עבור לתוכן

עזרה עם מודם אלקטל

Featured Replies

פורסם

יש לי מודם אלקטל שתוכנת ע"י הטכנאי מחשבים שיהיה גם נתב של הרשת , עכשיו יש לי 2 בעיות עם זה:

1 . אני לא יכול לארח בגלל זה במשחקי רשת , רציתי לשאול איך אני יכול לסדר את זה.

2 . מאז שיש לי את הרשת האימיול בכלל לא זז , כלומר מוריד למשל סרט של 700 מגה באיזה 20 לילות שהמחשב נשאר פתוח בשביל ההורדה , לפני זה היה מוריד סרט בלילה-שתיים גג....

אני לא יכול לפנות לטכנאי כי הוא עבר לגור בת"א ואני מהצפון ככה שזה בעיה.

תודה מראש

מיקי.

פורסם

יש לי מודם אלקטל שתוכנת ע"י הטכנאי מחשבים שיהיה גם נתב של הרשת , עכשיו יש לי 2 בעיות עם זה:

1 . אני לא יכול לארח בגלל זה במשחקי רשת , רציתי לשאול איך אני יכול לסדר את זה.

2 . מאז שיש לי את הרשת האימיול בכלל לא זז , כלומר מוריד למשל סרט של 700 מגה באיזה 20 לילות שהמחשב נשאר פתוח בשביל ההורדה , לפני זה היה מוריד סרט בלילה-שתיים גג....

אני לא יכול לפנות לטכנאי כי הוא עבר לגור בת"א ואני מהצפון ככה שזה בעיה.

תודה מראש

מיקי.

קרה לי גם....למזלי עוד מעט מגיע האינטרנט הפרטי שלי...שאני פתחתי לו נושא לא הצליחו.

פשוט מודם שהייתי שמח עם הוא היה מתפוצץ.

הוא מראה באימיול למשל ירוק בשני החיבורים אבל אין לי PEERS מהKAD כי הוא חוסם הכל.

פורסם

ניסיתם PORT FORWARDING?

פורסם

בקשר לאימיול, תצטרך לנתב אל המחשב שלך פורטים מסויימים בשביל לגרום לו לעבוד כהלכה ב high id

במשחקי רשת העניין הוא קצת יותר מסובך משום שאין מספר פורט קבוע לכל משחק, אז תצטרך לבדוק כל משחק באיזה פורט הוא משתמש ולנתב את הפורט הזה אליך

פורסם

ניסיתם PORT FORWARDING?

אתה לא ידוע כמה פעמים.

פורסם

אתה לא ידוע כמה פעמים.

אז אולי עשית משהו לא בסדר

אתה בטוח שאתה עושה את הניתוב עם כל הפרמטרים נכונים?

פורסם

תרשום לנו את הדרך שבה ניסית נגיד לעשות את ה port forwading ואז עם טעית נוכל לעזור לך

פורסם

אז אולי עשית משהו לא בסדר

אתה בטוח שאתה עושה את הניתוב עם כל הפרמטרים נכונים?

תגדיר פרמטרים נכונים בבקשה.

פורסם

תגדיר פרמטרים נכונים בבקשה.

הפורט הנכון (תלוי כמובן בתוכנה שלך)

הפרוטוקול הנכון (TCP או UDP)

ושנתבת את זה לאיי פי הפנימי הנכון שלך

אחרי שסיימת את הניתוב אתה יכול להשתמש באתר הזה

https://www.grc.com/x/ne.dll?bh0bkyd2

בשביל לעשות בדיקה אם הניתוב שלך עבר בהצלחה. אני מניח שתוכל להתסדר אבל אם תסתבך עם זה תרשום הודעה ואני אתן לך הוראות

פורסם

ה-PORT FORWADING בנתב הדפוק הזה לא עובד ואני אומר לכם מנסיון.

פשוט ניסיתי בכל דרך אפשרית ובכל צורה ונעזרתי בכל מדריך שקיים באינטרנט והחרא הזה עדיין לא עבד.

בסוף קניתי נתב נורמלי וזהו :S

פורסם

ה-PORT FORWADING בנתב הדפוק הזה לא עובד ואני אומר לכם מנסיון.

פשוט ניסיתי בכל דרך אפשרית ובכל צורה ונעזרתי בכל מדריך שקיים באינטרנט והחרא הזה עדיין לא עבד.

בסוף קניתי נתב נורמלי וזהו :S

עדייין שום דבר לא עובד...פשוט ראוטר מפגר.

פורסם
  • מחבר

מצטער שלא הגבתי פשוט לא הייתי בבית.

תודה על העזרה אבל את האמת מה שכתבתם נשמע לי כמו סינית , לא ייצא לי אף פעם להתעסק עם כזה דבר.

אם זה לא מסובך כל כך וניתן להסביר את זה דרך איסיקיו או מסנג'ר אז מי שיוכל אני יודה לו מאוד.

תודה.

פורסם

אני משתמש באלקטל הפרוץ שלי כבר מעל 4 שנים, ואין לי שום בעיות עם הPort Forwarding.

בקשר לאיך עושים את זה:

אתה צריך לדעת 3 נתונים בשביל להתחיל לעבוד:

1. הIP של המחשב שלך ברשת, שאת זה אתה בודק בהגדרות רשת (תגיד איזה ווינדווס אני אפרט לך במדוייק אם אתה לא יודע)

2. הפרוטוקול (על זה עוד שנייה)

3. הפורטים (לדוגמא באימיול, בהגדרות איפשהו יש להגדיר את הפורטים בהם הוא יפעל. פורט TCP (כלומר שעובד על TCP) בטוח יהיה רשום לך, ופורט UDP יכול להיות שיהיה רשום ויכול להיות שלא יהיה רשום. בכל מקרה, תרשום את הפורטים האלה לעצמך על דף או משו)

במידה ויש לך את שלושת אלה, אפשר להתחיל בתהליך:

תעשה התחל -> הפעלה ואז תקליד:

telnet 10.0.0.138

החלון אמור לעלות ולהשאר שם. יש באג באחת מגרסאות התוכנה היותר נפוצות שגורם לכך שלפעמים הוא מסרב לחיבור, ואז החלון יסגר לך אחרי שנייה-שתיים. אם זה קורה, תנסה עוד פעם.

הוא יבקש ממך שם משתמש, פשוט תקיש אנטר. כנ"ל לסיסמא. (אם הוא אומר לך שהסיסמא שגויה זה אומר שהטכנאי הגדיר לך סיסמא, אז תתקשר אליו ושאל אותו)

עכשיו תקליד nat ואנטר

ואז תרשום create

בפרוטוקול אתה רושם TCP או UDP, בהתאם.

inside_addr זה הIP הפנימי שמצאת מקודם

inside_port הפורט שמצאת

outside_addr אתה רושם 0.0.0.0 כדי שהוא יפנה מידע שבא מכל כתובת אל המחשב שלך ולא מכתובת ספציפית.

outside_port זה אותו פורט שמצאת

סיימת ליצור את ההפניה.

תיצור כמה הפניות שאתה רוצה ככה (כלומר תקליד עוד פעם create ותקליד פרטים שונים) ובסוף תקליד save ואז אתה יכול לסגור את החלון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים