עבור לתוכן

יש לי בעייה בקירור המחשב, אז אני צריך עזרה...

Featured Replies

פורסם

יש לי בעייה במחשב, שכשיש עליו קצת עומס (כמעט הכל, אבל לא אינטרנט) אז הוא נתקע. זה יכול לקחת לו בין דקת לכמה שעות, אבל הוא נתקע...

לפי מה שהבנתי, זה יכול להיות הכרטיס מסך שלי (שיכול להיות שהוא פגום) או שזאת בעייה באיורור. אם זאת בעייה באיורור, אז הייתי רוצה שתמליצו לי על דרך לארוורר את המחשב שלי (איזה סוג של איורור, אפילו אם זה אומר לקנות מארז חדש).

יש לי WINDOWS XP, 256 RAM וAMD 1200 (אני לא זוכר פירוט מדוייק) והכרטיס מסך שלי הוא GeForce 2 100/200 MX 32MB.

פורסם

אז הקשבת לעצה שלי כל הכבוד.

פורסם
  • מחבר

כן.. הקשבתי :)

ורק רציתי לציין, שכשהיה לי WINDOWS ME, לא היו לי הבעיות האלה... הכל פעל לי נורמאלי ואף פעם לא נתקע לי באמצע.

פורסם

בקיצור אתה ניפגע איכס פי כמו רובנו הXP מעמיס על המחשב לך יותר מדי והא מתחמם יותר מדי.

פורסם
  • מחבר

עוד משהו. כשאני מעדכן את הכרטיס מסך שלי אז ישר שאני מעלה משחק (בלי לחכות בתור...) המשחק נתקע! בלי לתת לי אפשרות לעשות שום דבר...

ואם אני אשאיר את המארז שלי פתוח בינתיים, זה אמור לפתור לי את בעיית החימום עד שאני אקנה מאווררים ומארז חדש?

פורסם

תנסה אולי זה יעזור ולא צריך להחליף מארז פשוט תיבדוק אם כמה אנשים שמבינים בזה יותר טוב ממני.

פורסם

תבדוק אם המאורר של הכרטיס מסך פועל

נ.ב עשיתה O.C?

אם המאורר לא פועל אז :

נידפק לך לוח אם

או

המאוורר של הכרטיס (במצב הטוב)

אל תשאלו למה לוח האם

פורסם
  • מחבר

עשיתי כמה בדיקות והגעתי למסקנה שזה כן בגלל החום, אז אני צריך דרך לקרר את המחשב שלי, גם אם זה אומר לקנות מאוורר חדש או משהו...

פורסם

איך הגעתה למסכנה ;D

פורסם
  • מחבר

איך הגעתה למסכנה ;D

האמת? פתחתי את הצדדים של המחשב וכיוונתי עליו את המאוורר, שיחקתי במשחקים שבדרך כלל ניתקעים לי, והפלא ופלא! הם לא נתקעו!

אז יש לכם עיצה?

פורסם

בדקת אם מאוורר כרטיס מסך פועל ?

החלפת ספק במקרה? (על תחשוב שאני מנסה לנחש ;D)

פורסם

ה לא בהכרח חייב להיות בעיה של התחממות של המחשב, תבדוק, את הטמפרטורת ואז נוכל לתת לך עצה טובה יותר

פורסם

"ה לא בהכרח חייב להיות בעיה של התחממות של המחשב, תבדוק, את הטמפרטורת ואז נוכל לתת לך עצה טובה יותר "

בהחלט נכון !

פורסם

דבר ראשון תוריד תוכנה שנקראת ( MBM5 ( MotherBoard Monitor

ותבדוק את הטמפרטורת של המעבד והכרטיס מסך

אם אתר רואה שהטמפרטורה גבוה:

1) תבדות שאתה לא OC את המעבד או כרטיס מסך

2) נסה לסדר קצת הת הקבלים במחשב שלא יעצרו את האוויר

3)אם יש לך סלוטים פנויים של PCI תנסה להרחיק את הכרטיס הצמוד לכרטיס מסך למקום רחוק יותר

4) אם עדין יש בעיה תחזור ונמשיך משם!

:hat: :hat: :hat:

פורסם

איך הגעתה למסכנה ;D

האמת? פתחתי את הצדדים של המחשב וכיוונתי עליו את המאוורר, שיחקתי במשחקים שבדרך כלל ניתקעים לי, והפלא ופלא! הם לא נתקעו!

אז יש לכם עיצה?

אצלי המאורר תמיד דלוק שהמחשב דלוק הוא צמוד למחשב ומקרר את שני הHD שעומדים אחד על השני בגלל חוסר

מקום במארז עכשיו אני אכבה את המאורר אז תוך חצי שעה המחשב יקבל מסך כחול (XP חשבתי שלא אמורים להיות כאלה )

מסקנה : תמיד לקנות מארז פולטואר לי יש מידי :'( :'( :'(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים