עבור לתוכן

שני חיילים יפנים גילו שתמה מלחמת העולם השניה...

Featured Replies

פורסם

:lol: זה מזכיר לי בדיחה:

איש אחד בן 80 מגיע לוידוי אצל כומר.

האיש אומר לכומר שהוא חטא ושהוא רוצה להתוודות על חטאיו.

הכומר שואל אותו מתי הוא היה הווידוי האחרון שלו.

האיש עונה לו שהוא לא התוודה על חטאיו מאז היותו נער צעיר, אבל יש משהו שמציק לו זה זמן רב והוא חייב להתוודות על כך.

הכומר אומר לו שזה בסדר, ושואל אותו על מה הוא רוצה להתוודות.

האיש אומר שלפני הרבה מאוד שנים, במלחמת העולם השנייה, בחורה צעירה ויפהפייה התדפקה על דלת ביתו, וביקשה ממנו שייתן לה מחסה מפני הנאצים מאחר והיא יהודייה.

האיש מוסיף ואומר כי הוא הסכים לתת לבחורה הצעירה מחסה בביתו מפני הנאצים, אבל הוא לא היה יכול לעמוד בפיתוי ודרש ממנה תשלום עבור המחסה בצורה של טובות הנאה מיניות.

הכומר אומר לו שהדבר מאוד בזוי וראוי לגנאי, אבל הוא יכול להבין את הקושי לעמוד בפיתוי, ומאחר והוא סיכן את חייו שלו בכך שנתן מחסה לבחורה היהודייה ניתן לסלוח לו על כך.

בתור עונש, הכומר אומר לאיש שיגיד 10 פעמים את תפילת "הייל מרי" ו-50 פעמים את תפילת "אבינו", ואלוהים יסלח לו.

האיש מודה לכומר, אבל אומר לו שיש לו עוד שאלה אחת שהוא מאוד מתחבט בה.

הכומר שואל את האיש מה על ליבו.

האיש עונה לכומר, "אהה... אתה חושב שאני צריך לספר לה שהמלחמה נגמרה?"

במקרה הזה זה כבר ניצול(כן משעמם לי אני ער עכשיו).

הם פחדו שיתפסו אותם לאחר שברחו מעמדותייהם? אם כן, אז הזיקה שלהם למולדתם היא לא כל כך חזקה.

פורסם

מה זה?! הזקנים האלה ממש ילדים קטנים...

פורסם

אמרו שהם לא זוכרים איפה הם שירתו ואיפה גרו...

יכול להיות שהם סתם זקנים סנילים שרוצים להתפרסם וככה למצוא ז*ון אחרון לפני מותם?

פורסם

:lol: זה מזכיר לי בדיחה:

איש אחד בן 80 מגיע לוידוי אצל כומר.

האיש אומר לכומר שהוא חטא ושהוא רוצה להתוודות על חטאיו.

הכומר שואל אותו מתי הוא היה הווידוי האחרון שלו.

האיש עונה לו שהוא לא התוודה על חטאיו מאז היותו נער צעיר, אבל יש משהו שמציק לו זה זמן רב והוא חייב להתוודות על כך.

הכומר אומר לו שזה בסדר, ושואל אותו על מה הוא רוצה להתוודות.

האיש אומר שלפני הרבה מאוד שנים, במלחמת העולם השנייה, בחורה צעירה ויפהפייה התדפקה על דלת ביתו, וביקשה ממנו שייתן לה מחסה מפני הנאצים מאחר והיא יהודייה.

האיש מוסיף ואומר כי הוא הסכים לתת לבחורה הצעירה מחסה בביתו מפני הנאצים, אבל הוא לא היה יכול לעמוד בפיתוי ודרש ממנה תשלום עבור המחסה בצורה של טובות הנאה מיניות.

הכומר אומר לו שהדבר מאוד בזוי וראוי לגנאי, אבל הוא יכול להבין את הקושי לעמוד בפיתוי, ומאחר והוא סיכן את חייו שלו בכך שנתן מחסה לבחורה היהודייה ניתן לסלוח לו על כך.

בתור עונש, הכומר אומר לאיש שיגיד 10 פעמים את תפילת "הייל מרי" ו-50 פעמים את תפילת "אבינו", ואלוהים יסלח לו.

האיש מודה לכומר, אבל אומר לו שיש לו עוד שאלה אחת שהוא מאוד מתחבט בה.

הכומר שואל את האיש מה על ליבו.

האיש עונה לכומר, "אהה... אתה חושב שאני צריך לספר לה שהמלחמה נגמרה?"

יש ספר על בדיחה כזו!!

אממ נדמה לי בעלת הארמון קוראים לו..

שהשומר של הארמון (שהוא בעצם הבעלים שלו) הגן על ילדה בזמן מלחמת העולם ה-2 והוא החביא אותה בחדר סגור אצלו בארמון ורק אחרי שאנשים שבאו לבקר בארמון גילו אותה (בערך 10 שנים אחרי שנגמרה המלחמה) וסיפרו לה על הכל ושיכנעו אותה שה"אדון" שלה הוא איש רע בעצם ושהוא ניצל אותה בכל הזמן, היא הסכימה לברוח משם (בעל הארמון לא הסכים שהיא תלך ואפילו בחורף הוא שכנע אותה שזה קולות של המלחמה שעוד כאילו נמשכת..).

קיצור ספר ממש יפה -ואני אומר את זה שלא קוראים ספרים ביוזמתו , זה היה ספר שניתן כחלק מעבודה בספרות בכתה ז'!! חח ;D

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

זה לא מצחיק זה מזכיר לי את הסיפור של ש.ג בקרייה ששרת 4 חודשים יותר ולא יצא הבייתה כי מפקד הבסיס רתח עליו יום אחד ואמר לו אתה לא יוצא הבייתה עד להודעה חדשה ממני ואותו ש.ג נשאר לשרת 4 חודשים נוספים עד שהוכרז כעריק בקו"ם.

פורסם

:lol:

הוא יכל להגיד למב"ס שהוא אמור להשתחרר???

פורסם

זה יותר גרוע מלנה מבעלת הארמוןןן

היא חשבה שהמלחמה עדיין ממשיכה אבל היא גילה שהמחלחמה הסתיימה כמה שנתיים או 3 אחרי שזאבקודסקי כלא אותהה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים