עבור לתוכן

וידוא הריגה לשקע A - סמפרון 2500 בשקע 754

Featured Replies

פורסם

זה לא שווה הרבה כל עוד זה לא מופיע במחירון

פורסם

נעם, אם זה מופיע ב-AMDCOMPARE [ששייך ל-AMD] זה יופיע מתישהו גם ברשימת המחירים שלהם. AMD אוהבת לעשות דברים לעיתים קרובות בשושו ;)

פורסם

AMD גם אוהבת לבטל תוכניות, כמו עם מעבד ה-3600+ שהייצור שלו בסופו של דבר בוטל

כל עוד המעבד לא מגיע למחירון או ל-Retail, זה לא אומר הרבה לדעתי

פורסם

ה-3600 הזה זו רס"ן שמועתי בתפארתו, שמועה מוזרה שמישהו הפריח והיא הגיעה כמעט לכל חור ברשת. אל תסתמך על זה בתור תקדים ;) - סמוך עליי, AMD לא ביטלה שום דבר כי מעולם לא דובר על מעבד כזה. סתם שמועה מוזרה.

פורסם

ה-3600+ גם הופיע ב-amd.com

הוא הועלם משם מזמן, אבל הוא היה שם פעם (וזה לא משהו ששמעתי, זה משהו שראיתי)

הוא לא היה שמועה, הוא היה תוכנית שלא יצאה לפועל

פורסם

נשמע לי מאוד מאוד מוזר. אני זוכר שהדבר היה שמועה ותו לא ורבות דובר על זה. לא זכור לי שזה הופיעה באתר של AMD.

בכל מקרה, בגלל שמדובר ב-AMDCOMPARE שלמיטב הבנתי מנוהל ע"י AMD אני מאמין שהמידע אמין. יכול להיות שהמעבד החדש הוא כרגעת בגרסת OEM ולכן אינו מופיע עדיין ברשימה. אני זוכר שזה קרה מספר פעמים בעבר עם AMD.

פורסם

אני רק יכול לספר ש-AMD לא הכריזו על זה לא למדיה, ולא לסיטונאים שלהם - לפחות בארופה...

למרות שמעבד כזה יכול להיות מאוד מעניין...

פורסם
  • מחבר

אני רק יכול לספר ש-AMD לא הכריזו על זה לא למדיה, ולא לסיטונאים שלהם - לפחות בארופה...

למרות שמעבד כזה יכול להיות מאוד מעניין...

דווקא נראה לי די מעבד צפוי, כאשר יותר ויותר פסי ייצור פועלים ב 90 ננו מטר אין סיבה להמשיך לייצר מעבדי שקע A ב 130 ננו מטר, גם זמינות הלוחות הזולים בשקע 754 טובה כמו זו של שקע A אם לא יותר.

בנוסף, לא כל מעבד ש AMD מייצרת מגיע לשוק הקמעונאי, חלק הולכים לשווקים מסוימים, חלק ליצרן מחשבים מסוים, כל מיני קומבינות.

יש לו אזכור גם כאן:

http://techreport.com/cpu/index.x?sort=manuf

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים