוכנה.

מועבר.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

יש כאן מישהו שטוב בעיצוב גרפי שיכול לעזור לי בבקשה? ::)

:please:PRETTY

פורסם

זה לא כזה בעיה אני עושה לך את זה בחצי דקה

פורסם
  • מחבר

זה לא כזה בעיה אני עושה לך את זה בחצי דקה

אתה מכין לי את זה? :D

פורסם

כן רק שלח לי את BMP

פורסם
  • מחבר

כן רק שלח לי את BMP

קבצי ה-Bitmap נמצאים בקובץ ZIP בפוסט הראשון.

פורסם

רזולוציה קצת מוזרה 1204X768 אתה בטוח שזאת הרזולוציה הנכונה?

פורסם

טוב סילחה על הדאבל פוסט אבל צריפתי פה שני גרסאות שעשית אחת ברזולוציה המקורית שנראתה לי קצת מוזר ואחת ב1024X768

http://www.geocities.com/gil_dror_batz/welcome.zip

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! 8)

יצא מצויין! :xyxthumbs:

לגבי הרזולוציה, אתה צודק. התבלבלו לי המספרים כששיניתי את הגודל של ה-Bitmap. :s05:

עכשיו יש לי בעיה. ה-Tweak שאמור לשנות את ה-Bitmap של ה-Logon Screen לא עובד. :nixweiss:

יש לך מושג מה הבעיה?

שינוי ה-Wallpaper של ה-Logon Screen ב-Windows 2000

פורסם

בבקשה :)

ובקשר לשאלה טוויקים בריג'סטרי זה לא הצד החזק שלי :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים