עבור לתוכן

בעיה עם האתר www.badflash.com...

Featured Replies

פורסם

נהרס לי הצ'יפ CMOS של המחשב הנייד. קראתי את המדריך שעוסק בעידכון הביוס, ובסוף המדריך היה כתוב שאפשר גם להזמין צ'יפ חדש דרך האתר www.badflash.com, וככה עשיתי...

אחרי שבוע שהמשלוח לא הגיע שלחתי E-Mail לאתר והם אמרו לי שזמן המשלוח הוא בין 3-5 ימים (לפי מה שאומרת חברת הדואר האמריקאית), אבל המשלוח יכול להתעכב עד 3 שבועות, ואם לא קיבלתי את הצי'יפ אחרי 3 שבועות - הם ישלחו לי אחד נוסף.

בעוד יומיים יעברו ה 3 שבועות, והצ'יפ עוד לא הגיע - משהו פה נראה לי מסריח... :pissed: :pissed: :pissed:

למישהו יש ניסיון עם האתר הזה?

מה אפשר לעשות אם אני מגלה שרימו אותי?

תודה.

פורסם

נהרס לי הצ'יפ CMOS של המחשב הנייד. קראתי את המדריך שעוסק בעידכון הביוס, ובסוף המדריך היה כתוב שאפשר גם להזמין צ'יפ חדש דרך האתר www.badflash.com, וככה עשיתי...

אחרי שבוע שהמשלוח לא הגיע שלחתי E-Mail לאתר והם אמרו לי שזמן המשלוח הוא בין 3-5 ימים (לפי מה שאומרת חברת הדואר האמריקאית), אבל המשלוח יכול להתעכב עד 3 שבועות, ואם לא קיבלתי את הצי'יפ אחרי 3 שבועות - הם ישלחו לי אחד נוסף.

בעוד יומיים יעברו ה 3 שבועות, והצ'יפ עוד לא הגיע - משהו פה נראה לי מסריח... :pissed: :pissed: :pissed:

למישהו יש ניסיון עם האתר הזה?

מה אפשר לעשות אם אני מגלה שרימו אותי?

תודה.

התשובה נמצאת בשאלה... דבר איתם תגיד להם שלא קיבלת והם ישלחו לך אחד נוסף..

פורסם
  • מחבר

אבל כל העסק הזה שהם ישלחו חדש נראה לי מסריח...

אין שום סיבה שהמשלוח לא יגיע...

וחוצמזה - איך הם ידעו אם באמת קיבלתי את הצ'יפ או לא?

פורסם

יש הרבה סיבות שהמשלוח לא יגיע...

ואני ממש לא יודע איך הם ידעו אם באמת קיבלת את הציפ אבל זה הדבר היחיד שאתה יכול לעשות בנתיים להגיד להם שעדיין לא קיבלת את הציפ...

ובנתיים תקווה לטוב...

נ.ב.

שילמת להם כבר?

פורסם
  • מחבר

שילמתי דרך PayPal...

אני מקווה שהשתמשתי ב PayPal בצורה נכונה... זאת הפעם הראשונה שהשתמשתי בזה...

אבל כנראה שהתשלום הגיע, אחרת לא היו אומרים לי שזה נשלח...

25$ זה עלה לי... וכתוב שהמשלוח חינם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים