פורסם 2005 במאי 2920 שנים למיטב ידיעותי מודם אלקטל שחור 510 הוא מודם, ולא נתב.(ולא נדבר על השינוי הלא חוקי).אבל אני מחזיק ביד אלקטל שחור 510 עם 4 כניסות LAN מאחור,לפי המדריך הזה (זהירות, PDF ) :http://www.netguru.co.il/files/manuals/routers/ST510v4.pdfהשימוש בו כראוטר הוא חוקי למהדרין.1. האם אני צודק ?2. במידה וכן, מה אני עושה אם אין לי את הדיסק, שאיתו ניתן להגדירו כנתב ? (לא מצאתי את הדיסק ברשת...)3. האם אפשר להשתמש במדריך (לא PDF :-)) כחלופה לדיסק ?http://www.netguru.co.il/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=77&mode=mode=thread&order=0&thold=0ובעזרת הקובץ ST510v4.ini להגדיר אותו כנתב, במקום השימוש בדיסק ?תודה !
פורסם 2005 במאי 2920 שנים זה ה speedtouch 510iאחלה של נתב (לי יש אותו) ממש קל להגדיר אותואני אעלה את הקובץ כשאגיע הביתה
פורסם 2005 במאי 2920 שנים מחבר תודה לך.האם זה לא הקובץ : http://www.netguru.co.il/files/manuals/routers/ST510v4.ini
פורסם 2005 במאי 2920 שנים תודה לך.האם זה לא הקובץ : http://www.netguru.co.il/files/manuals/routers/ST510v4.iniנראה ככה, אם כי אני הגדרתי אותו לעבודה ב PPPOE ולא ב PPPOA.פשוט תכנס לממשק של הראוטר ב 10.0.0.138תחת ADVANCED אתה תראה SETUP - יש שם אפשרות לעשות UPLOAD לקובץ הגדרות. תעלה את הקובץ, תכניס את שם המשתמש והסיסמה, ותלחץ על CONNECTואתה אמור להיות מסודר.אם עדיין תהיה לך בעייה אני אשלח לך את הקובץ שלי.
פורסם 2005 במאי 2920 שנים האלקטל 510 הוא מודם ראוטר חוקי לחולטיןבניגוד ל-Alcatel Home שצריך לפרוץ (פעולה שהחוקיות שלה שנויה במחלוקת) בשביל להפוך לראוטר ה-510 מגיע עם ראוטר חוקי לחולטין ללא שום פריצה.יש גירסה של ה-510 שבנוסף כוללת build in switch של 4 פורטים וזה מה שאתה מחזיק
פורסם 2005 במאי 2920 שנים בבזק סטור הוא מוגדר כנתב ולא כמודם כך שאין מה לפרוץ אלא רק לעדכן את הקבצים שבזק מספקת.יש מודל עם יציאה אחת ויש מודל עם 4 יציאות שעדיף בהרבה מאחר והוא חוסך האב
פורסם 2005 במאי 2920 שנים מחבר הבעיה היא שלחצתי בטעות על Restore defaults וכעת אני לא יכול להגדיר את שם המשתמש + סיסמא תחת ה Connections.וגם אין לי את הדיסק שהגיע איתו.איך אני חוזר למצב שבו יש לי את האפשרות להגדיר בממשק ה web תחת Connections את שם המשתמש והסיסמא שלי ?האם להעלות את הקובץ :http://www.netguru.co.il/files/manuals/routers/ST510v4.iniזה מספיק ?
פורסם 2005 במאי 3020 שנים הבעיה היא שלחצתי בטעות על Restore defaults וכעת אני לא יכול להגדיר את שם המשתמש + סיסמא תחת ה Connections.וגם אין לי את הדיסק שהגיע איתו.איך אני חוזר למצב שבו יש לי את האפשרות להגדיר בממשק ה web תחת Connections את שם המשתמש והסיסמא שלי ?האם להעלות את הקובץ :http://www.netguru.co.il/files/manuals/routers/ST510v4.iniזה מספיק ?כל מה שיש בדיסק ההתקנה זה אשף הגדרה. מכיוון שיש לך כבר את קובץ הגדרות כל מה שאתה צריך לעשות זה להעלות אותו.
פורסם 2005 במאי 3020 שנים מחבר הבנת אותך 1. האם קובץ ההגדרה שציינתי מתאים גם לאלקטל 510 עם כניסת LAN אחת וגם עם 4 כניסות ? 2. אם בכל זאת אני מעוניין להשיג את האשף, יש אותו ברשת ? (לא ממש מצאתי) תודה
פורסם 2005 במאי 3020 שנים הבנת אותך 1. האם קובץ ההגדרה שציינתי מתאים גם לאלקטל 510 עם כניסת LAN אחת וגם עם 4 כניסות ? 2. אם בכל זאת אני מעוניין להשיג את האשף, יש אותו ברשת ? (לא ממש מצאתי) תודה 1. אמור להיות ככה (כן) 2. לא נראה לי - שווה לחפש (אם כי, שוב, אתה ממש לא צריך אותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.