פורסם 2005 במאי 3120 שנים כן בדקתי ובשבילך שוב בדקתי אתמולוהגעתי למסקנותא.שעם האוזניות הרגילותזה מחזיק רק פחות משש עשרה דקותב.שעם 280 פרו זה החזיק 12 שעות וקצת
פורסם 2005 במאי 3120 שנים כן בדקתי ובשבילך שוב בדקתי אתמולוהגעתי למסקנותא.שעם האוזניות הרגילותזה מחזיק רק פחות משש עשרה דקותב.שעם 280 פרו זה החזיק 12 שעות וקצתמזה קשור....
פורסם 2005 במאי 3120 שנים לי יש!! לי יש!! האמתי שזה מכשיר מצוין, הטענה היחידה שלי כלפיו זה, זמן הבטריה, היצרן כותב שזה 12, בפועל, עם כל ההדלקות של המכשיר החלפות השירים וכו'...זה נוטה יותר לכיוון של 10 תמונות בקשה
פורסם 2005 במאי 3120 שנים איך הוא נשרט לך ככה, לי אפילו אין מילימטר של שריטה ויש לי אותו יותר מ-3 חודשים...
פורסם 2005 במאי 3120 שנים מחבר לי יש!! לי יש!! האמתי שזה מכשיר מצוין, הטענה היחידה שלי כלפיו זה, זמן הבטריה, היצרן כותב שזה 12, בפועל, עם כל ההדלקות של המכשיר החלפות השירים וכו'...זה נוטה יותר לכיוון של 10 תמונות בקשה תודה על התמונה אחי!.. ישלך עוד? חח
פורסם 2005 במאי 3120 שנים אני יכול להעלות תמונות נוספות רק תגיד לי באיזה תמונות אתה מעוניין זויות עיניינים... ואיך נשרט לך ככה המסך, אני שלו חוים עם המכשיר עם המכשיר והוא חלק לגמרי... תשתמש בנרתיק הוא חמוד! אני כנאה מוכר את שלי כיד לעבור לאחד של 20 גיגה, אם מישהו מעוניין שידבר איתי בפרטי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.