פורסם 2005 במאי 3020 שנים שלום אני צריך עזרה יש לי 15 מנורות לדים במתח של 4V אני רוצה לחבר אותם למחשב איך אני מחבר תודה מראש אלי :hi: :hi: :hi: :hi:
פורסם 2005 במאי 3020 שנים מה בדיוק אתה רוצה לעשות? לאן אתה רוצה לחבר אותם? אתה רוצה להאיר משהו ספציפי?תן פרטים!
פורסם 2005 במאי 3020 שנים תחשב נגדים ללדים אחרי שמצאת נגדים מתאימים תבנה אלמנט תאורה ותחבר למחשב ויש מדריך באתר לזה: http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=caseled בהצלחה
פורסם 2005 במאי 3120 שנים מחבר לא הבנתי כלום מהמדריך אני רוצה שאתם תסבירו לי ועים אפשר עים תמונות ואני רווצה להאיר את המארז את כולו תודה מראש אליייייייי :yelclap: :hi:
פורסם 2005 במאי 3120 שנים אוקיי תשמע הלדים שיש לך אתה צריך לחשב להם נגדים אחרי שחישבת אתה צריך להכין אלמנט שיכנס למארז ולחבר את האלמנט לספק ואז תהנה ממארז מואר
פורסם 2005 ביוני 120 שנים מחבר כן אבל קצת יותר פרטים לא הבנתי נגדים תסבירו פרט פרט ואיזה חומרים צריך לקנות
פורסם 2005 ביוני 220 שנים מה אומר לך הכפתור הבא: ? תלחץ עליו, ותגיע לעולם מופלא עם המון המון מידע על חיבורי לדים. היו עשרות ת'רדים בנושא הזה, כל מה שצריך זה להפסיק לחכות שיעשו הכל בשבילך ולהתחיל לחפש את המידע שאתה צריך.
פורסם 2005 ביוני 220 שנים מחבר שמעו חיפסתי הכל ואין כלום שהבנתי בבקשה מה קשה לכם להסביר לי אני רוצה לדעת פרט פרט ואיזה מוצרים צריכים למה אני לא מביןןןן כלוםםםםםםם תסבירו לי מהתחלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.