פורסם 2005 במאי 2720 שנים שלום לכולם.אני רוצה להכיר לכם מערכת חדשה ושמה phpSB או phpShoutBox. זו מערכת שאני בניתי וזה גם במערכת הראשונה שלי בכלל ב php שבניתי בנתיים יש רק דמו אם יהיו בקשות אני ישחרר את הבטא לציבור הרחב.קצת על המערכת:מערכת זו היא מערת של תיבת צעקות או אפשר לומר צ'אט.התקנת המערכת:נכון לעכשיו בגירא 1.0 בטא ההתקנה היא ידנית כלומר צריך להריץ את הקובץ sql_db.sql דרך לוח הניהול של בסיס הנתונים והוא יצור את כל הטבלאות הדרושות.מבנה בקבצים:phpSB: install sql_db.sql language lang_english lang_main.php lang_about.php templates vix images about.gif cellpic.gif cellpic1.gif logo.gif main.gif new_mess.gof overall_foater.tpl overall_header.tpl overall_link.tpl about.php add.php add_text.php config.php connect.php index.php view.phpזו כל המערכת.זו הדגמה של המערכת מקוה שתהינו =)הצעות לשיפור ועוד כל מיני באגים ניתן לשלוח לי בפרטי או באיי סי קיו שמספרו 809705 או במייל dilex5@gmail.comנ.ב.תודה לחברי קהילת phpBBHeb שעזרו לי להבין כמה ברים שלא הבנתי ב php. תודה לכם חבר'ה =)הדגמה: http://msql.cogia.net/phpSB/index.php-=עריכה=-הסבר על הקבצים:installsql_db.sql קובץ הסכמה של בסיס הנתונים מכיל את כל המבנה של DBlanguages/lang_englishlang_main.php קובץ השפה הראשי מכיל את כל שפת המערכת.lang_about.php קובץ שפה שמכיל את כל השפה של מדור ה abouttemplates/vix/imagesabout.gif תמונה ה aboutcellpic.gif תמונה של השורה העילונה בטבלהcellpic1.gif תמונה של השורה התחתונה בטבלהlogo.gif הוסר זמניתmain.gif תמונה של קישור לעמוד ראשיnew_mess.gif תמונה של קישור לעמוד יצירת הודעה חדשה.templates/vixoverall_foater.tpl קובץ זכויות היוצריםoverall_header.tpl קובץ של הכותרתoverall_link.tpl קובץ הלינקים שמתחת לכותרתabout.php קובץ ה aboutadd.php הוספת הודעה חדשהadd_text.php הכנסת ההודעה לבסיס הנתוניםconfig.php קובץ התצורה מכיל את המידע של בסיס הנתונים לא מוציא שום פלטconnect.php קובץ ההתחברות לבסיס הנתוניםindex.php עמוד ראשיview.php הצגת ההודעות.עריכה!שוחרר דמו של גרסא 1.0.1 beta אחרי 6 שעות מאז שיחרור הגרסא הראשונה 1.0 beta אלה השינויים מגרסא 1.0 beta לגרסא 1.0.1 beta :From version 1.0b to 1.0.1b{Changed bug with html tags on message body - Thanks to Alter from phpBBHebChanged title now it shows the versionLogo removed from overall_header.tplChanged bug with html tags on Nickname field - Thanks to LIJI from phpBBHeb}אם יהיו בקשות אני ישחרר את גרסאת הציבור לציבור הרחב.לצפיה בדמו: http://msql.cogia.net/phpSB/index.php
פורסם 2005 במאי 2720 שנים מחבר זה מאין צ'אט כזה אפשר לומר ספר מבקרים או מערכת תגובות אפשר להישתמש בזה למערכת תגובות נגיד אתר של תמונות ועל כל תמונה אפשר להביא תגובה.
פורסם 2005 במאי 2920 שנים לא משהו בכלל!בסך הכל מערכת שמכניסה ומוציאה מידע מ\לבסיס נתונים.ממש לא משהו :s05: :s05: :s05:
פורסם 2005 במאי 2920 שנים מחבר עצם העובדה שבניתי את זה זה כבר מוכיח משהואןחוץ מזה זה המערכת הראשונה בכלל שלי ב php
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.