עבור לתוכן

התלבטות קשה בין שני מסכי LCD של SAMSUNG ושל BENQ

Featured Replies

פורסם

+BENQ FP71E

SAMSUNG 710T

שניהם עולים לי אותו דבר

איזה יותר כדאי לקנות?

אני יראה הבדל אם אני יחבר כרטיס מסך לחיבור האנלוגי או לדיגיטלי של המסך?

פורסם

סמסונג

בדיגטלי יראו טוב יותר, אבל ההבדל די קטן.

פורסם

סמסונג

:xyxthumbs:

למרות שהיבואן של סמסונג מחמיר ביותר מבחינת אחריות

ה 710T יותר טוב מה BENQ(שגם לא רע בכלל)

פורסם

לי יש את הBENQ את הדגם הזה בידיוק. האחריות היא סבבה. בהתחלה היה לי קשה להתרגל לבהירות של המסך

כי לא הייתי רגיל להשתמש במסכי LCD אבל אני מאוד מרוצה, רואים מצוין. גם העיצוב של המסך יפה.

אם לא הייתי זקוק למסך באותו זמן אז הייתי מעדיף לחכות שיהיה מסך 19 אינץ' בזמן תגובה של 8-12

וקונה אותו, אולי כדאי לך לחכות.

פורסם

הייתי הולך על BENQ.

פורסם
  • מחבר

אבל הרמקולים מכערים ומסרבלים אותו.

באיזה מסך אני יראה יותר טוב משחקים וסרטים במסך עם 12MS שהכרטיס מסך מחובר ליציאה הדיגיטלית שבמסך או במסך עם 8MS שהכרטיס מסך מחובר ליציאה האנלוגית של המסך ?

ועוד שאלה אני ישים לב להבדל בין ניגודיות 1:500 לניגודיות 1:600?

ועוד שאלה יש הבדל בין הכרטיס מסך הזה Gigabyte Geforce FX6600GT 128Mb 128Bit "NX66T128D" SLI DDR לכרטיס מסך הזה

Gigabyte 6600GT 128MB DVI,TV,PCI-E או שזה אותו הכרטיס?

פורסם

לדעתי העיצוב של הבנקיו דיי מכוער, גגם הגימור לא נראה לי כ"כ.. יש את דגם הG אבל הוא אנלוגי, הוא נראה טוב יותר.

עוד חסרון שאפילו הזכירו בToms זה הנורה הכחולה שלו שממש מסנוורת בחושך.

בכל מקרה יש לי את ה710T מסך ממש ממש מעולה, מסגרת דקה ויפה - מסך באמת יפה במיוחד שהוא מוגבה, הביצועים מעולים, אפשרויות תפריט נהדרות, באמת מומלץ.

אין כ"כ קשר בין החיבור של המסך לזמן התגובה.

פורסם

לדעתי העיצוב של הבנקיו דיי מכוער, גגם הגימור לא נראה לי כ"כ.. יש את דגם הG אבל הוא אנלוגי, הוא נראה טוב יותר.

עוד חסרון שאפילו הזכירו בToms זה הנורה הכחולה שלו שממש מסנוורת בחושך.

בכל מקרה יש לי את ה710T מסך ממש ממש מעולה, מסגרת דקה ויפה - מסך באמת יפה במיוחד שהוא מוגבה, הביצועים מעולים, אפשרויות תפריט נהדרות, באמת מומלץ.

אין כ"כ קשר בין החיבור של המסך לזמן התגובה.

בכל מקרה הקטע עם האחריות מונע ממני לשקול אותו ברצינות.

פורסם

בכל מקרה הקטע עם האחריות מונע ממני לשקול אותו ברצינות.

אני לא מבין למה כ"כ לוקחים ברצינות את עניין האחריות.

כמו שאמרתי אם קונים מחנות גדולה / רשת תאמין לי שאם תבוא אליהם עם המסך ותתלונן ותראה להם לא נראה לי שהם יעשו בעיות. למשל אני קניתי בטרקלין חשמל והם אמרו לי שאם אני מוצא בבית פיקסל שרוף אפילו אחד הם מחליפים לי. נראה לי שהם התכוונו לאותו היום אבל לדעתי הם לא ממש מודעים לאחריות של סמסונג והם יחליפו לך מהמלאי שלהם, ככה זה בדר"כ לדעתי.

ובוא נגיד שזה לא ככה, להתעקש שאין פיקסלים שרופים ביום הקנייה אתה יכול נכון? בדר"כ מסכי LCD לא מפתחים מעצמם פיקסלים במהלך השימוש. תגיד לי, כמה אנשים אתה מכיר שהחזירו את המסך שלהם? כמעט ואין כאלה. חוץ מזה שאני מכיר הרבה אנשים שיש להם פיקסל שרוף או שניים וזה לא ממש מזיז להם, לא בגלל זה הם יחליפו את המסך.

דבר שלישי צריך לזכור שהאחריות היא רק לשלוש שנים.

כמובן שלא כולם צריכים להסכים איתי.

פורסם

אני לא מבין למה כ"כ לוקחים ברצינות את עניין האחריות.

כמו שאמרתי אם קונים מחנות גדולה / רשת תאמין לי שאם תבוא אליהם עם המסך ותתלונן ותראה להם לא נראה לי שהם יעשו בעיות. למשל אני קניתי בטרקלין חשמל והם אמרו לי שאם אני מוצא בבית פיקסל שרוף אפילו אחד הם מחליפים לי. נראה לי שהם התכוונו לאותו היום אבל לדעתי הם לא ממש מודעים לאחריות של סמסונג והם יחליפו לך מהמלאי שלהם, ככה זה בדר"כ לדעתי.

ובוא נגיד שזה לא ככה, להתעקש שאין פיקסלים שרופים ביום הקנייה אתה יכול נכון? בדר"כ מסכי LCD לא מפתחים מעצמם פיקסלים במהלך השימוש. תגיד לי, כמה אנשים אתה מכיר שהחזירו את המסך שלהם? כמעט ואין כאלה. חוץ מזה שאני מכיר הרבה אנשים שיש להם פיקסל שרוף או שניים וזה לא ממש מזיז להם, לא בגלל זה הם יחליפו את המסך.

דבר שלישי צריך לזכור שהאחריות היא רק לשלוש שנים.

כמובן שלא כולם צריכים להסכים איתי.

כמובן שאני לא מסכים אתך, הנקודה של האחריות היא חשובה, הדרך היחידה לשנות זאת היא ע"י חרם צרכני!

אלו בדיוק פניו של הצרכן הלא נבון שמציף את הארץ ו"עוזר" לחברות לתת שירותים מתחת לכל ביקורת.

פורסם

אני חושב שרוב הצרכנים, האלו שלא מבינים, אני לא ממש חושב שהם יודעים בכלל את פרטי האחריות, הם קונים מה שנוח להם או מה שנראה יפה וזה נותן ליבואן כוח כי הרי הם לא יודעים אז הם יקנו. וגם ככה אני כמעט בטוח שאם תלך למישהו שיש לו מסך X ותביא לו מסך Y או אפילו מסך X עם פיקסל 1 - 2 שרופים הוא לא יבחין וזה עוד נקודה (.)

פורסם

קח את ה-SAMSUNG אחי :xyxthumbs:, הם נחשבים לתותחים במסכי מחשב. הקונטרסט שלהם גם יותר גבוה! אני כמעט קניתי מסך שלהם ובסוף קניתי LG בגלל שקיבלתי צורב DVD של LG במתנה. אם לא היו נותנים לי את המתנה הייתי הולך על SAMSUNG ללא ספק.

פורסם

קח את ה-SAMSUNG אחי :xyxthumbs:, הם נחשבים לתותחים במסכי מחשב. הקונטרסט שלהם גם יותר גבוה! אני כמעט קניתי מסך שלהם ובסוף קניתי LG בגלל שקיבלתי צורב DVD של LG במתנה. אם לא היו נותנים לי את המתנה הייתי הולך על SAMSUNG ללא ספק.

נכון המסך מאוד טוב, הרי הוא זכה בבחירת העורך באתר של טוס. אבל, כפי שאתה קנית את ה LG בגלל צורב DVD מתנה כך גם הוא יכול להחליט שתנאי האחריות השערוריתיים של יבואנית סמסונג לארץ הוא שיקול מספיק טוב לקחת מסך לא פחות טוב מחברה אחרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים