פורסם 2002 ביולי 1923 שנים להחזיק אותו בכתף זו לא בעיה, הוא בסך הכל שוקל משהו כמו 8-9 ק"ג, אבל לירות???
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים עוד תר'ד עם מסרים של שנאה .....דרך אגב , כשתירו ברובה אמיתי במטווח תאמינו לי שלא תרצו לירות בעצמכם .ובמי הייתי יורה ? [glow=red, 2, 300]בכל מי שמוכר נשק לאוייבינו !!![/glow]
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים עוד תר'ד עם מסרים של שנאה .....דרך אגב , כשתירו ברובה אמיתי במטווח תאמינו לי שלא תרצו לירות בעצמכם .ובמי הייתי יורה ? [glow=red, 2, 300]בכל מי שמוכר נשק לאוייבינו !!![/glow]אני עדיין הייתי יורה לעצמי ברגל .
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים עוד תר'ד עם מסרים של שנאה .....דרך אגב , כשתירו ברובה אמיתי במטווח תאמינו לי שלא תרצו לירות בעצמכם .ובמי הייתי יורה ? [glow=red, 2, 300]בכל מי שמוכר נשק לאוייבינו !!![/glow]מי אמר שלא ירינו?
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים dxt גנב לי ת'רעיון... אבל הייתי מוריד במי שנעל את סוגיות מחסנית מMP5 לאשכים
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים לקחתם קשה מה ? ;D טוב האמת זה קצת לא יפה אחרי שנערך סקר ... אפילו שזה אר פרטי וזכותו לעשות מה בא לו וכו' וכו'
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים ענקודר לא עשה את זה, ולא היה לו חלק בהחלטה.הוא נכון לעכשיו בקושי נמצא בפורום בגלל עומס בחיים שלו(צבא), ואם הוא בבית הוא עובד על האתר ולא משתתף בפורום.אתה מוזמן לנסות ולאיים לירות בי, נראה לאן זה יקח אותך.
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים מחבר אני הייתי בוחרת לירות קודם כל בך.... :AR15: הייתי מעדיף שירו בי ערביות כונפות לפני שאת תבחרי בי בכלל.
פורסם 2002 ביולי 2023 שנים מה אתם שמחים? עם ארבעה כדורים, מ900 מטר אני מוריד את כל נזכרים למעלה ואת פבל ברגל, רק שירגיש. כן, אבל אתה יורה כמו סיסי.... בשכיבה, עם דורגלים וכוונת אופטית של x5... SISSY נסה לירות בעמידה, תוך השענת הרובה על אגרוף (מרפק יד שמאל נשען על עצם האגן) (רובה במשקל 12 קילו) ;D א' אני גם בעמידה יורה הרבה יותר טוב ממך ומסיריאל, פשוט כי אתם עדין קטינים, ולי יש ניסיון צבאי. (אגב, מה שספרתי לך על הקטע עם השלושה פצועים? לגמרי יריות בעמידה.) תן לי שני כדורים של M24 ורובה, ולך חגורה שלמה של M249, ואני מוריד אותך, ואת העטלף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.