פורסם 2002 ביולי 1923 שנים אני הייתי אישית יורה בכונפה..ואח"כ בכונפה הבאה...שונא כונפות. :AR15:"אני צייד כונפות והעונה החלה..." חה חה חה (צחוק של מרושע) :smoke:
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים מחבר אתה הוא אבי תורת "הכונפות"? ככה cereal Killer וjow-Z קוראים לי...אני מצתנע ואומר שעדיין לא
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים מחבר כי אתה היפר אקטיבי!!!!! סתם מותק חולה עליך!!!!! ד"א RPG!!! :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :hanged: :flushthetoilet:
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים but i'm TheHunter aroung here!!~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 :2gunsfiring_v1:
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים מה אתם שמחים? עם ארבעה כדורים, מ900 מטר אני מוריד את כל נזכרים למעלה ואת פבל ברגל, רק שירגיש.
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים i can shout the motherf*cker outta ya!SHOUT u can, but shoot... nope ;Dבעיקרון יש לי יחסי אהבה-שנאה עם כונאפות, אבל בכל מקרה, בחרתי פרחות
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים מה אתם שמחים? עם ארבעה כדורים, מ900 מטר אני מוריד את כל נזכרים למעלה ואת פבל ברגל, רק שירגיש. כן, אבל אתה יורה כמו סיסי.... בשכיבה, עם דורגלים וכוונת אופטית של x5... SISSY נסה לירות בעמידה, תוך השענת הרובה על אגרוף (מרפק יד שמאל נשען על עצם האגן) (רובה במשקל 12 קילו) ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.