עבור לתוכן

איך אני יכול להחליף נורת לד קטנה במקום זו שקיימת?

Featured Replies

פורסם

יש לי מן מעמד כזה קטן לפלאפון ולמעמד הזה מחוברים שלושה לדים קטנים וכל פעם שיש איזה אות מהפלאפון הלדים מתחילים להדלק ולכבות באקראי...

עכשיו, השאלות שלי הם איך אני יכול להחליף את הלדים שבמעמד? אני לא יהרוס את החיבור שם? כי אם כן אני מעדיף לא לנסות ולהשאיר את המעמד איך שהוא.

שאלה נוספת, אפשר פשוט לצבוע את הלד? ז"א יתקבל צבע "מגניב" כמו לד חדש? לדוגמא, אם אני יצבע את הלד הקטן שבמעמד (צבע המקור שלו הוא אדום) בכחול אז ישאר אותו האפקט?

תודה מראש

פורסם

אם אתה תצבע אותו אתה תחסום את קרני האור... אם אתה רוצה להחליף זה לא מסובך בכלל... תפתח את המכשיר ותנתק את הלדים ואחר כך תלחים את הלדים החדשים אם תצטרך עזרה במה לחבר למה וכל מיני שאלות אנחנו כאן...

פורסם
  • מחבר

אה אז אני כן חייב להלחים את הלדים... אוקיי, אז באיזה חומרים להשתמש? בדיל יעזור? צריך לעקור את כל הלד מהחיבור שם או שפשוט לחתוך את הברזל הזה (שכחתי איך קוראים לזה במונח מקצועי) ולחבר את הלד השני?

תודה רבה על העזרה!! ;D

נ.ב. מצורפות תמונות למטה תוכלו לסרטט לי עליהן מה לעשות

[attachment deleted by admin]

פורסם

א. איך קוראים לדבר הזה? ומאיפה אני יכול להשיג אותו? אהבתי את זה :xyxthumbs:

ב. אין כאן כלל סיפור רציני בהלחמה, ההפך הוא הנכון. אך כיוון שאתה לא ממש יודע איך להלחים (שאלותיך מביעות על חוסר ניסיון) הייתי מציע לך לא להתעסק עם זה ולזנוח את העיניין הזה של הלחמה.

אם ובכל זאת אתה מעוניין הדבר היחיד שהייתי מציע לך זה ללכת למישהו שכבר הלחים בחייו. תהנה.

פורסם
  • מחבר

א. מישהו הביא לי את זה אני לא זוכר בדיוק מאיפה...

ב. לא קיים איזה מדריך קטן שיכול להדריך אותי? אין לי ניסיון בזה נכון אבל אני אוהב להתעסק בדברים כאלה, אם העיניין יראה לי מסובך אני יבקש מחבר שילחים לי וזהו

פורסם

תבקש מהחבר שיראה לך איך להלחים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים