עבור לתוכן

מסך של VIEWSONIC במכרז של ידיעות. שווה ?

Featured Replies

פורסם

מפרט לא מפרט ,העיניים שלך יחליטו הכי טוב.

• תגובות 56
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב יש פה ביקורת לא יודע עד כמה היא רצינית

http://www.techtree.com/techtree/jsp/article.jsp?article_id=3388

מהביקורת נראה שהמסך די מוצלח ב - 1000 ש"ח לחטוף בלי לחשוב פעמיים

חסרון יחידי שראיתי שהזוית האנכית שלו נמוכה מאוד אפילו יחסית למסכים יותר נחותים

שזה אומר שמי שמתכנן לצפות בהרבה סרטים כדאי שיוותר.

פורסם

אבל איך הוא בהשוואה ל- 710N (שהוא גם בלי DVI ועולה 1580).

פורסם

כנראה שהם די דומים ןל-710N אפילו יתרון קל

אבל בטח שלא מצדיק כמעט 600 ש"ח.

פורסם

כנראה שהם די דומים ןל-710N אפילו יתרון קל

אבל בטח שלא מצדיק כמעט 600 ש"ח.

לsamsung יש מפרט טוב יותר...

לפי מחיר שראיתי לviewsonic באתר שמצאתי בחיפוש בגוגל מסתבר שגם במחיר רגיל זה מסך זול במיוחד, וככזה לא בטוח שהוא איכותי במיוחד...

פורסם

אז לא הבנתי.

שווה 500 ש"ח הפרש או להשקיע במשהו אחר את ההפרש?

פורסם

כמו שרשמו לך

המסך די טוב , הוא של פירמה טובה

יש לו כמה חסרונות כמו זוית אנכית מוגבלת וקונטרסט נמוך.

לגבי הזוית אם הוא מיועד בתכלס בשבילך ולא בשביל שיבואו חבאים לראות בו סרטים וכו אז לא ממש יפריע לך

לגבי הקונטרסט זה אומר שבין לבן לשחור יש לו פחות שלבים ז"א שאפשרויות המשחק והכיוון נמוכות יותר כדי לדעת עד כמה זה מפריע תצטרך לבדוק אותו פיזית.

אצלי היחס הוא 1:500 אבל רק בהתחלה עוד שיחקתי עם הקונטרסט לאחר שכיוונתי אותו זה מאוד נדיר שאני צריך לשנותו, הבהירות זה כבר משהו שאני משנה כל יום(תלוי באור).

אז אלו בערך החסרונות העיקריים יחסית ל 710N

אם הם שווים 500 ש"ח ?

אז לדעתי לא שווה 500 ש"ח אבל יש כאלו שלא יסכימו ואין פה צודק כי זה אינדיבדואלי לכל אחד

תרים טלפון ליבואן ותתאם לראות את המסך אם הוא נראה לך אז תפסיק לחפש ותקנה אם לא תחזור לפורום לחפש :lol:

פורסם

מישהו כבר קנה ויכול לספר לנו איך המסך הזה?

פורסם

קניתי אותו עוד ביום שיש בצהריים, ב1090. המוכר של החנות אמר (ממה שאני זוכר) שזה שרשום שזה תקף כל השבוע זה שטויות, והם אלה שאומרים לעיתון מה לכתוב. הוא אמר שיש לו במלאי 100 מסכים, וכשאלה יגמרו המחיר יעלה. לפי התור שהיה שם סביר להניח שהמאה האלה נגמרו. יכול להיות שהוא שינה את דעתו כמובן. חוץ מזה, בזמן התור, שמענו כל הזמן את המוכר צועק בטלפון ועל אנשים (נורא מפחיד). רק אחרי שמישהו העיר לו על זה, הסתבר שיש לו בעיות שמיעה. אף על פי שזה שקה מהבית שלי, אני אעדיף לא לקנות שם בעתיד.

בקשר למסך עצמו, אני בעיקר קורא וכותב, ואני כמעט ולא משחק. לדעתי המסך מצויין לעומת הF700P שהיה לי מקודם. צבעים קצת פחות טובים, ומשתנים עם זוית הצפיה, אבל פחות מעייף, שזה חשוב מאוד. עוד יתרונות זה התצוגה המלבנית הישרה והגדולה יותר לעומת הF700P העקום, וכמובן פחות חום ומקום. אין לי איך להשוות אותו למסכי LCD אחרים...

פורסם

שוב אני אומר.

אל תתנו להם לעבוד עליכם.

כדי להופיע שם בעיתון, הם התחחיבו לידיעות לתנאי המכרז. זה אומר שגם אם אתה מגיע ביום רביעי, ואין כבר מסכים במלאי - הוא יהיה חייב להזמין לך מסך, ולמכור לך אותו במחיר הזה כשיתחדש המלאי.

ושוב, שימו לב לקבל 3 שנים של אחריות של היבואן הרישמי

פורסם

שוב אני אומר.

אל תתנו להם לעבוד עליכם.

כדי להופיע שם בעיתון, הם התחחיבו לידיעות לתנאי המכרז. זה אומר שגם אם אתה מגיע ביום רביעי, ואין כבר מסכים במלאי - הוא יהיה חייב להזמין לך מסך, ולמכור לך אותו במחיר הזה כשיתחדש המלאי.

ושוב, שימו לב לקבל 3 שנים של אחריות של היבואן הרישמי

אז זהו.

שגם אני רציתי לקנות אותו ב1090.

לגבי ה100 מסכים - מדויק לחלוטין. הם אזלו כבר ביום שישי. כשרציתי לקנות ביום ראשון - כבר לא היה.

המחיר עלה ל1290 (אם אני לא טועה, אל תתפסו אותי, זה משהו באזור), והם לא היו מוכנים לשמוע לגבי המחיר הקודם.

כששאלתי אותם איך זה מסתדר עם הפסקה במכרז שמתייחסת למלאי שנגמר, אמרו לי שבתנאים שהם סגרו עם ידיעות אחרונות הם ימכרו רק 100 מסכים באמת, ואני יכול לבדוק את זה עם העיתון.

לא יצא לי לבדוק, אני לא מתכנן לבדוק, פשוט עברתי לחנות הבאה במכרז, לשם אני נוסע מחר. שלא כמו החנות הראשונה, הם מחדשים את המלאי ומשאירים את המחיר, שהוא 1199 (שוב, משהו כזה :P )

נדב.

פורסם

זה 10% הבדל...

אני הייתי מתקשר לידיעות ומאיים על החנות הזאת שהיא עוברת על החוק...

פורסם

זה 10% הבדל...

אני הייתי מתקשר לידיעות ומאיים על החנות הזאת שהיא עוברת על החוק...

אם הם הסכימו עם ידיעות אחרונות שמדובר ב100 יחידות בלבד, אז היא לא עוברת על החוק.

יכול להיות שזה המצב. לטענתם כן.

בכל אופן, אני אקנה את שלי במקום אחר..

נדב.

פורסם

כששאלתי אותם איך זה מסתדר עם הפסקה במכרז שמתייחסת למלאי שנגמר, אמרו לי שבתנאים שהם סגרו עם ידיעות אחרונות הם ימכרו רק 100 מסכים באמת, ואני יכול לבדוק את זה עם העיתון.

אתה בהחלט יכול לשלוח מכתב נזעם (ומנוסח היטב) לידיעות אחרונות ולבקש את תגובתם.

אתה יכול גם לטעון שהם מטעים את הציבור במה שהם כותבים ושהם צריכים להתריע כי בחנות ההיא לא עמדו בהסכם כפי שהוא כתוב בעיתון.

כמעט תמיד תקבל תגובה, ויותר חשוב אפילו, תעשה את המעבר המחשבתי מלקוח שמוכן לסבול כל דבר בשקט, ותהפוך ללקוח שעומד על זכויותיו. אם יהיו יותר כאלה, לא ניתקל במקרים כמו שאתה נתקלת בהם (ואם אתה לא חושב על אחרים, תחשוב על המסך הבא שלך...).

לדעתי שווה לכתוב להם ולפרסם פה מה קרה עם זה בסוף.

פורסם

קניתי אתמול הטרמינל - החנות השניה ברשימה ובמסך סבבה לגמרי... מומלץ!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים