עבור לתוכן

האם NVIEW משפיע על ביצועי כ.מסך 6600GT ?

Featured Replies

פורסם

שלום רבותי. אני פתאום שם לב שיש ירידה ככה ב FPS במשחקים.. נגיד אנריל שהיה 150-200 יש עכשיו 90 ככה..

וגם בדמואים של NVIDIA אני שם את ה VULCAN ואני רואה שזה זז לאט יותר ממה שהיה לפני זמן מה...

עכשיו אני חשבתי לעצמי, אני משתמש בDUEL VIEW של NVIEW שמחובר לטלויזיה כי אני רואה שמה סרטים.. אבל זה תמיד דולק כלומר רואים את הרקע דסקטופ בטלויזיה ושאני מפעיל סרט אני עושה PLAY ON TV וצופה בו...

עכשיו הבעיה היא האם ה NVIEW מוריד FPS ? יתכן כי הכרטיס אולי קיבל בלאי ועליי להחליפו ? או שזה וינדאוז גדוש ועמוס שיוצר צוואר בקבוק ו FPS נמוך יותר (פירמוט או משהו יסדר זאת)?

בבקשה עזרו לי.. אשמח להסבר האם הNVIEW אכן מוריד FPS בצורה שכזו...

פורסם

מן הסתם...

פורסם

מן הסתם...

למה מן הסתם...זה לא מחייב שNVIEW מחשב כל דבר פעמיים..!!...יכול להיות שהוא רק מציג פעמיים ולא מחשב פעמיים

מחשב=מחשב קוארדינטות...

קיצור אם זה מוריד את הFPS אז רק מתי שאתה רואה סרט תפעיל את זה...ומתי שאתה משחק...תבטל את האפשרות ותעשה מסך יחיד...

פורסם

תנסה אולי להוריד את אפשרות הטלויזיה ולנתק אותה, תפעיל משחק, תבדוק את הFPS, אם הוא נשאר כמו שהוא היה עם הטלויזיה, הNVIEW לא קשור לזה, אם הוא עלה בחזרה כמו שהיה לך מקודם, אז הNVIEW באמת מוריד אותו.

פורסם
מחשב=מחשב קוארדינטות..
.

חחחחחחחחחחחחח

למה מן הסתם...זה לא מחייב שNVIEW מחשב כל דבר פעמיים..!!...יכול להיות שהוא רק מציג פעמיים ולא מחשב פעמיים

בשביל מה אתה סותר ת'עצמך?יכול ליהיות שזה בגלל הנקודות הטיפשיות שמופיעות כל הזמן בתגובות שלך? :silly:

פורסם
  • מחבר

כן זה מולק FPS בצורה כרונית...

אבל הקטע הוא שהוא רק מציג את הרקע של הדסקטופ למה יש מליקה כזו ברברית של ה FPS ? :kopfpatsch:

זה לא שהוא עושה DOUBLE VIEW או משהו שאז אפשר להבין למה ה FPS נמלק..

פורסם

אני לא בטוח אבל זה נראה לי מאוד הגיוני שהFPS ירד כשסרט מופעל, בכל מקרה חלק מהכח של הכרטיס עובד על הסרט ומציג FPS בסרט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים