פורסם 2005 במאי 2820 שנים התקנתי את המשחק ושמתי לב שאת רוב הדמויות במשחק אני רואה כפיקסלים ולא ניתן לראות בכלל את הפרצופים שלהם.נסיתי לשחק עם ההגדרות של התצוגה ,פעם לעלות את הרמת ההגדרות ופעם להורידם למינימום וכל פעם אני נתקל באותה הבעיה. הקטע הוא שהגרפיקה הכללית של המשחק ,נוף בנינים אני רואה בסדר רק את הדמויות ולפעמים גם את הרכבים (כל מה שנע במשחק ) אני רואה על הפנים ,ממש גרוע.אומנם המחשב שברשותי דיי ישן P III 1000 עם 512MB אך כרטיס המסך שלי דיי טוב radeon 9800 pro ולא הייתה לי בעיה להריץ על המחשב משחקים כגון: doom 3 , farcry, half life 2 ועוד...הכרטיס תקין לחלוטין הדרייבר מעודכן לגירסה האחרונה גם ה DirectX .אודה לעזרתכם.
פורסם 2005 במאי 2820 שנים בתמיכה הטכנית של המשחק מציינים שיש לו בעיות כרגע עם דרייברים חדשים של ATI.הדרייבר המומלץ הוא 5.2 בדרישות המינימום של המשחק מוגדר מעבד 2GHZ כמעבד מינימלי. המחשב שלך לא מספיק טוב....
פורסם 2005 במאי 2820 שנים מחבר נסיתי לשחק עם המשחק על מחשב הרבה יותר חזק משלי אך עדיין המשחק מלא באגים וגורם לכל מיני תופעות במחשב.נסיתי לעדכן את המשחק עם הפאצ' החדש שיצא אך עדיין אין שיפור.המשחק גם לא נראה משהו מיוחד ויש הרבה יותר יפים ממנו. כגודל הצפייה כל גודל האכזבה.
פורסם 2005 במאי 2820 שנים יצא פאצ' חדש לגרסה האמריקאית, תנסה להוריד אותו.לא חושב שזה ממש יעזור כי לרובנו יש את הגרסה האירופאית..אבל אני כולי תקווה שיצא פאטצ' לגרסא האירופאית בזמן הקרוב. סה"כ למשחק הזה יש פוטנציאל להיות משחק מדהים.
פורסם 2005 במאי 2820 שנים בתמיכה הטכנית של המשחק מציינים שיש לו בעיות כרגע עם דרייברים חדשים של ATI.הדרייבר המומלץ הוא 5.2 בדרישות המינימום של המשחק מוגדר מעבד 2GHZ כמעבד מינימלי. המחשב שלך לא מספיק טוב....בהרבה מישחקים רשום מעבד מינימום זה איזה 2 או 2.5 או איזה 1.5 וכל מחשב שמיתחת לזה מריץ יפה מאוד.....עם הוא אומר שרץ אצלו DOOM3 אז המחשק הזה אמור לרוץ יפה מאוד...דבר שני אני מממש לא קולט איך מעבד קשור בכך שלא יהיה לדמיות פרצופים.. זה קשור לכרטיס מסך הוא זה שמציג....עקרונית זה בעיה במחשב עצמו אולי דריוור שונה אתה צריך..או איזה עידכון...
פורסם 2005 במאי 2820 שנים * On systems with ATI Radeon graphics cards: using the latest drivers (ATI Catalyst 5.4) may cause some graphics corruption. We are working on a patch to resolve this issue, but for the time being we suggest using ATI Catalyst 5.2 drivers to avoid this problem.נו כמו שאמרו לך תנסה להשתמש ב 5.2
פורסם 2005 במאי 2820 שנים זה נכון שלפעמים כרטיס מסך טוב יכול להקל על העומס של המעבד,אבל המשחק הזה מקרטע גם על המחשב שלי!אז שפנטיום 3 יריץ אותו???
פורסם 2005 במאי 2820 שנים אצלי דווקא עובד חלק ומושלם אבל כבר הספקתי לקבל ממנו סחרחורת במיוחד שאתה שותה בבר
פורסם 2005 במאי 2820 שנים לא אמרתי שהוא לא יעבוד על מחשב חלש.אני חושב שבמחשב שלא עונה על דרישות המינימום אפילו, המשחק לא ירוץ ברמה כזו שתאפשר לך לשחק בו.
פורסם 2005 במאי 2920 שנים לא אמרתי שהוא לא יעבוד על מחשב חלש.אני חושב שבמחשב שלא עונה על דרישות המינימום אפילו, המשחק לא ירוץ ברמה כזו שתאפשר לך לשחק בו.אצלי רץ חלק... יש לי:1800+512mb9600pro ultraורץ לי חלק
פורסם 2005 במאי 2920 שנים רץ חלק?אין אצלך תקיעות קטנות בזמן נסיעה? (שנייה, שניה וחצי)באיזה דרייברים של ATI אתה משתמש?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.