פורסם 2005 במאי 2820 שנים המקור ל DOOM KODA ADC אלפא טכנולוגיה ושאר המוצרים המיובאים על ידי אותו יבואן:http://goldsky.com/speaker.htmhttp://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=124&a=3556&c=510&sc=0&ssc=0כך שבעצם השמות שונים היבואן אותו יבואן והמיפעל אותו מיפעל.דן
פורסם 2005 במאי 2820 שנים זה כבר ידוע כמה שנים. Gold Sky Inc. products are professionally designed, efficiently produced, and strictly tested; using only the best materials. As a result, Gold Sky Inc. products have become famous for their sound reproduction, quality, impressive deep bass, crisp imaging, expansive sound stage. ד"א מה עם פירלס? הם לא נראה לי מופיעים שם.
פורסם 2005 במאי 2820 שנים פירלס מיוצרים בארץ בנצרת עלית על ידי el-kol או משו כזה.כך נטען בעבר. בא לכם לארגן סיור מאורגן במפעל החברה? ;Dבהחלט לא חדש, היו כבר מספר כתבות על העניין בעבר.Anatoli.
פורסם 2005 במאי 2820 שנים מחבר WESTRA מיוצרים בסין אבל במיפעל אחר והם יותר איכותייםMOREL מיוצרים בארץ ברובם והם מצויינים.דן
פורסם 2005 במאי 2920 שנים בהחלט מידע ישן פורסם כבר מספר פעמים בעבר במספר מקומותבקשר לPearless מה שמוכרים הארץ (לפחות ממה שראיתי) זה זיוף (או שאולי קיימת חברת Peerless נוספת) חברת Peerless האמיתית היא חברת רמקולים שמקורה בדנמרק (דרך אגב הלוגו שלהם מאד שונה מהלוגו שמלבישים על הרמקול בארץ)במקור שמה המקורי של החברה הוא DST - Danish Sound Technology החברה מתעסקת בעיקר בייצור ושיווק של דריברים (היו לי כמה בעבר והם דיי איכותיים לטעמי) וכמו כן מייצרת רמקוליים ביתיים די אכותיים (ויקרים)
פורסם 2005 במאי 3020 שנים נושא ישן מיושן שמעלה אבק אבל טוב למתחילים לדעת את זה...אולי כדי לשים איזה סטיקי אם הכתבה הזאת היא מאוד מאוד חשובהלכאלו שרק נכנסים לתחום ולא רוצים להידפק אם מערכת חרא
פורסם 2005 במאי 3020 שנים ITT וGRAETZ חברות הפאר לשעבר שלצערי גם היום נופלות תחת ההגדרה של "זבל סיני", או "מותג סוג ז'"
פורסם 2005 במאי 3120 שנים אני רק רוצה לציין שיש לי מערכת רמקולים של PEERLESS וKODA שעלתה לי 500 ש"ח (5.1 כמובן) שמחוברת לרסיבר של DENON ואין לי מילה רעה להגיד. אני משתמש בה כבר כ-4 שנים בקירוב ונכון שאני לא מפציץ בווליום, אבל הם הסתדרו בכיף עם כל מה שנתתי להם והאיכות לא רעה בכלל. נכון שזה לא מתקרב לHIGH END, אבל במחיר שקניתי אותם אין מאושר ממני. רק רציתי לציין כי לפי דעתי חשוב לאנשים לדעת שלא כל מה שלא HIGH END זה זבל. כמובן שאם מישהו חושב שהוא קונה משהו ממש טוב, אז שלא יחשוב כך
פורסם 2005 במאי 3120 שנים רק רציתי לציין כי לפי דעתי חשוב לאנשים לדעת שלא כל מה שלא HIGH END זה זבל. כמובן שאם מישהו חושב שהוא קונה משהו ממש טוב, אז שלא יחשוב כך אנשים לא צריכים לחשוב שמשהו איכותי או לא הם פשוט צריכים לשמוע ולהחליט אם הם אוהבים את הצליל או לא
פורסם 2005 במאי 3120 שנים זה כמובן נכון, אבל לא תמיד קיימת האופציה הזו. אני מאמין שרוב הרמקולים האלה ניתנים להשגה בדרכי מכירות פומביות מקוונות וכו'.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.