עבור לתוכן

MMC איפה קונים ?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש כרטיס זיכרון לסלולרי של נוקיה 6230, אני רוצה משהו בסביבות ה-256MB היכן קונים אותם ?

אני רואה בהרבה חנויות SD שלא מתאים לי, אני צריך MMC, אשמח להמלצות.

פורסם

חפש בחנויות מחשבים\צילום

פורסם

יש ב KSP ב 140 שקל ל 256

ותגיד איך שומעים בפלאפון הזה MP3? טוב או לא משהו...

פורסם

באוזניות שומעים ממש טוב, יש כאלה שמדווחים על בעיות עם עוצמת השמע שהיא ממש נמוכה אצלם, אבל אצלי הווליום ממש חזק כששמים עד הסוף.

בספיקר השמיעה לא משהו, אין באסים וכאלה, אבל הווליום גם כן גבוה, וזה נחמד כשיושבים סתם ככה עם חברים או סתם שיתנגן זה נחמד (בל"ג בעומר זה ממש הוסיף :hat:)

פורסם

נחמד... ותודה תיכננתי ליקנות את הפלאפון הזה בגירסא החדשה שלו (6230I) ולא ידעתי אם הנגן יהיה טוב או לא אבל עכשיו נישמע נחמד

אבל בכל מקרה אני אלך לישמוע באיזה חנות

פורסם

באוזניות שומעים ממש טוב, יש כאלה שמדווחים על בעיות עם עוצמת השמע שהיא ממש נמוכה אצלם, אבל אצלי הווליום ממש חזק כששמים עד הסוף.

בספיקר השמיעה לא משהו, אין באסים וכאלה, אבל הווליום גם כן גבוה, וזה נחמד כשיושבים סתם ככה עם חברים או סתם שיתנגן זה נחמד (בל"ג בעומר זה ממש הוסיף :hat:)

כשתלך ברחוב, ובמקומות רועשים איתו, אז תדבר על עוצמת "ממש חזקה".

צריך להחליף את האוזניות בדחיפות. אני מאוד מתכנן לי על אוזניות BT אלחוטיות.

פורסם

ברחוב לא יצא לי, אבל בבריכה בסופ"ש כשיש את כל המשפחות עם הילדים שלהם כן

ישבתי לי שם ועם האוזניות ותוך כדי משחק במשחקים בפלא', הסאונד היה על החצי ושמעו טוב. כשזה היה על הכי גבוה זה סתם מחריש אוזניים

פורסם
  • מחבר

אכן שומעים באוזניות מצויין, לא מבייש שום נגן MP3.

אתה יכול לשלוח לי את הכתובת של KPS או שפשוט להוסיף CO.IL ?

פורסם

רק תוסיף

פורסם
  • מחבר

תודה :xyxthumbs:

פורסם

KSP, לא KPS

פורסם

ברחוב לא יצא לי, אבל בבריכה בסופ"ש כשיש את כל המשפחות עם הילדים שלהם כן

ישבתי לי שם ועם האוזניות ותוך כדי משחק במשחקים בפלא', הסאונד היה על החצי ושמעו טוב. כשזה היה על הכי גבוה זה סתם מחריש אוזניים

כמה שאתה טועה לצערי הרב :-\

יש לי את המכשיר הזה עוד מעט כבר קרוב לשנה, הייתי בין הראשונים שקנו אותו לדעתי.

אני אומר לך, תנסה לשבת בהסעה הביתה, או באוטובוס רועש או כל מקום סגור רועש. אתה תבכה שאנשים ישתקו בשביל שתשמע משהו :-X

אנשים מחו"ל מדווחים שבשנייה שהם החליפו את האוזניות או עשו להם מוד קטן (הוסיפו ג'אק של 3.5' במקום האוזניות שיוצאות מהכפתור), הסאונד השתפר פלאים והווליום עלה בכמה רמות טובות.

אגב, אני חייב להזהיר אותך, ישנן שמועות שיש בעיות תאימות בין מספר כרטיסים למכשיר הזה. למרות שהרבה תוקנו בגרסה ה"חדשה" (4.44 זה האחרונה שיש בארץ), עדיין נשארו כמה. ככה שכדאי שתחפש ברשת איזה כרטיסים מומלצים. ובחנויות תשאל אם הם בדקו את המוצר על המכשיר הזה.

כמו כן, המכשיר עד הגרסה הנוכחית (4.44) לא בידיוק אוהב כרטיסי 512 מגהביט.. ככה שתיהיה זהיר.

פורסם

ואם ממש לחוץ לך המקום ואתה רוצה יותר מ 128-256, תברר אצל אנשים פרטיים שיעדכנו לך לגרסה 5.24

יש מעט מכשירים שאורנג' ויורוקום מכרו עם הגרסה הזו (אני בניהם) ואין בעיה עם כרטיס 512 בגרסה הזו

פורסם

ואם ממש לחוץ לך המקום ואתה רוצה יותר מ 128-256, תברר אצל אנשים פרטיים שיעדכנו לך לגרסה 5.24

יש מעט מכשירים שאורנג' ויורוקום מכרו עם הגרסה הזו (אני בניהם) ואין בעיה עם כרטיס 512 בגרסה הזו

מממ.. אני לא לפני כמה זמן עידכנתי ל-4.14... חח סוף סוף נזכרתי :jump:

היכן ניתן לעדכן ל-5.24? אני מעוניין בזה... בעיקר כי לפני מה שזכור לי סוף סוף אפשר לעשות קישור לנגן מוזיקה. האם זה נכון?

פורסם

אצלי המכשיר בא ככה, אז אני לא יודע מה בדיוק שיפרו

אבל אני יכול לספר לך על כמה יתרונות וחסרונות שמצאתי

אפשר להגדיר את המקש הימני למה שרוצים (כולל נגן מוזיקה, כפי ששאלת)

אפשר גם לערוך את כל הקיצורים ולהוסיף\להשמיט תפריטים

מה שמעצבן זה שאי-אפשר להריץ סרט קדימה\אחורה. כשמפעילים שיר זה עובד בלי בעיה, אבל סרטון אי אפשר.

ספר על עוד דברים שמפריעים לך ואני אוכל לומר לך אם שיפרו את זה או לא.

בכלמקרה בנוגע למפעיל פרטי שיעדכן את הפלא' שלך לגרסה 5.24 - גש לפוקט - פורום נוקיה ושאל שם, יש שם הרבה אנשים שעושים את זה בעצמם או מכירים את האנשים שיעזרו לך

אני אשלח לך לינק ספציפי לפורום בפרטי, למנוע פירסום וכדומה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים